Şimdi Ara

Vestel 40PF8230 Led tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel 40PF8230 Led tavsiye edermisiniz? vestel oyun oynamak ve hd film için iyi birSey mı

• Kısa bir cevap vereyim bahsettiğiniz Vestelin 40PF8230 modeli internete yaklaşık 2300 - 2500 tl aralığında

Çok daha ucuza yaklaşık 2000 Tl ye Samsung 40C6000 alırsınız. İhtiyaçlarınızı tümüyle karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_karakas -- 9 Aralık 2010; 0:12:34 >
  • Elmalihome da baktım 1.850 nasıl güvenilir firmamı teknik serviste de ?? Vestel'de sordum 2 dedi led diye fikir alım edim samsung c650 yada panasonic 42g20e dusunuyorum. Vestel led diye üstadlara danışın dedim.
  • YARDIM EDEN YOK MU :(
  • İlla led diyorsanız 40c6000 derim ama lcd olsun derseniz 40c650 derim
  • teşkr ederim illa led olmasına gerek yok benım fiyatıma göre kaliteli bişey olsun .lcd plazmada meger kolay değilmiş secmek oyun içinde tercih etmek istiyorum bakıyorumda input kog değerleri fark ediyormus napsam bunu düşünerekte
  • ben bugun aldım carrefourda hediye cekıyle 1300 tlye geldi...tv de sanırım ethernet gırısıde var...interenet ozellıklı...kullanınca yorumları yazarım ama ozellıklerı hıc fena degıl
  • hangi ürünü aldın carrefourdan kardeş
  • Hangi tv aldını ben de merak ettim :)

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

ben bugun aldım carrefourda hediye cekıyle 1300 tlye geldi...tv de sanırım ethernet gırısıde var...interenet ozellıklı...kullanınca yorumları yazarım ama ozellıklerı hıc fena degıl
  • kardeş baktın mı bu vestel nasıl oyun oynarken nasıl performansı (input lag) olayı
  • Oyun için alacaksan,Plazma ürünleri incele,Lcd'lerden tepki süreleri daha hızlıdır,Lcd görüntüyü ekrana taşırken 2 defa tarama yapar plazmalarda bu olay yoktur,Fiyatlarıda Lcd'lere göre daha ucuz !

Led ise sadece kelime oyunu diyelim,Led ile alakası yoktur,arkadan yada yandan ışıklandırmalı panellerdir,bana göre aradaki fiyat farkına şuan için değmez !
  • kardes plazma panasonic 42g20e baktım pahalı geldi 2000tl yakın kararım c650 kaydı gibi birşey fiyatıda cazip 1700tl .ama önereceğin başka plazma varmı? Plazma sd yayında nasıl? lcd ** plazma farkedermi tercih konusunda. ((eve alacağım bu vesileyle bende oyun konusunda faydalanırım düşünüyorum))
  • plazma yada lcd alacak arkadaşlar bu tv lerin kullanım ömürleri hakkında fikirleri var mı? acaba. Okadar para yatıracaksınız sonuçta.Acele kara vermeyin derim. Biliyorsunuz ki led lerin ömürleri daha uzun.Plazmaların ve lcd tv lerin ise ortalama 5 sene hadi bilemedin 7 sene olsun. İki kere düşünün bence acele kara vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arb73
    plazma yada lcd alacak arkadaşlar bu tv lerin kullanım ömürleri hakkında fikirleri var mı? acaba. Okadar para yatıracaksınız sonuçta.Acele kara vermeyin derim. Biliyorsunuz ki led lerin ömürleri daha uzun.Plazmaların ve lcd tv lerin ise ortalama 5 sene hadi bilemedin 7 sene olsun. İki kere düşünün bence acele kara vermeyin

Led tvlerin ömürlerinin uzun olduğunu ben bilmiyorum . Led tv nedir nasıl üretiliyor neden daha uzun ömürlü anlatır mısınız?
    Biryere 1 tane plazma , 1 tane lcd bir tane de led tv koymuşlar kaç yıl sonra bozulacak testi mi yapmışlar?
  • Hocam sen benden daha iyi bilirsin hemde daha iyi açıklarsın bence..Kast ettiğim Arıza değil dikkat ettiysen saat ömürleri..tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arb73

plazma yada lcd alacak arkadaşlar bu tv lerin kullanım ömürleri hakkında fikirleri var mı? acaba. Okadar para yatıracaksınız sonuçta.Acele kara vermeyin derim. Biliyorsunuz ki led lerin ömürleri daha uzun.Plazmaların ve lcd tv lerin ise ortalama 5 sene hadi bilemedin 7 sene olsun. İki kere düşünün bence acele kara vermeyin

Bu bilgiyi kim verdi 5 sene ilk defa duyuyorum bu bir ikincisi lcd tv ile led tv arasındaki ne gibi bi fark varki lcd de ömürden bahsedebiliyoruz ?
    plazmalarda ömür 100.000 saattir. günde 24 saat açık kalsa 13 sene yapar :)
    bu arada ne kadar iyi bir tv alırsan al 5-7 sene sonra yani bir tanesine ihtiyaç duyacağın kesin

• konu açılalı epey olmuş belkide arkadaş çoktan tvsini almıştır eğer almadıysa tek tavsiyem fiyatı uygunsa al çünkü herşey fiyat performanstan geçiyor.
    bu arada bazı arkadaşlarda halen eski günlerin bilgisi ile insanları yanlış yönlendiriyorlar.panasonic plazmalar artık ne çok enerji tüketiyor nede az ömürlü adamlar bu olayı yıllar önce aştı.led e gelince %100 led olsa eyvallah kesinlikle az enerji tüketir ve diğerlerine göre oldukça uzun ömürlü olur ama led dediğimiz şu piyasada ki tvlerin %99.99999999 u led destekli diyebileceğim florasanların yerine daha kibar gözükmesi için led le desteklenmiş tvlerdir.%100 led tv bildiğim kadarı ile sony de vardı yine bildiğim kadarı ile 66 ekran civarı 10000 tl gibi yani uçuk bir fiyat kim alırki zaten böyle birşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

led e gelince %100 led olsa eyvallah kesinlikle az enerji tüketir ve diğerlerine göre oldukça uzun ömürlü olur ama led dediğimiz şu piyasada ki tvlerin %99.99999999 u led destekli diyebileceğim florasanların yerine daha kibar gözükmesi için led le desteklenmiş tvlerdir.%100 led tv bildiğim kadarı ile sony de vardı yine bildiğim kadarı ile 66 ekran civarı 10000 tl gibi yani uçuk bir fiyat kim alırki zaten böyle birşeyi.

Bu televizyonun broşüründe Local Dimming Teknolojisinden bahsediliyor, ki bu terim bildiğim kadarıyla % 100 Led'ler de var...Edge Led değil yani...Üstadlar bilgilendirirse sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.