Sol şeritten ilerlerken orta şeritteki trafik canavarı beni farketmemiş olacak ki sinyalsiz ve yan yan gelmeye başladı.Refüjle gelen araç arasından silme geçtim hızımı arttırarak.Fakat bu canavar bu sefer kendi önündeki diğer araca çarptı.Allah hepimizi böyle dikkatsiz trafik canavarlarından korusun.
geçmiş olsum kardeş... yollar canavar dolu dikkat etmek lazım.. kazasız günler herkese..
quote:
Orijinalden alıntı: umut16
geçmiş olsum kardeş... yollar canavar dolu dikkat etmek lazım.. kazasız günler herkese..
Benim de en büyük korkum bu sinyal vermeden en önemlisi de aynasına bakmadan şerit değiştiren sürücüler. Büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun decrypter35. Eğer birgün ülkemde sinyal vermeden şerit değiştirmeye son verildiğini görürsem herhalde gözyaşlarımı tutamaz ağlarım.
quote:
Orijinalden alıntı: hesheit
Geçmiş olsun decrypter35. Eğer birgün ülkemde sinyal vermeden şerit değiştirmeye son verildiğini görürsem herhalde gözyaşlarımı tutamaz ağlarım.
Parayı ver-ehliyeti al olunca böyle oluyo galiba.Ülkemizdeki cezalarda caydırıcı olmadığı için böyle canavarlar ortalıkta kol geziyor. Birgün parti kurarsam,tek başıma iktidara gelirsem Memleketin borcu varmış,millet açmış gibi şeyleri umursamıycam. İlk yapacağım şey idam cezasını getirmek olacak.Kim böyle canavarlık yaptı,dikkatsizce masum insanların kanına girdiyse ve ölmediyse:Onun hastaneye kaldırılmasını yasaklıyıcam.Ve eski romadaki gibi arenalar yaptırıp,herkesin gözü önünde suçunu okuyup idam ettiricem. Böyle arabaya binip trafiğe çıkarak hiç suçu olmayan masum insanların kanına girenler ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN
quote:
Orijinalden alıntı: kyibe
Parayı ver-ehliyeti al olunca böyle oluyo galiba.Ülkemizdeki cezalarda caydırıcı olmadığı için böyle canavarlar ortalıkta kol geziyor. Birgün parti kurarsam,tek başıma iktidara gelirsem Memleketin borcu varmış,millet açmış gibi şeyleri umursamıycam. İlk yapacağım şey idam cezasını getirmek olacak.Kim böyle canavarlık yaptı,dikkatsizce masum insanların kanına girdiyse ve ölmediyse:Onun hastaneye kaldırılmasını yasaklıyıcam.Ve eski romadaki gibi arenalar yaptırıp,herkesin gözü önünde suçunu okuyup idam ettiricem. Böyle arabaya binip trafiğe çıkarak hiç suçu olmayan masum insanların kanına girenler ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN
Alıntıları Göster
Çok geçmiş olsun.Her zaman dikkatli olmak zorundayız..
quote:
Orijinalden alıntı: 303c
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun.. kyibe arkadasım sakin ol abi
quote:
Orijinalden alıntı: 303c
Alıntıları Göster
dsotum hemed adamı indirip bir güzel döveceksin walla ucuz yırtmıssın
quote:
Orijinalden alıntı: serhat762000
dsotum hemed adamı indirip bir güzel döveceksin walla ucuz yırtmıssın
Alıntıları Göster
GEÇMİŞ OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: LORDARAGORN67
GEÇMİŞ OLSUN
Alıntıları Göster
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: InsipiD
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: InsipiD
Düşünsene InsipiD,decrypter35 arkadaşımız biraz hızlı davranıp yırtmasaydı bu işten,büyük ihtimalle şu an aramızda olmayacaktı belkide.Yada aramızda olsa bile yaşam savaşı veriyorda olabilirdi. Peki burda suç kimin. decrypter35 bugün bu olaydan kurtulmamış olsaydı ne olacaktı,hiçbirşey.O adi haysiyetsiz canavar hayatına olduğu gibi devam edecekti. Haklı değilmiyim sence.Aynı olay herhangibirimizin başınada gelebilişr bu parayla ehliyet alan canavarların yüzünden.Ondan dolayı diyorum,bu canavarların en yakın zamanda itlaf edilmesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: kyibe
quote:
Orjinalden alıntı: InsipiD
Düşünsene InsipiD,decrypter35 arkadaşımız biraz hızlı davranıp yırtmasaydı bu işten,büyük ihtimalle şu an aramızda olmayacaktı belkide.Yada aramızda olsa bile yaşam savaşı veriyorda olabilirdi. Peki burda suç kimin. decrypter35 bugün bu olaydan kurtulmamış olsaydı ne olacaktı,hiçbirşey.O adi haysiyetsiz canavar hayatına olduğu gibi devam edecekti. Haklı değilmiyim sence.Aynı olay herhangibirimizin başınada gelebilişr bu parayla ehliyet alan canavarların yüzünden.Ondan dolayı diyorum,bu canavarların en yakın zamanda itlaf edilmesi lazım.
Alıntıları Göster
bence telef desek daha dogru olr o tip hayvanlarada bu yakışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: serhat762000
bence telef desek daha dogru olr o tip hayvanlarada bu yakışıyor
Alıntıları Göster
sinyal verenin garipsendiği bir ülkede yaşaıyoruz böyle şeyler normalleşmeye başladı artıkk
quote:
Orijinalden alıntı: TUNERBOY
sinyal verenin garipsendiği bir ülkede yaşaıyoruz böyle şeyler normalleşmeye başladı artıkk
Alıntıları Göster
inadına, en ıssız yollarda bile sinyal verin. siz verin, bakın karşınızdaki de nasıl utanıp sinyal veriyor. bana çoğukez oluyor, arabir sokak sinyal vermiyorum misal, ama bakıyorum karşıdan gelen sinyal veriyor e bende bu durumda utanıyorum, geç kalsamda sinyalimi veriyorum. bu durum birazda etkileşim meselesi, öndeki son anda kırmızıda geçse arkasındaki de geçiyor böle sürüp gidiyor işte, o yüzden iğneyi kendimize batıralım çuvaldızı başkasına batırmaya zaten gerek kalmayacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: electro_g
inadına, en ıssız yollarda bile sinyal verin. siz verin, bakın karşınızdaki de nasıl utanıp sinyal veriyor. bana çoğukez oluyor, arabir sokak sinyal vermiyorum misal, ama bakıyorum karşıdan gelen sinyal veriyor e bende bu durumda utanıyorum, geç kalsamda sinyalimi veriyorum. bu durum birazda etkileşim meselesi, öndeki son anda kırmızıda geçse arkasındaki de geçiyor böle sürüp gidiyor işte, o yüzden iğneyi kendimize batıralım çuvaldızı başkasına batırmaya zaten gerek kalmayacaktır...
Alıntıları Göster
geçmiş olsun arkadaşım..
sinyal verme konusuna gelirsek makas atan bi sürücü zaten sinyal verse ne olcak vermese ne olucak yaptığı hareket anidir sağdan gırer soldan cıkar gibisinden normal bir şerit değiştirme tarzı olmadığı için versede vermesede sinyal kaza sebebidir makas olayı..
bu tur facialara dur demek gerek..
quote:
Orijinalden alıntı: anshered
geçmiş olsun arkadaşım..
sinyal verme konusuna gelirsek makas atan bi sürücü zaten sinyal verse ne olcak vermese ne olucak yaptığı hareket anidir sağdan gırer soldan cıkar gibisinden normal bir şerit değiştirme tarzı olmadığı için versede vermesede sinyal kaza sebebidir makas olayı..
Alıntıları Göster
geçmiş olsun Allah'a şükür sana bişe olmamış keşke o çarpmada olmasaymış ama olmuş artık geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
geçmiş olsun Allah'a şükür sana bişe olmamış keşke o çarpmada olmasaymış ama olmuş artık geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Geçmis olsun. Ben de verilmis sadakam oldugunu düsünüyorum. Bu yaz Izmir'e giderken olagan olarak 90-100 ile ve yol hafif sola virajli oldugu için sol seritten (bölünmüs yolda). Bir traktör ileride tarladan yola girmeye basladi. (ben önce dedim ki, bu adam saga kirip en sag seritten agir agir yola girer. Sonra adam dümdüz yola girmeye devam etti, ben dedim ki, nasilsa beni görüyor yol vermek zorunda (traktörde yaninda bir adam daha oturuyor zaten, o da görmüstür mantiken), ama ben yine de gazdaki ayagimi yumusattim. Derken adam hizlica benim serite girmeye devam etti ki, aramizdaki mesafe bayagi azalmisti (40-50 m'den az), hizlica frene ve kornaya asildim, ABS'ler darbeledi, freni yumusatip bir daha asildim (ABS'siz arabadan aliskanlik, iyi etmedim belki bilmiyorum), traktörün üç metre yaninda durdum. Adam hiç tinlamadan devam edip karsi yöne geçti, arkasinda da römorkta tarla isçileri var bir sürü, siritiyorlar . Biz arabadaki 5 kisi kagit helva olacak ama tabi umurlarinda degil.
Sehir kasaplarinin yani sira, traktörlere de daha bir dikkat edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurBJK
Geçmis olsun. Ben de verilmis sadakam oldugunu düsünüyorum. Bu yaz Izmir'e giderken olagan olarak 90-100 ile ve yol hafif sola virajli oldugu için sol seritten (bölünmüs yolda). Bir traktör ileride tarladan yola girmeye basladi. (ben önce dedim ki, bu adam saga kirip en sag seritten agir agir yola girer. Sonra adam dümdüz yola girmeye devam etti, ben dedim ki, nasilsa beni görüyor yol vermek zorunda (traktörde yaninda bir adam daha oturuyor zaten, o da görmüstür mantiken), ama ben yine de gazdaki ayagimi yumusattim. Derken adam hizlica benim serite girmeye devam etti ki, aramizdaki mesafe bayagi azalmisti (40-50 m'den az), hizlica frene ve kornaya asildim, ABS'ler darbeledi, freni yumusatip bir daha asildim (ABS'siz arabadan aliskanlik, iyi etmedim belki bilmiyorum), traktörün üç metre yaninda durdum. Adam hiç tinlamadan devam edip karsi yöne geçti, arkasinda da römorkta tarla isçileri var bir sürü, siritiyorlar . Biz arabadaki 5 kisi kagit helva olacak ama tabi umurlarinda degil.
Alıntıları Göster
Dikkat etmek gerek,sen hata yapmıyosun ama bir başkası yapabiliyor. Uyanık olmak gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: ugurBJK
Alıntıları Göster
Sabah işe geliyorum yeşil yandı hareket ettim, yan yoldan da bir doblo ona kırmıza yanmasına rağmen harket etti. Gördüm ve bilerek durmadım. Geldi geldi ve en sonunda burun buruna durduk. Işıkları göstererek bunlar ne işe yarıyor dedim. El cevap: çok sıkıldım, bunaldım kırmızıda beklemekten. Bir saniye içinde aklımdan şunlar geçti. Ulan şimdi inip tabancayı şunun ağzına soksam da beynini dağıtsam (10 yıldır taşıma ruhsatlı silahım var) hem memleket bi salaktan kurtulur bunun aldığı nefes zarar, yok yok şimdi ağır cezada yargılanırız tutuklarlar zaten yarın istanbula gitcem önemli bi işim var en iyisi ağzını burnunu kırayım, hımmm yok onu da beğenmedim şimdi şikayet mahkeme falan bir sürü uğraşmak gerekir, hah buldum plaka... evet plakasını alıp polise vereyim en iyisi. Aldım plakayı anlattım durumu polise, "tamam ben şimdi onun a.q ama çağırırlarsa tanıklık yapacaksın" dedi tamam dedim. Bakalım noolacak.
quote:
Orijinalden alıntı: anshered
geçmiş olsun arkadaşım..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: anshered..byhonda
geçmiş olsun arkadaşım..
Haklısın.Sinyal vermekle haklı duruma düşülmez ,sadece yapacağı hareketi belirtir uyarmak için.
Hiç yokyere ve de sadece karşıdakinin hatası yüzünden boşa giden hayatlar ,sonumuz olmamalı...
Biz forum üyeleri olarak belirli bir seviyeye gelmişiz,umarım tüm sürücüler kendilerini birşekilde eğitir ve