Şimdi Ara

Veritas (PvE Server) DH Squad Guild (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler karakterimin altında DH Squad yazmıyor olabilir, ama bende sizdenim, olmuyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Oyunu indirmeye başladım umarım yarın F2P açılıncaya kadar iner.

Ayrıca ilk defa oynayacam sizinle birlikte oynamak isterim, bir de hangi sınıf PvE de iyi PvP de beni idare eder?

Aslında bu soru senin hangi classı nasıl oynayabildiğin ile alakalı, guild içi olduğumuz için her class dungeona giriyor fakat server LFG de en çok aranan healer ve tank karakterler.
    Şuan guildde healer 1 tane var ve online olmadığı zaman sıkıntı çekiyoruz healer bulmakta. Ayrıca guild de Soccerer ve Mystic sınıfları hiç bulunmamaktadır. Archer şuan tercih etmediğimiz class ama archerdan başka bişey oynayamam diyen biriyseniz dışarda bırakmamak için yine kabul edebiliriz. Sonuçta şuan hardgamer olarak oynamıyoruz oyunu, sadece çekirdek grubu oluşturmaya çalışıyoruz. Zaten bu f2p furyasında başlayan çoğu oyuncu 1-2 hafta içinde heveslerini aldıktan sonra bırakacaktır. Bize uzun soluklu muhabbeti güzel samimi dostluklar kurabileceğimiz insanlar lazım. Yine çok yazıcam ama kısa kesmek istiyorum ^^

Verdiğin bilgiler için saol.

Oynadığım diğer MMO'larda çoğu zaman yakın savaşcı oynadım, socceror sınıfına biraz netten bakim kafama yatarsa onu açıp gelirim artık.

Ayrıca dediğim gibi oyunu ilk defa deneyecem umarım kanım ısınır

• Veritas'ta başarılar arkadaşlar.

Nacizane tavsiyem class alımı kısıtlaması veya "şu lazım, bu lazım" olayı yapmayın. Zaten archer, sorcerer vs. teknik olarak hepsi aynı : DPS.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Oyunu indirmeye başladım umarım yarın F2P açılıncaya kadar iner.

Ayrıca ilk defa oynayacam sizinle birlikte oynamak isterim, bir de hangi sınıf PvE de iyi PvP de beni idare eder?

Aslında bu soru senin hangi classı nasıl oynayabildiğin ile alakalı, guild içi olduğumuz için her class dungeona giriyor fakat server LFG de en çok aranan healer ve tank karakterler.
    Şuan guildde healer 1 tane var ve online olmadığı zaman sıkıntı çekiyoruz healer bulmakta. Ayrıca guild de Soccerer ve Mystic sınıfları hiç bulunmamaktadır. Archer şuan tercih etmediğimiz class ama archerdan başka bişey oynayamam diyen biriyseniz dışarda bırakmamak için yine kabul edebiliriz. Sonuçta şuan hardgamer olarak oynamıyoruz oyunu, sadece çekirdek grubu oluşturmaya çalışıyoruz. Zaten bu f2p furyasında başlayan çoğu oyuncu 1-2 hafta içinde heveslerini aldıktan sonra bırakacaktır. Bize uzun soluklu muhabbeti güzel samimi dostluklar kurabileceğimiz insanlar lazım. Yine çok yazıcam ama kısa kesmek istiyorum ^^

Verdiğin bilgiler için saol.

Oynadığım diğer MMO'larda çoğu zaman yakın savaşcı oynadım, socceror sınıfına biraz netten bakim kafama yatarsa onu açıp gelirim artık.

Ayrıca dediğim gibi oyunu ilk defa deneyecem umarım kanım ısınır

melee dps seviyorsan sana slayer açmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Beyler karakterimin altında DH Squad yazmıyor olabilir, ama bende sizdenim, olmuyor ama.

Ben anlamam bizimle ol abi şaka maka bir yana diyer guildlerde olanlarda bize gelsin güçlenelim hep yabancı özentiliği var milletimizde(ve gerçekten onlar çok iyi oyun oynuyor paylaşımcı ve yardım yapıyorlar inkar etmiyorum) ama bizde bir adım atıp onların seviyesine gelebiliriz türklerde artık eski türkler değil yani artık global oyunlarda ismimiz olmalı diye düşünüyorum belki dhsquad küçük bir adım ama türkler birbirine köstek kazıklamak vs yapmak yerine artık birlik olup birbirini desteklemeli tabi bunun için en önemli faktör paralı hesaplara sahip ve oyun tecrübesi olan arkadaşlarımızın clanımıza gelmesi olacaktır arkadan gelen herkes birşeyler öğrenip ekliyerek severda sağlam bir yere sahip olabiliriz belki ilerde korkulan bir guild bile olabilirz şimdilik bunlar hayal ama neden gerçek olmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

Beyler karakterimin altında DH Squad yazmıyor olabilir, ama bende sizdenim, olmuyor ama.

Ben anlamam bizimle ol abi şaka maka bir yana diyer guildlerde olanlarda bize gelsin güçlenelim hep yabancı özentiliği var milletimizde(ve gerçekten onlar çok iyi oyun oynuyor paylaşımcı ve yardım yapıyorlar inkar etmiyorum) ama bizde bir adım atıp onların seviyesine gelebiliriz türklerde artık eski türkler değil yani artık global oyunlarda ismimiz olmalı diye düşünüyorum belki dhsquad küçük bir adım ama türkler birbirine köstek kazıklamak vs yapmak yerine artık birlik olup birbirini desteklemeli tabi bunun için en önemli faktör paralı hesaplara sahip ve oyun tecrübesi olan arkadaşlarımızın clanımıza gelmesi olacaktır arkadan gelen herkes birşeyler öğrenip ekliyerek severda sağlam bir yere sahip olabiliriz belki ilerde korkulan bir guild bile olabilirz şimdilik bunlar hayal ama neden gerçek olmasın...

Heyt be yürü, kim tutar bizi :PP

• Forumumuz açılmıştır ancak daha içerik yok denebilir :D onu da hep beraber yaparız artık yavaş yavaş ben vaktim oldukça doldurucam, rehberler hazırlıcam oyun hakkında.

www.dhsquad.com

Herkese iyi oyunlar. Serverlar 2dk içinde açılıcakmış
  • f2p olunca bakayım diye geçen pazar indirip biraz takıldım oyun hoşuma gitti. gw2 den sıkılmıştım zaten açmıyordum bir süredir.
    akşam girince oyundan yazarım birinize elin yabancılarıyla guild felan yapmayayım ventten hiç ingilazca konuşasım yok
  • merhaba;

Oyunu bu akşam indirmeye başlayacağım, aranıza katılmak isterim, benle beraber bir arkadaşım daha gelebilir, MMO larda class olarak Priest oyarım burdada geleneği bozmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qin Geass

merhaba;

Oyunu bu akşam indirmeye başlayacağım, aranıza katılmak isterim, benle beraber bir arkadaşım daha gelebilir, MMO larda class olarak Priest oyarım burdada geleneği bozmayacağım.

aslında mystik de açabilirsiniz. Mystik he heal basabiliyo ve ölüleri kaldırabiliyo. Prieste çok benzer bir sınıf denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin buraya... Warior ile geliyorum işten çıkar çıkmaz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosehole

quote:

merhaba;

aslında mystik de açabilirsiniz. Mystik he heal basabiliyo ve ölüleri kaldırabiliyo. Prieste çok benzer bir sınıf denemenizi tavsiye ederim.

İkisinin arasındaki farkı kabaca anlatırsan sorun değil Priest in mantığı tektir, Mystik ile arasındaki kendini fark ettiren özellikler nelerdir?
  • Yada sorumu söyle sorayım, alan Heal var mı yoksa Aion da olduğu şekil mi sadece bir kişiye mi atıyor, Piest class ile dps yapmaya çalışmam amacım heal dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

f2p olunca bakayım diye geçen pazar indirip biraz takıldım oyun hoşuma gitti. gw2 den sıkılmıştım zaten açmıyordum bir süredir.
    akşam girince oyundan yazarım birinize elin yabancılarıyla guild felan yapmayayım ventten hiç ingilazca konuşasım yok

Gw grafik ve ortam olarak cok daha iyi dostum.Combat sistemler iaynı zaten . geriye pvp sistemi kalıyor oda kisisel zevk
  • quote:

Yada sorumu söyle sorayım, alan Heal var mı yoksa Aion da olduğu şekil mi sadece bir kişiye mi atıyor, Piest class ile dps yapmaya çalışmam amacım heal dir.

Priest heal ağırlıklı, mystic support ağırlıklıdır.

Mysticin takıma mana regen, crit resist, crit chance, move speed veren auraları vardır. Takımın manasını doldurabilir, çıkardığı kristallerle hem heal hem mana desteği sağlayabilir, karşıdaki düşmanı stun, sleep, slow gibi cclerle kontrolde tutabilir.(bu ccler priestte de var mı bilmiyorum)

Kısa süreli güçlü buffları var, misal 25 saniye için belli bir derece power veriyor(atk artırıyor), priestte ise bu durum daha az power daha fazla süreye yayılmış(yanlış bilmiyorsam 15dklık bir power buffu var).

Henüz priest oynamadığım için ufak farkları bilmiyorum, ama dediğim gibi, priest full heal, mystic supporta daha yatkın, ayrıca priest solo leveling konusunda da rahat, yeterli dpsi mevcut, mysticde ise 36 levele(şu an36yım) kadar yalnızca 3 adet saldırı skilli var, bunlardan birisi DoT, bu 3ünün dışında thrall denen pet çıkartıyorsun, ama offense için çıkardıkların genelde bir halta yaramıyorlar, o yüzden mystic oynayacaksan yanında bir dps falan olması lazım ki özellikle 25-30 levelden sonra seri olarak kasabilesin.

Priestin alan healı fazla, mysticte ise 2-3 hedefe markerla kilitlenip heal yapıyorsun, yada yukarıda dediğim gibi kristal topları bırakıyorsun, ama genelde millet üşendiği için bunları yerden almıyor(ki verdikleri healda az değil, saniye başına 1250 heal atıyor, 5saniye sürüyor), sonra neden heal yapmıyorsun diye seni suçluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 6 Şubat 2013; 7:22:48 >

• quote:

quote:

Yada sorumu söyle sorayım, alan Heal var mı yoksa Aion da olduğu şekil mi sadece bir kişiye mi atıyor, Piest class ile dps yapmaya çalışmam amacım heal dir.

Priest heal ağırlıklı, mystic support ağırlıklıdır.

Mysticin takıma mana regen, crit resist, crit chance, move speed veren auraları vardır. Takımın manasını doldurabilir, çıkardığı kristallerle hem heal hem mana desteği sağlayabilir, karşıdaki düşmanı stun, sleep, slow gibi cclerle kontrolde tutabilir.(bu ccler priestte de var mı bilmiyorum)

Kısa süreli güçlü buffları var, misal 25 saniye için belli bir derece power veriyor(atk artırıyor), priestte ise bu durum daha az power daha fazla süreye yayılmış(yanlış bilmiyorsam 15dklık bir power buffu var).

Henüz priest oynamadığım için ufak farkları bilmiyorum, ama dediğim gibi, priest full heal, mystic supporta daha yatkın, ayrıca priest solo leveling konusunda da rahat, yeterli dpsi mevcut, mysticde ise 36 levele(şu an36yım) kadar yalnızca 3 adet saldırı skilli var, bunlardan birisi DoT, bu 3ünün dışında thrall denen pet çıkartıyorsun, ama offense için çıkardıkların genelde bir halta yaramıyorlar, o yüzden mystic oynayacaksan yanında bir dps falan olması lazım ki özellikle 25-30 levelden sonra seri olarak kasabilesin.

Priestin alan healı fazla, mysticte ise 2-3 hedefe markerla kilitlenip heal yapıyorsun, yada yukarıda dediğim gibi kristal topları bırakıyorsun, ama genelde millet üşendiği için bunları yerden almıyor(ki verdikleri healda az değil, saniye başına 1250 heal atıyor, 5saniye sürüyor), sonra neden heal yapmıyorsun diye seni suçluyorlar.

Teşekkürler, farkı anladım Priest oynayacağım.

quote:

Derdini anlayabiliyorum:)

• Merhaba guilde katılmak isterim ama önce nasıl mage olcam yardımcı olur musunz ? Bir de mage nasıl iyi midir ? ben mage tarzı karakter severimde ondan mage açmayı düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julov

Merhaba arkadaşlar,

Veritas serverında Donanım Haberden olan arkadaşlarla dün akşam guild kurduk. Aramıza katılmak isteyen herkesi bekleriz. Elimizden geldiğince de her türlü yardımı yapmaya açığız. Ufak, güzel ve samimi bir ortam var şu anda, sayımız 10 kişi kadar herhalde. Katılmak isteyen arkadaşlar ister oyundan ister buradan pm atarak ulaşabilirler. Oyundaki nickim Julov.

Herkese iyi oyunlar

Ventrilo Serverımız Aktiftir
    Hostname: dhsquad.instantvent.com
    Port: 13798

Şifre için guildden bana sorun veya buradan pm atın.

En yakın zamanda sitemiz de açılacaktırwww.dhsquad.com

Human , elf filan olmamız birşeyi değiştirmiyor dimi ? yine guilde gelebiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IamJOKER

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Veritas serverında Donanım Haberden olan arkadaşlarla dün akşam guild kurduk. Aramıza katılmak isteyen herkesi bekleriz. Elimizden geldiğince de her türlü yardımı yapmaya açığız. Ufak, güzel ve samimi bir ortam var şu anda, sayımız 10 kişi kadar herhalde. Katılmak isteyen arkadaşlar ister oyundan ister buradan pm atarak ulaşabilirler. Oyundaki nickim Julov.

Herkese iyi oyunlar

Human , elf filan olmamız birşeyi değiştirmiyor dimi ? yine guilde gelebiliyoruz ?

guilde girme konusunda herhangi bir fark yok. ama sorcerer veya lancer olursan daha iyi olur guild için. elf, human veya castanic olmak sadece racial skilleri etkiliyo onları da bir arkadaş önceden paylaşmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: IamJOKER

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Herkese iyi oyunlar

Irklar arasında ki farkı W arkadaşımız güzel bir şekilde anlatmış.http://forum.donanimhaber.com/m_71118731/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar gördüm ki şu ırk mevzusu bayağı karıştırılıyor ve insanlar tereddüte düşüyor seçerken ki ben de düşmüştüm. Küçük bir rehber hazırladım ve tüm ırkların kendine has özelliklerini ekledim. Rehberin hiçbir hakkı saklı değildir, istediğiniz yerde isim dahi vermeden paylaşabilirsiniz.

AMAN

Aktif:

Last Aman Standing: Knockdown ve immobilization efektlerine karşı direnci arttırır. Skill anında kullanılır, 30 saniye sürer. Cooldown süresi 1 saattir.
    Kaiator's Drums: Kaiator'a teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Blood of Dragons: Damage-over-time efektlerine karşı +10 puan direnç sağlar.
    No Stranger to Pain: Can yüzde 30'un altındayken alınan hasarı yüzde 10 oranında azaltır.
    Prospector: Ore gathering hızını arttırır.

BARAKA

Aktif:

Ancient Wellspring: Tüm canı doldurur. Cooldown süresi 2 saattir.
    Core's Resonance: Allemantheia'a teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Gather No Moss: Immobilization efektlerine karşı +10 puan direnç sağlar.
    Indefatigable: Stamina ölseniz bile yüzde 20'nin altına düşmez.
    Time-Lost Techniques: Yüzde 10 daha hızlı Focuscrafting yaparsınız.

CASTANIC

Aktif:

Skirmish Running: Savaş sırasındaki hareket hızını +30 puan arttırır ama knockdown efektlerine olan direncinizi de yüzde 20 oranında düşürür. Skill 3 dakika sürer, cooldown süresi 30 dakikadır.
    Kaiator's Drums: Kaiator'a teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Dirty Fighting - Bir hedefe arkadan saldırırken critical vurma şansını yüzde 1 arttırır.
    Light Landing - Yüksek bir yerden düşünce alınan hasarı yüzde 50 azaltır.
    Weaponforger - Yüzde 10 daha hızlı weaponsmithing yaparsınız.

ELIN

Aktif:

Horizon Run: Hareket hızı +20 puan artar. Savaş başladığında skillin etkisi de geçer. Efekt 3 dakika sürer, cooldown süresi 30 dakikadır.
    Soothing Presence: Düşman yaratıkları sizden uzak tutar ama hareket hızını yüzde 40 azaltır. 1 dakika sürer ve cooldown süresi 1 saattir.
    Velik's Horn: Velika'ya teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Botanist: Plant gathering hızını arttırır.
    Friendly CurrenT: Yüzme hızını arttırır.

HIGH ELF

Aktif:

Core Infusion: Anında bütün manayı doldurur. Cooldown süresi 2 saattir.
    Core’s Resonance: Allemantheia'a teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Resilience of Mind: Yeniden doğduktan sonra, mana hızla kendi kendine dolar.
    High Elf Coalescence: Essence gathering hızı artar.

HUMAN

Aktif:

Velik’s Horn: Velika'ya teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.
    Deft Footwork: 3 dakika için başka bir oyuncu tarafından knock down edilme şansınız yüzde 50 azalır. Cooldown süresi 1 saattir.

Pasif:

Indomitable Spirit: Canınız yüzde 30'un altına indiğinizde diğer oyunculardan yüzde 10 daha az hasar alırsınız.
    Resilience of Body: Yeniden doğduktan sonra canınız sürekli artar.
    Nomadic Crafter: Light armor craft etme hızını arttırır.

POPORI

Aktif:

Velik’s Horn: Velika'ya teleport eder. Cooldown süresi 1 saattir.
    Soothing Presence: Düşman yaratıkları sizden uzak tutar ama hareket hızını yüzde 40 azaltır. 1 dakika sürer ve cooldown süresi 1 saattir.
    Horizon Run: Hareket hızı +20 puan artar. Savaş başladığında skillin etkisi de geçer. Efekt 3 dakika sürer, cooldown süresi 30 dakikadır.

Pasif:

Botanist: Plant gathering hızını arttırır.
    Friendly Current: Yüzme hızını arttırır.

Soldan sağa: Erkek Aman, Dişi Aman, Baraka, Dişi Castanic, Erkek Castanic, Dişi High Elf, Erkek High Elf, Dişi Human, Erkek Human, Popori, Elin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 6 Şubat 2013; 21:20:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.