Şimdi Ara

veritabanı programlama,c++ başlangıç için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar veritabanı programlama ve c++ dilinde kendimi geliştirmek istiyorum.Bu konular hakkında şuan hiçbir bilgim yok netden araştırmaya başladım.Gerek programlara ulaşmak için gereksede nerden başlıyacağım konusunda yol göstermeniz için yardıma ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler

• c programlamayla başlamanı tavsiye ederim çünkü c++ ın temelinde c vardır daha sonra object oriented dil olan C++ a geçersin.
  • c'yi ve kullanımı ile ilgili dökümanları bulabileceğim bir adres varmıdır?
  • http://www1.gantep.edu.tr/~bingul/c/ders1.php
    google dan c ile ilgili birçok dökümana ulaşabilirsin. benim buldugun bir tanesi bu. başlangıç için uygun birşeye benziyo.
    c üzerinde iyice çalışırsan c++ a geçer ve kendini daha rahat geliştirebilirsin.
  • bende bulmuştum onu :) bikaç tane daha buldum.yardımın için çok teşekkürler.birde C yi nerden indirebilirim bir bilgin var mı?hocam birde veritabanı programlama ile ilgili bildiğin birşeyler var mı? bu konuda bir yönlendirme yapabilirmisin?
  • sana burda tavsiyem önce kendine bi yol haritası çizmen yoksa ondan ona atlarken hiç bişi öğrenemezsin. bu iş 1 günde 1 hafta da ya da 1 ayda olcak bir iş deil. buyüzden planlı olman lazım ayırman gereken zman çok büyük. tabi ne kadar hevesli oldugunu da bilmiyorum. öncelikle c ile başla programlamanın mantıgını anla örnek kodlar yaz derim ben. indirmen gereken program şu an için yazdıgın kodları derleyecek çalışır hale getircek olan bi c dili compiler'ı olacak. zaten bunlar buldugun dökümanlarda yazar. baştan başlayarak sabırla araştırırsan bu konuları çözersin. sana oturur bunları tek tek yazardım fakat bunu işe girdiginde ilerledikçe takılcagın şey çok olucak her zman bunları birilerine soramazsın kendin bulmayı ögrenirsen çok daha çabuk ilerlersin.
    veritabanı konusu programlamayı anladıktan sonraki aşamadır. şu an için oraya geçmeni tavsiye etmiyorum. Programlama işi sabır işidir en önemli bilmen gereken bu.

• haklısın hocam şuanda çok şey öğrenmek istiyorum ve hiçbirşey bilmiyorum:) yavaş yavaş halletmek en iyisi.dediğin gibi kendim araştırp halledebilirsem daha sağlam olur.biraz uğraştıktan sonra programda takılırsam yardım isterim senden.yardım edersende sevinirim.tekrar teşekkürler.
  • rica ederim her zman yardım ederim. umarım bu hevesin kırılmaz kolay gelsin : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: baatezuu

c programlamayla başlamanı tavsiye ederim çünkü c++ ın temelinde c vardır daha sonra object oriented dil olan C++ a geçersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.