Şimdi Ara

Vestel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim Vestel DVB 3600 FTA ve Vestel 840 FTA model iki digital uydu alıcım var ve cok sık kilitleniyolar.Fisini cekip takmam gerekiyo.Acaba bu modellerde bi uretim hatası mı mevcut? Ayrıca FTA cihazlara "Emu" yazılımı yuklenerek sifreli kanallar izlenebiliyomus.Benim cihazlara da yuklenebilir mi? Bu arada ben bunlara fazla para vermedim,vestelden bi urun alınca 60 milyon daha veriyodun ben de oyle aldım. Turksat ve Hotbird deki sifresiz kanallar rahatca izlenebiliyo. Tesekkurler

• kilitlenmeler ne zaman oluyor ?
  • hızlı hızlı kanal degistiedigim zamanlar
  • senin o marka recevirin emu yazılımını bul serial port kablosu ile yüklemem yap o zaman bir sorum olmaz
  • vestelin kendi sitesine girip orjinal emu yazılımını bulup yükleyebilirsin sanırım sorun o zaman çözülür
  • bırakın vesteli yaw bu kadar dandik mal olmaz
  • olsun dostum türkiyenin gururu üretim bantlarından kimbilir kaç devin malları cıkıodur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik / Beko
    3 yıl önce açıldı
    Vestel televizyon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Lg tv
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boşversene arkadaş git o zaman neta al o daha kalıteli
  • EMU dan da kaynaklanabilir. bende daha önceden yumatu x-100 ve nextweave makinalar buna benzer sorun çıkarmıştı. makinanın kalitesindende kaynaklanabilir. önce güncel EMu yu yeniden yükle. olmazsa vesteli sat. (bendeki x-100 emu dan sonrada düzelmedi ve sattım.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.