Şimdi Ara

Veri Kurtarma konusunda yardım - RStudio, file scavanger, active file

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 farklı program ile kaybolan bir verimi almaya çalıştım ama bir türlü alamadım. Yardımlarınızı isteyeceğim

File Scavanger, Active File Recovery, Active Undelete ve R-Studio

Bunar içinden en çok R-Studio işimi gördü. Diğerleri kaybolan dosyaları unnamed olarak görürken R-Studio dosya isimlerinin tamamini ve herseyini buldu getirdi. Geri getirebilir olarak da gösterdi.
    Yalnız rar dosyası diye gösterip geri getirdiğim şeyi Damaged arşiv diyor. aspx dosyası var geri getirdiği içi boş ve bu tür şeylerin hepsinde aynı problemi alıyorum. bunlar geri getirebilir olarak gördüğü halde neden geri getiremez bu konuda yardım istiyeceğim. Bu durumu nasıl aşıyoruz tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi?

shift delete ile silinmiş bir dosya idi. bir acronis imaji idi. 90GB kadar.
    birde bir vmware imaji o da 120Gb civarında idi. imajlarin içini R-Studio resmen gösterdi ama içindekileri geri getirebilir diye de gösterdi, geri al dediğim de başka bir usb disk takarak ona da aktardı ama damaged bütün dosyalar. sonra recover i edereken birde network map drive kullanadım onda da aynı sonla karşılaştım. Yardım yaaa ahalii kurtarin beni. imajlarin içinden herşeyi kurtarmak amacm değil belli başlı şeyler var onları çeksem kafi olacak. yol gösterin yordam gösterin :D

o programlar faso fiso şunu yap derseniz ona da razıyım hangi program nasıl.. her yol bağdat bana.

Saygılarımla,

• ben en son windows xp nin bile tanımadığı diskten easus data recovery ile 25 gb lık kişisel verilerimi kurtardım,çok memnun kaldım, recuva,my recovery diski bile görmemişti...
  • r studio kurtarma şekli genelde şu şekilde işliyor. sildiniz dosyanın üzerine hiçbirşey yazmamışsanız ve dosyanız resim vs gibi küçük boyutlardaysa %100 başarı saglıyor. isterseniz 1242132 kere format atın ama boyutu büyük 4-5 gb veya parçalar halinde rar lı ise genelde bozuk kurtarıyor ve kayıp bölümler olabiliyor datalarda. bu nedenle r studio en iyi sildiginiz ve hemen geri kurtarmak isteyeceginiz dosyalarda işe yarıyor. ayrıca isimlerine kadar kurtarmabilmeside cabası
  • recuva zaten bir işe yaramıyor resimleri bile yarım yamalak geri getiriyor... eğer sizin için çok onemli ise hdd iniz icindeki veriler veri kurtarma merkezlerine bir ugrayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.