Şimdi Ara

Verilmiş Sadakam Varmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani diyorlar ya,bu zamanda sadece kendi arabanı değil,karşıdakinide süreceksin
  • geçmiş olsun arkadaşım, şerit değişirken sinyal veririm ama bazen "kör" de oluyo araçlar üzerine kırabiliyosun; o yüzden iki gün önce açılı küçük aynalardan yapıştırdım yan dikiz aynasına çok kullanışlı herkese tavsiye ediyorum hatta daha da ileri gidip herkes almak zorunda diyorum ve otomobil üreticilerinin bu önemli ayrıntıya neden dikkat etmediklerine hala şaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

geçmiş olsun arkadaşım, şerit değişirken sinyal veririm ama bazen "kör" de oluyo araçlar üzerine kırabiliyosun; o yüzden iki gün önce açılı küçük aynalardan yapıştırdım yan dikiz aynasına çok kullanışlı herkese tavsiye ediyorum hatta daha da ileri gidip herkes almak zorunda diyorum ve otomobil üreticilerinin bu önemli ayrıntıya neden dikkat etmediklerine hala şaşıyorum.

Sağol kardeş.Ek ayna güzel fikir.Ben aynaları sürekli geniş açılı tutuyorum.Kör noktalara dikkat etmeli.
  • Bunlar yine iyi arkadaşlar. Bizim buranın yollarında sürekli inekler dolaşır(bildiğimiz süt veren inek:):))) ve bundan dolayıda sık sık kazalar olur. Bundan 6 ay önce,gece 23:00 faldıı ana yolda giderken(100--110 arsında hızla)neysee bi anda ineği karşımda gördüm dreksyonu sert bi manevrayla kırdım buna rağmen ineğe çarptım(tam kafasına) yan dikiz aynası ve far kırıldı çamurluk içe girdi..Verilmiş sadakam varmış eğer orda heycana kapılıp frene bassaydım araba ya takla atardı yada inekle beraber parmparça olurdu.... BELEDİYE GİTİP ŞİKAYETTE BULUNDUM AMA Bİ SONUÇ ALAMDIM ÜSTELİK BOYNU KIRILAN İNEĞİN PARASINI BİLE BEN ÖDEDİM+ARABANIN MASRAFI
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyibe

Parayı ver-ehliyeti al olunca böyle oluyo galiba.Ülkemizdeki cezalarda caydırıcı olmadığı için böyle canavarlar ortalıkta kol geziyor.
    Birgün parti kurarsam,tek başıma iktidara gelirsem
    Memleketin borcu varmış,millet açmış gibi şeyleri umursamıycam.
    İlk yapacağım şey idam cezasını getirmek olacak.Kim böyle canavarlık yaptı,dikkatsizce masum insanların kanına girdiyse ve ölmediyse:Onun hastaneye kaldırılmasını yasaklıyıcam.Ve eski romadaki gibi arenalar yaptırıp,herkesin gözü önünde suçunu okuyup idam ettiricem.
    Böyle arabaya binip trafiğe çıkarak hiç suçu olmayan masum insanların kanına girenler
    ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN

kardeşim bu kafa ile gitme..yanlış çünkü...
    çözüm değil, sadece kızgınlıkla yazılmış bir yazı işte..
    İdamla çözülseydi şimdiye bankaları hortumlayanları, gasp yapanları vs... hepsini asardık..

• quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orjinalden alıntı: kyibe

Parayı ver-ehliyeti al olunca böyle oluyo galiba.Ülkemizdeki cezalarda caydırıcı olmadığı için böyle canavarlar ortalıkta kol geziyor.
    Birgün parti kurarsam,tek başıma iktidara gelirsem
    Memleketin borcu varmış,millet açmış gibi şeyleri umursamıycam.
    İlk yapacağım şey idam cezasını getirmek olacak.Kim böyle canavarlık yaptı,dikkatsizce masum insanların kanına girdiyse ve ölmediyse:Onun hastaneye kaldırılmasını yasaklıyıcam.Ve eski romadaki gibi arenalar yaptırıp,herkesin gözü önünde suçunu okuyup idam ettiricem.
    Böyle arabaya binip trafiğe çıkarak hiç suçu olmayan masum insanların kanına girenler
    ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN

kardeşim bu kafa ile gitme..yanlış çünkü...
    çözüm değil, sadece kızgınlıkla yazılmış bir yazı işte..
    İdamla çözülseydi şimdiye bankaları hortumlayanları, gasp yapanları vs... hepsini asardık..

Evet kızgınlıkla yazılmış bir yazı,ama kızgın olmadığım zamanlardada bu düşüncemi savunurum genelde.Bu idam fikrim sadece trafik canavarları için değil,hortumcular içinde geçerli.
    decrypter35 arkadaşımızı tehlikeye düşüren o trafik canavarı acaba şimdiye kadar kaç defa aynı şeyi yaptı ve kaç kişi kurtuldu.Ve kurtulamayan varmıydı acaba.decrypter35 biraz hızlı ve dikkatli davranmasaydı ne olacaktı,canavarın yüzünden ya ölecekti,ya sakat kalacaktı.Canavarın durumu peki?Belki para cezası,belki kısa süreli hapis,ve canavarlığa devam.Yine aynı hatalarla aynı kurbanlar.Hergün sayısız trafik kazası ve dolayısıyla ölüm haberlerini belki %90'lık kısmı bu canavarların yaptığı hatalar yüzünden.Ateş düştüğü yeri yakıp geçiyor.
    Not:Sayın metinardicli,bu yazıyı yazmamdaki amaç,konuyu tartışma ortamına dönüştürmek değil,lütfen yanlış anlaşılmasın.Ülkemizde insan hayatının ucuz olmasının tek sebebi,caydırıcılığın olmayışıdır.Ve bu yüzden masum insanlar,göz göre göre hala hayatını kaybetmektedir.
    Saygılarımla

• bende katılıyorum...belki benimde hatalarım var ama öyle,doğru.
  • benimde aynalarım palet gibidir baya bi açık kör noktayı kaldırmak için ama sinyalsiz şerit değiştirenlere eskiden aynalara bakmak benım için bir zorunluluktu yani bındıgım zaman dur bi aynaya bakayım diyordum. acemilik.ne zaman sınyal kullanmam makas attıgım zaman neden cunku zaten yanından hızlıca geçiyor olurum... şimdi ise ayne ile bir bütünüm yani nasıl yayalar sağına soluna bakmadan geçemez karşıya bende o durumdayım yani refleksler alışıyor bi süre sonra birde trafikte bolca olan sağ aynası kapalı bayan şöförlerimiz var geçen gorduk en soldan gıdıyor işaret edıyoruz ayna kapalı dıe oda geçin geçin die işaretler yapıo ya bu kadın sag serıde nasıl geçecek yav allahım delireceğim.. trafikte çok dikkatlı olmak lazım..

• geçmiş olsun
  • ben nediyeyim bu adamlara bilmemki her sabah beyoğlu-üsküdar arası akşamda geri dönüş olmak üzere yoldayım ve inanın o kadar kaza atlatıyorumki benim arabama binmezsiniz hayv... kaynıyo ortalık daha bu sabah bi tane servis aracı yoldan çıkıp karşı şeride geçmiş ortalık darma duman

taksiciler+münibüscüler+özel halk otobüsleri allahınızı severseniz düzgün kullanın şu araçları can taşıyorsunuz can bi arkadaşım bu yüzden vefat etti ve bu adamları gördükçe kafalarına sıka...m geliyo

• İŞTEE BİZİM BURDA TRAFİK CANAVARLARI YETMİYORMUŞ GİBİ BİDE YOLLARDA DOLAŞAN İNEKLER VAR..HEPSİNİN DE SAHİBİ VAR,BAŞI BOŞ BIRAKIYORLAR HAYVANLARI SONRA DA KAZA OLUYOO.. BEN YİNE UCUZ ATLATTIM...DEDİM YA BELEDİYENİN ÜZERİNE ÇOK ŞEY DÜŞÜYOR TOPLATACAK HEPSİNİİ KESİP FAKİRE FUKARAYA DAĞITACVAKLAR. BAKALIM SALIYORLARMI HAYVANLARI DIŞARII....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikosin896

İŞTEE BİZİM BURDA TRAFİK CANAVARLARI YETMİYORMUŞ GİBİ BİDE YOLLARDA DOLAŞAN İNEKLER VAR..HEPSİNİN DE SAHİBİ VAR,BAŞI BOŞ BIRAKIYORLAR HAYVANLARI SONRA DA KAZA OLUYOO.. BEN YİNE UCUZ ATLATTIM...DEDİM YA BELEDİYENİN ÜZERİNE ÇOK ŞEY DÜŞÜYOR TOPLATACAK HEPSİNİİ KESİP FAKİRE FUKARAYA DAĞITACAKLAR. BAKALIM SALIYORLARMI HAYVANLARI DIŞARII....

Bu da işin komik tarafı kardeş.Sizinkiler inek,bu canavarlarda ineklik ediyo resmen.Tabi bu hataları yaparken gün gelir de senin çarptığın ineğin durumuna düşmeleri büyük ihtimal.Kaç sefer sıçrarlar ki?
  • geçmiş ossun
  • geçmiş olsun allah korumuş walla
  • Allah hepimizi korusun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.