Şimdi Ara

vespa için kask mont tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kask ve mont tavsıyesi istiyoruz
    vesapalı kımı gorsek yarım kask var ote yandan herkes yarım kask tavsıye etmıor arada kaldık :)

• Yarım kask olur diyenlerle olmaz diyenler arasında yapılacak bir referandum bu işi çözebilir.
  • ne demişler vespa alan kılıfını hazırlar.
    Kask ile ilgili çok çeşitli fikirler olabilir.
    1- Kullanım tarzı ile alakalı tercih yapılabilir. Açık, yarı açık, çene açılabilir vs. Mevsimsel, şehiriçi yoğun trafik kullanımı vs.
    2- Güvenliği ön planda tutuyorum, kapalı kask olmazsa olmaz. Düşersem kafamı tamamen korusun.
    3- Vespa kullanıyorum kaskım da vespa marka olmalı.
  • Cok yogun kullanım yok ev işi oda yakın zaten 6-7 kö daha çok haftasonunyakın mesafe gezmece :):)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • palermo9 kullanıcısına yanıt
    Hocam beni şimdi taşlayacaklar ama size açık kask öneriyorum. Nolan N21 veya N33 güneş vizörlü bir kask yakışır. Kötü havalarda dışarı çıkmayacağınızı varsayıyorum. Arkadaşına aldınız ama sen de mi kullanacaksın ki? bunlar biraz kişisel zevk meselesi yani bence.
  •  vespa için kask mont tavsiye

Evet çene açılır kasklar ve yarım kasklar konforlu , fakat bu ihtimali görmezden gelirseniz.

Ne olursa olsun benim tavsiyem tam kapalı bir kask
  • Vespa için kapalı kask görseli isteyim o zaman sizden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kask önerisi
    12 yıl önce açıldı
    3 Mevsim Motosiklet Mont Önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • palermo9 kullanıcısına yanıt
    Siz zahmet etmeyin, ben buldum. Hem sadece görsel değil, fiyatları ve az da olsa açıklamaları ile birlikte.

http://www.n11.com/motosiklet/kask?q=vespa&kasktipi=Kapal%C4%B1
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Vespaya açık kask çok yakışıyor kullananların %90 ı açık kask kullanıyor ama istanbul gibi trafiğin ve trafikte bulunan katillerin çok olduğu biryerde maalesef güvenlik amaçlı ben kapalı kask tercih ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cann89 hocamın dediği gibi oda vespa kullanıyor tavsiye istemişti ordada full face demiştim burdada full face demiştim. Konfor istiyorsanız arabaya binin.

Motosiklette kaporta tamamen sizsiniz sizi koruyan ekipmanlarınız. Bu yüzden en güvenli olan full-face kask öneririm. Tamam evet yarım kask daha rahat daha güzel görünüyor olabilir ama sizin ilk amacınız güvenlik ondan sonra görüntü olmalı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.