Şimdi Ara

veri tabanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mysql da veri tabanı oluşturmam lazım forumumu kurmam için yardım ederseniz sevinirim detaylı olsun lutfen

• ilk önce mySql veritabanı oluşturacağın yer hakkında bilgi vermen lazımdı.

cPanel mi kullanıyorsun, yoksa Plesk Panel mi? yoksa daha başka birşey mi?
    ücretli bir hosting mi, yoksa ücretsiz bir hosting mi? ya da kendi bilgisayarında mı?
  • walla forum kurmak istiyorsan biraz arama yapıp veritabanı kurmayı öğrene bilirsin. Armut piş ağzıma düş mümkünse sapını kopartın felsefesini geçin artık ya
  • walla forum kurmak istiyorsan biraz arama yapıp veritabanı kurmayı öğrene bilirsin. Armut piş ağzıma düş mümkünse sapını kopartın felsefesini geçin artık ya

Dedik ki: "Hepiniz oradan inin!" Sonra Benden size ne zaman bir yol gösterici gelir de kim o yol göstericinin izince giderse, onlara bir korku yoktur ve onlar mahzun da olmayacaklardır.
    .
    sana cevap vermeyecem yazdığın ayet sana cevaptır :))) ben kendime bi yol gösteirci arıyom araştıracağım yerleri göstermen yeterli diğer arkadaşa gelince hosting bana ait forumuma kuracam c panel olursa iyi olur teşekkurler
  • tamam o yol gösterici sana yardım eder, yarın öbür gün başka bir sorunun çıkar yine burada sorarsın yine bir yol gösterici yine bir soru yine yine yine. bunun örneklerini çok gördük biz. birçok kişi birinden yardım aldı hiç birşey öğrenemedi bu forumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.