Bildirim
Vestel 32' PF5040 nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sehzade74
Vestel 32"PF5040 lcd tv usb movie uydu alıcılı hepsi burada da 679 tl 75 tl world puan ve 6 taksite kargo bedava.bu tv alınırmı ,kullanan varmı,tavsiye edermisiniz?
ıyı ama led almak daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşk.işgörürse alacagım led lerin fiyatı biraz daha yüksek.şimdilik buna karar verdim,aynı fiyat ve özellikte başka bir tv varsa tavsiyeleri bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16.02.2013 te hediye olarak Vestel 42''PF5040 aldım kayınperdere. 1000 TL ye aldım fiyat performans olarak güzel bence. 3 yıl garantisi var. -
S.A Arkadaşlar tv içinde dahili hd uydu alıcı nasıl oluyor alınırmı
VESTEL DE VAR HD DAHİLİ UYDU ALICILI TV İÇİNDE aşağıdaki vestel modelleri nasıl çok fazla özellik olmasına gerek kullananlar memnunmudur dahili hd uydu alıcısı içinde
Vestel SMART 40PF7014 40" LED TV
Vestel 39PF5025 39" LED TV -
quote:
Orijinalden alıntı: derya78
S.A Arkadaşlar tv içinde dahili hd uydu alıcı nasıl oluyor alınırmı
VESTEL DE VAR HD DAHİLİ UYDU ALICILI TV İÇİNDE aşağıdaki vestel modelleri nasıl çok fazla özellik olmasına gerek kullananlar memnunmudur dahili hd uydu alıcısı içinde
Vestel SMART 40PF7014 40" LED TV
Vestel 39PF5025 39" LED TV
yanı recıvere gerek yok dırek canaktan gelen kabloyu takıyorsunuz o kadar. bende var cok memnunum modeller ıyı bide 3d smart olanı çıktı 600 hz oda ıyı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 23 Şubat 2013; 19:30:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X