5 yıl önce 5bin mezun veren tip fakultesi su an 18bin kontenjan sahip +yabancı ogrenci +merkezi yatay geçişle gelenlerle 25bini buluyor Yabancı öğrenciler de dhy atamasına katılıyor inanmayan baksın incelesin dhydeki listeleri ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Verilen doktor Mezunları bu gidişle 5 seneye kalmaz büyük hekim atama problemi olacak
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar ankaratıplı psikoz geçiriyor herkes sakin olsun!1!1!1!1!1!!!1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman zaman rus' ya ile zaman zamanda amerika ile kavga ediyoruz ve bu olay benim zoru ma gidiyor..benim aklıma şöyle bi fikir geldi.. türki' ye olarak amerikaya gidip parası neise fazlasını verip senden 100 milyon tane uçak 100 milyon tane tank 100 milyon tane denizaltı 100 milyon tane atom bombası alıcaz ama haftaya ödemesini yaparız dicez. sonra rus' yaya gidip onlardanda bu sekil tank uçak denizaltı atom bombası alıcaz sonra alman'yaya gidip yine aynı şeyi diyerek ne var ne yok alıcaz. sonra dicezki bu dünyanın ağası biziz. ee o kadar tank uçak atom bombası varken kimse bize bişey diyemez he olduki birisi bişey derse o kadar atom bombamız var 50- 60 tane atarız.
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
-
5 sene erken ama 6-10 sene içinde gerçekleşecektir. Zaten doktor maaşlarında hep Ali cengiz oyunu çeviriyorlar asıl maaş düşük ve alınan ekler emekliliğe etki etmiyor. Doktor sayısı arttıkça döner düşecektir ve kral çıplak olacaktır.
zaten verdıklerı para ne ki polis 60k alıyor uzman doktor 150k uzman doktor 10 sene okuyor asistanlar 100k alıyor cok degıl ki zaten ucretler ama tıp gıtmeyenler genelde tıp okuyanları kıskanıyor cunku hıcbır zaman o kadar kazanamayacaklar tıptan daha onemlı bır meslek yok daha cok okuması olan bır meslek te yok
-
hocam ne diyon
-
Hocam kontenjanlar diğer bölümlerde olduğu gibi azaltılır diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle daha da arttırarak gidecekler ve taşra tıpta okuyanlar işsiz kalacak 5 sene sonra yani tam benim mezuniyetimde 2028li doktorlar olarak twitterda hashtag açarız artık doktorlaratamabekliyor diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yinede gidip torpilin yokken iktisat, hukuk mimar vs okuyacağına tıp okuman daha iyi, en kötü yurtdışına kanal bulup çıkma ihtimalin kesin olacaktır
-
Hocam öyle bir durum olursa devlet atama yaparken taşra mi değil mi diye ayırır mı ki
sence ankara tıplı mı yoksa inferix mi bu konuları açan ?
-
Ankaratıplı gördüm
Yalanini
Kanka hiç bir bölümde kontejyan azalmaz tıp hariç tek tük dönem dönem kontejyan azaltılıyor o kadar benim görüşüm 2030 dan önce sıkıntı olmaz.
Sen yazdın ankaratıplı yazıyordu konu açıldığında
Hocam iyi üniversitelerden mezun olanların zaten özelde çalışma şansları daha yüksek taşradan acıbadem vb. gidebilen çok nadirdir
Hocam şu an 200 bin civarı doktor var Türkiye'de biz mezun olana kadar bu sayı 300 bine yaklaşacak. İlerisi için çok kötü günler bekliyor gibi doktorları eğer önlem alınmazsa. Bir yandan da düşünüyorum öğrenci Türkiye'nin %1'lik kısmına girmiş yapılan sınavda ne okuyacak yani yazılım patlıyor diğer mühendislikler şöyle böyle eczacılık bitti diş öldü ölecek. Daha yapay zeka kısmına girmedim bile ama bu konuda insanları biraz acımasız görüyorum. Yapay zeka önce taksicilik garsonluk falan yapsın tıpa gelene kadar
Yapacak bir şey yok her meslek bunu yaşayacak 10 sene önce diş hekimleri eczacılar işsiz kalacak desen herkes seninle dalga geçerdi bugün artık realite böyle. Ama sen mezun olana kadar işsizlik daha sıkıntı olmaz planını ona göre çiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Arkadaşlar ankaratıplı psikoz geçiriyor herkes sakin olsun!1!1!1!1!1!!!1 |
Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese ![]() |
Benzer içerikler
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- apotemi zor mu
- tyt matematik net arttırma ekşi
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X