benim Vestel DVB 3600 FTA ve Vestel 840 FTA model iki digital uydu alıcım var ve cok sık kilitleniyolar.Fisini cekip takmam gerekiyo.Acaba bu modellerde bi uretim hatası mı mevcut? Ayrıca FTA cihazlara "Emu" yazılımı yuklenerek sifreli kanallar izlenebiliyomus.Benim cihazlara da yuklenebilir mi? Bu arada ben bunlara fazla para vermedim,vestelden bi urun alınca 60 milyon daha veriyodun ben de oyle aldım. Turksat ve Hotbird deki sifresiz kanallar rahatca izlenebiliyo. Tesekkurler
kilitlenmeler ne zaman oluyor ?
hızlı hızlı kanal degistiedigim zamanlar
senin o marka recevirin emu yazılımını bul serial port kablosu ile yüklemem yap o zaman bir sorum olmaz
vestelin kendi sitesine girip orjinal emu yazılımını bulup yükleyebilirsin sanırım sorun o zaman çözülür
bırakın vesteli yaw bu kadar dandik mal olmaz
olsun dostum türkiyenin gururu üretim bantlarından kimbilir kaç devin malları cıkıodur
boşversene arkadaş git o zaman neta al o daha kalıteli
EMU dan da kaynaklanabilir. bende daha önceden yumatu x-100 ve nextweave makinalar buna benzer sorun çıkarmıştı. makinanın kalitesindende kaynaklanabilir. önce güncel EMu yu yeniden yükle. olmazsa vesteli sat. (bendeki x-100 emu dan sonrada düzelmedi ve sattım.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme