< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Verilen doktor Mezunları bu gidişle 5 seneye kalmaz büyük hekim atama problemi olacak (2. sayfa)
-
-
Artık fiziki yapılması gereken işler daha önemli olacak İngiltere de zaten yapay zeka taksilerin yerini alacak üstelik bir insandan daha fazla yol bileceği için daha kullanışlı olacaktır. Her türlü ustalık vs artık daha önemli olacaktır gelecek fiziki işlerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim dostum sizlere de başarılar
Hocam bu durumda uzmanlıkta cerrahlık mı ön plana alınmalı sizce? Türkiye'de cehennem hayatı gibi ama mecbur gibi duruyor ileride daha rahat olmak için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tus ve uzmanlıklar hakkında pek bilgim yok dostum senin önünde 3 sene kalmış zaten rahat mesleğe başlarsın uzmanlık kısmını da artık sana bağlı istediğine göre
uzmanlık alırsan gidemeyeceğin yer yok ya. cerhai ve beyin kontejyanları dolmuyor bile diye biliyorum çok zor olduğu için hatta beyin cerrahı açığı var baya
-
Hocam biliyorum ama daha birkaç ay önce beyin cerrahı hocamız hastalar ve hasta yakınlarıyla sıkıntı yaşadı. Hastaneye gelen insan dertlidir bunun farkındayım ve bizzat kendi arkadaşlarımda bile görüyorum özellikle taşra tıpçılarda bir ego var. Bu tabloda bela gelir beni bulur denklemin masumlarından biri olarak
sen ne düşünüyorsun peki uzmanlık olarak
-
Aynı zamanda nüfus da artıyor ülkenin, bunu göz ardı etmeyin. Bu ülkenin daha da çok doktora ihtiyacı var, bilhassa taşralarda doktor sıkıntısı çok yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam cerrahi branş istemiyorum diye geldim ben tıp fakültesine ama henüz 3. Sınıfım. Stajlara geçince ilgimi çeken bir bölüm olur belki diye bekliyorum biraz. Şimdilik net bir fikrim yok. Sizin bir düşünceniz var mı?
noroloji düşünüyorum
-
Son 3 yıldır nufus artışı hizida baya azalma var
1.1 demek neredeyse nufus artışı sabit demektir
Normalde yıllık nufus artışı 1milyondqn fazla olurdu ama son 3sene nufus artisimiz 100binden az oldu
Evet, son zamanlarda nüfus artış oranında ciddi düşme var ama bu taşralarda doktor ihtiyacını ortadan kaldırmaz. Doktor da ister istemez haklı, sosyal ve ekonomik yaşamın daha iyi olduğu büyükşehirleri tercih ediyorlar. Taşrada doktoru tatmin edecek bir yaşam standardı yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Ağustos 2024; 21:8:52 > -
Güzel bölüm hocam kaçıncı sınıfsınız stajlardan sonra mı karar verdiniz? Stajlar çok kafamı karıştırıyor arkadaşlarımın fikirleri hep değişmişti
daha 1. sınıfım
-
Taşra derken neyi kastediyorsun?
5. madde hariç hepsini denedim işe yarıyor
-
Kütahya, Afyonkarahisar vs. gibi illerin merkezlerini ve ilçelerini kastediyorum. Ankara haricindeki iller genelde taşra olarak adlandırılır ama büyükşehirleri hariç tutarak yorumluyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 30 Ağustos 2024; 20:1:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X