Şimdi Ara

Veritas (PvE Server) DH Squad Guild (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indirme ve yükleme olayını anca halledebildim. Oyunun boyutu çok büyük harddiskten neyi siliceğimi şaşırdım resmen
    Veritas'a sıra bekliyorum şuanda katılıcam inşallah aranıza Archer açıcam bu arada oynadıgın her online oyunda archer tercih ederim genelde ama guildin eksiği neyse onuda açabilirim?

Edit: Bu bekleme olayı her zaman olacak mı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 10 Şubat 2013; 22:02:41 >
  • Lancer ve Prist üzerine ihtiyaçlarımız çok büyük. Bu konuda eğilim gösteren arkadaşlara müteşekkir kalırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

Guild den arkadaşlarım ben artık oyunu yaza kadar bırakıyorum. Biliyorsunuz YGSLYS az kaldı. Artık yazın devam ederiz. Artık bir tek forumda yazmaya devam edeceğim. Size iyi oyunlar dilerim.

iyi çalışmalar, umarım istedigin yere girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Lancer ve Prist üzerine ihtiyaçlarımız çok büyük. Bu konuda eğilim gösteren arkadaşlara müteşekkir kalırız :)

Açıkçası lancer ve priest sayımız yeterli gibi gözüküyor eger yeni başlayan arkadaşlar bırakmazsa tabi :D mystic ve sorcerer eksigimiz var gibi. Warrior da olabilir. ama en önemlisi sevdiginiz ve bırakmayacağınız classı oynamak tabi.

Herkesi aramıza bekleriz.
  • Bugün tesadüfen chatte denk geldikten sonra guilde katılımımı gerçekleştirdim Dh'den mmorpgye meraklı herkesi oyuna ve guilde bekliyoruz Shadowl''
  • heyy bende suan oyunu indirmeye basladım suan pek cok online oyun oynuyorum ama arada baska oyunlarıda oynamak herzaman farklı bı hava oldugundan bu oyunada bi bakmak ıstedım oyuna giirdigimde bana herhangı bı konuda sadece basit bilgileri verırsenız kısa surede kopar giderim ben fakat guild icin gereken bi karakter varsa onu ve ozellıklerını belırtırsenız o yonde bi karakter acarım oyuna baslarken:D
  • Arkadaslar oyunda ticaret nasil isliyor? Su an 16lvlim gorevlerden ve kestigim yaratiklardan dusen itemleri kullaniyorum. kullanamadigim itemleride satici npc'lere satiyorum. item almak istersem nerden alabilirim?
    Ticaretle ilgili bir rehber hazirlansa yeni baslayanlar icin iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayan

Arkadaslar oyunda ticaret nasil isliyor? Su an 16lvlim gorevlerden ve kestigim yaratiklardan dusen itemleri kullaniyorum. kullanamadigim itemleride satici npc'lere satiyorum. item almak istersem nerden alabilirim?
    Ticaretle ilgili bir rehber hazirlansa yeni baslayanlar icin iyi olur.

Trade brokeri kullanabilirsin. Şehirlerde filan bankacıların hemen yanında ya da karşısında oluyor.
  • Beklemeyi olayı çoötü bi çözüm gelmesi lazım
  • Archer ve Mage seviyorum ben. Genelde oyunlarda Archer veya Mage açıyorum. Tera yı oynadım sabah. Archer açtım fakat pek hoşuma gitmedi açıkcası. Pek efek göremedim. Sadece sol tuşa başıyorum arada skill kullanıyorum o yani. Mage'de ki efekler hoşuma gitti ayrıca high elf açmak istiyordum mage ile uyumlu olucaktır. Server'a giriş yaptığımda mage'im ile oyun içinden guilde katılmak istediğimi belirtirim. Sonrasında bir kaç saat işim var geldiğimde kasmaya başlarım. Arkadaş ortamı ile güzel olucaktır bu oyun. Ayrıca oynayan bir arkadaşım var ve onun arkadaşları. Onlarada söylerim guilde katılmak istediklerini belirtirler.

İyi oyunlar. Guild'in sağlam mage'i olucağımdan emin olabilirsiniz. Guild de Mage oynayan arkadaşlara rakibim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hard Coder

Beklemeyi olayı çoötü bi çözüm gelmesi lazım

aynen öyle... daha yeni acıldi sayılır veritasa basladık ama işten gelip 2-3 saat oyun zevkimiz var kusura bakmasın ben 30-40 dk sıra bekleyemem :S çok can sıkıyor bu server girişleri..nasıl cozum üretemezler akıl sır ermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

quote:

Orijinalden alıntı: Hard Coder

Beklemeyi olayı çoötü bi çözüm gelmesi lazım

aynen öyle... daha yeni acıldi sayılır veritasa basladık ama işten gelip 2-3 saat oyun zevkimiz var kusura bakmasın ben 30-40 dk sıra bekleyemem :S çok can sıkıyor bu server girişleri..nasıl cozum üretemezler akıl sır ermiyor..

Ürettikleri çözüm yeni server açmak oldu ama oda işe yaramadı. Yalnız bu sıraya ben hala yakalanmadım Size önerim işten geldikten sonra karakterinizi sıraya koyun, siz zaten üstünüzü değişip yemeğinizi yiyene kadar sıra size gelmiş olacaktır Aslında yapımcıların yapması tek gereken şey server kapasitesini arttırmak. 20000 kişilik bir server ise 30000 yapmaları problemi çözücektir diye düşünüyorum :)

• oyun sırası beklerken örnegin 25dk var diyorsa o 25dk gerçekte 1 saate yakın sürüyor sıranın gelmesi.. internet ve sistem hızı girişi de mi etkiliyor tam anlamadım? ödül dediği %10 exp veriyor ben ödül değil oynamak istiyorum :)
  • Merhaba,

Ben şahsen her ay para ödemektense, her gün 30dk sıra beklemeyi tercih ederim. İşten geldiğimde ilk iş sıraya giriyorum. Zaten üzerini değiştir, yemek ye, iki sohbet et derken sıra gelmiş oluyor. Üstüne üstlük +exp bonusu ile oyuna başlıyorum.

Şu ana kadar bu oyun ile ilgili beni mutsuz eden hiç bir etken ile karşılaşmadım.

Guild ile ilgili görüşüm ise, iletişimin çok eksik olması. Ben oyun ile ilgili pek bilgim olmadığı ve daha 20 level olduğum için oyun ile ilgili sorulara cevap veremiyorum ancak dün akşam bir arkadaşın sorduğu soruya cevap alabilmesi için en az 5 kere yazdığına şahit oldum. Ventriloda kimse yok diye sorduğumda ise ne gerek var şu anda diye cevap aldım. Eğer birbirine kenetlenen bir guild olmasını istiyorsak, sadece instance veya grup olduğumuzda değil. Solo kasarken bile muhabbet edebiliyor olmalıyız.

Belirttiğim görüşler sadece dün akşam içerisinde gördüklerimden ibaret. Belki benim şansıma ilk günümdeki ortam bu şekilde denk gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

oyun sırası beklerken örnegin 25dk var diyorsa o 25dk gerçekte 1 saate yakın sürüyor sıranın gelmesi.. internet ve sistem hızı girişi de mi etkiliyor tam anlamadım? ödül dediği %10 exp veriyor ben ödül değil oynamak istiyorum :)

Sürenin uzamasının sebebi, Tera Club ve Veteran üyelere öncelik tanınmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Merhaba,

Ben şahsen her ay para ödemektense, her gün 30dk sıra beklemeyi tercih ederim. İşten geldiğimde ilk iş sıraya giriyorum. Zaten üzerini değiştir, yemek ye, iki sohbet et derken sıra gelmiş oluyor. Üstüne üstlük +exp bonusu ile oyuna başlıyorum.

Şu ana kadar bu oyun ile ilgili beni mutsuz eden hiç bir etken ile karşılaşmadım.

Guild ile ilgili görüşüm ise, iletişimin çok eksik olması. Ben oyun ile ilgili pek bilgim olmadığı ve daha 20 level olduğum için oyun ile ilgili sorulara cevap veremiyorum ancak dün akşam bir arkadaşın sorduğu soruya cevap alabilmesi için en az 5 kere yazdığına şahit oldum. Ventriloda kimse yok diye sorduğumda ise ne gerek var şu anda diye cevap aldım. Eğer birbirine kenetlenen bir guild olmasını istiyorsak, sadece instance veya grup olduğumuzda değil. Solo kasarken bile muhabbet edebiliyor olmalıyız.

Belirttiğim görüşler sadece dün akşam içerisinde gördüklerimden ibaret. Belki benim şansıma ilk günümdeki ortam bu şekilde denk gelmiştir.

Hangi guild bu Veritas taki Dh Squad mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Merhaba,

Aynen. Konu guildinden bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

daha yenisin o yüzden pek bir şey görmemişsindir ona bir şey demem ama Yüksek lvl lar yani ben ve guild başkanı biz çünkü 45+ olduğumuz için çoğu kişiye yardıma gidiyoruz ama bizimde canımız sıkılıyor guildden bize yardım edebilecek kimse yok onların görevine yardım etmeye çalışıyoruz .

Oyunda direk ışınlanma gibi bir şey yok bende free olduğum için bu yüzden scrool alıp gelmeye çalışıyorum pegasusa binince de 10 saniyede getirmiyor. Devamlı git gel belki guildde olmasam 55 çok rahat olmuştum bunu yanlış anlamayın şikayetçi değilim tabiki bunun sonuçlarını bilerek biz kurduk bu guildi amacımız en azından bir Türkçe sohbet muhabbet olsun gece 3 te bile konuşacak biri olsun ki şu an bu oluyor her saat birileri online .

O arkadaşa gelirse 5 kere sordu 3 kişi cevap verdi bu yüzden çıkılacaksa herkes çıksın ayrıca hiç yardım yapmayıp ta yardım bekleyenler zaten gelmesin. Guildi lvl kasma amacı olarak görüyorsanız yabancı guildlere takılabilirsiniz.

Vent e bende girmiyorum çünkü geceleri ev pek müsait olmuyor ben tatilde olduğum için okul açılana kadar rahatım bir de adam gibi mikrofonum yok

Herkesi bekliyoruz her lvl dan arkadaşa yardım ediyoruz zaten 1-2 gün takılırsanız görürsünüz tabi bizimde görev yapmamız gerek bunu anlayışla karşılamanız lazım

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Guild ilk açıldığından beri o guilddeyim.Hatta oyuna başlar başlamaz o ortama girdim ve guild kuruldu diyebilirim.Oyunda çok yeni olduğum için story görevlerini levela bakmadan yapıyordum.Normal görevleri az exp veriyor diye yapmadığım oluyordu ve oyun arap saçına dönmüştü.1 gün boyunca diyebilirim guildden herkes sorunu çözmem için tüm görevlere yardım edip şurdan şurdan alıcaksın böyle ilerleyeceksin diye akıl vermeye başlamıştı.Yani yardım edildiği zaman tam ediliyor ama her anda yardım beklemek doğru değil bence.Sonuçta oyunda ulaşım olayı o kadar kolay değil.Veya guildden biri bir soru sorduğunda bazen görülmüyor dışardan da yazılar yazıldığı için karışıyor e bunu ayarlamayı bilmeyenlerde vardır eminim o yüzden iletişimde kopukluk olabiliyor bazen.Ben pm attığımda bile dönüş yapmıyor arkadaşlar bazen ki o sırada afk olursa veya mob kesmek üzereyse zaten dönüş yapması imkansız.Vent olayına gelecek olursak bu sorunu bende söylemiştim ama guild başkanı batıkan hariç cevap veren olmamıştı ki kendisi her an vent girin diyen bir kişi.Bende herkesin vente gelmesini beklerim şahsen yada birlikte level kasacağın kişinin ventte olması gerekiyor çünkü level kasarken yazmaya eriniyorum ben açıkçası .Vent konusunda herkesin bilinçlenmesi şart yoksa pvp yaparken bile girmeyecek kimse .Guild daha yeni oturması hemen beklenemez ama ortamı çok sıcak kanlı insanlarla dolu.Ben şahsen halimden memnunum.Hala class değiştirme derdindeyim bu aralar.Eğer yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa beraber level kasmaya başlayabiliriz.Archer çok sıktı cidden kusarak oynuyorum artık.Ama yeniden level kasmakta istemiyorum tek çok sıkıyor o yüzden yanıma arkadaş şart

• Yine mi yeni karakter açıcaksın :( sen 60ı göremezsin bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.