Şimdi Ara

Veri Tabanı Tablo Yardımı Lütfen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hoca ödev verdi mayısın 30 una kadar sürem var hastane randevu sistemi veri tabanı hazırlanması gerekiyor nasıl yapacağımı biliyorum ama eksik birşey var ise bildirirseniz sevinirim çünkü geçmem buna bağlı sadece tablo olarak konuşuyorum bana da sadece tablo ismi olarak yardımcı olursanız sevinirim içeriği basit kendim doldururum.

düşünmüş olduğum tablolar

personel tablosu
    hasta tablosu
    randevu tablosu
    doktor tablosu
    poliklinik tablosu

eksik bir şey görüyor musunuz ?

• Kullanıcı türleri için de bir tablo oluşturabilirsin. Yetkiye göre erişim kısıtlamaları koyman gerekecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ekleyen yada randevuyu veren orada çalışan personel olacak ya gerek duymadım ona ben ama o yüzden dolayı
  • Doktor, kendi hakedişini görmek isterse ne yapacak? Bankodaki görevliden yardımmı isteyecek?
    Benim 6 yıldır 10dan fazla hastanede kullanılan otomasyonum var. Tecrübeyle sabittir, sen koy o tabloyu .)

• Yapılan işlem çwşitlerinin olduğu bir tablo fa lazım. Dilersen pc başına geçince atarım hepsini.

• böyle bir tecrübeye ihtiyacım vardı benim de atarsan çok sevinirim kardeşim tabloları ve içini falan veri girşi yapılmıyacak sadece kağıt üzerine tabloları çizip vericem tablo içerikleriyle veri girişi hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.