|
Bildirim
Haber kalitesi günden güne artıyor durduramıyoruz efenim
|
|
Başlık kendi içinde bile yanlış, gerisini yazmak dahi istemiyorum
|
Dh nin haber kalitesi gün geçtikçe daha da düşüyordu, şu aralar diplerde diyebilirim. Bu karşılaştırma editör tarafından yazılmış bir şey değil. Siteye uygulamaların sahip oldukları özellikleri giriyorsunuz, sonra 2 tane uygulama seciyorsunuz. Site de kafasına göre hangisinin daha çok özelliği varsa ona göre karşılaştırıyor. Telefonlar ve diğer şeyler için de yapıyor bunu. Özellikler genelde eksik ve yanlış girildiği için hiçbir anlam ifade etmiyor.
|
Bu editörler ne kullanıyorsa ben de aynısından kullanmak istiyorum.
|
Ben de Brad Pitt’ten daha yakışıklıyım. O yaşlı ben gencim, o özel sektörde ben devlet memuruyum. O evlenip boşandı ben eşime sadığım. O alkol, sigara kullanıyor, gece hayatı var bende yok. O türk gelenek ve göreneklerini bilmiyor ben daha iyi biliyorum.
|
ne bipi ya maceraya gerek yok |
Bip in bir çok özelliği var whatsapp a göre , whatsapp ın problemi en popüler olmasına rağmen yeniikler konusunda çok geride kaldı kanal özelliği hala yok telegram da ki bir uygulamada bir den fazla hesap açma yok adam gibi pc clienti yok hem bu kadar geride teknolojik olarak hemde aradaki farkı kapatmak için hiç birşey yapmıyor.
Ben iş için whatsapp, yakın arkadaşlarla sohbet ve gündemi takip için telegram kullanıyorum yıllardır. whatsapp daha hala tam foto bile göndermiyor kareye çeviriyor en gıcık olduğum şey. |
Evet Bip daha iyi Whatsapp'tan.Ama veri cepleme konusunda. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunlar üstün özellik mi gerçekten? Bu herşey bir yerde yedekleniyor demek değil mi? Daha yüksek puan olmasını söylemek de haksızlık bu arada. WhatsApp çok daha yaygın bir kitle tarafından kullanılıyor. WhatsApp 5 milyardan fazla indirilmişken,Bip sadece 50 milyondan fazla indirilmiş. Böyle kıyaslama olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne bipi ya maceraya gerek yok |
Her türlü signal akar |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A mabere bağladılar iyice ondandır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de bu tarz bir yorum yapmaya gelmiştim. En temel fonksiyonlarını bile sağlıklı bir şekilde gerçekleştiremeyen Bip nasıl whatsapp'dan daha iyi oluyor düşünmekteyim. |
|