Yaklaşık 3 yıl önce toplattığım motorumda sağ switch (Far düğmelerinin ve kornanın olduğu) arıza yaptı. malesef istanbulda hiçbir vespa servisinde çıkması bile yok. Ferco motor da sadece 1993 model ve sonrası mevcut. Bu şekilde motoru kullanmak oldukça güvensiz geliyor bana. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Onur Gürkan
0 533 810 15 25
ebay de bulunabilir herhalde ferco motordan diğer servisler ile iletişime geçmesini isteyip sorabilirsiniz ayrıca
ferco motor dahil olmak üzere tüm vespa servislerini aradım. hiçbirinde yok. ebay de yeni modeli dışında bulamadım. çok çaresiz kaldığım için foruma konu açtım.
Dostum selam vespa px 200 ler büyük bir efsane ve ölmeyen motorlardır bu yüzden her parçası mevcuttur ve bulunabilir doğru noktalardan biride http://www.scooturk.net/showthread.php?t=4577 skuter servis tünelde beyoğlu
Fuar Kalaycıoğlu SKUTER Servis daha çok Davut abi ilgileniyor artık işlerle saygılar sevgi vespa dolu günler Tünel İlk Belediye Cad. No:3 Tünel-İstanbul 0212 249 60 45 0212 251 04 29 0212 249 04 93
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme