Şimdi Ara

Vestel 42PF8175 Kullananlar Klubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
7.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Arkadaşlar ö boşluklar nexon tv de de var servisi aradım o ekranı korumak icin mis bu arada masaustu pc dün hdmi ile bagladim ilk başta görüntü geldi pc kapattım geri açtım sinyal yok diyor tv kumandasından hdmi yi seçin ce de yine görüntü yok ?

Hocam tv de internet bağlayabiliyorsanız ve laptopunuzda intel widi desteği varsa ekranı kablosuzda aktarabilirsiniz hdmi için tv yi kspatıp ışık sabitlenince fişi çıkarıp ışık sönünce tekrar takın belki kabloyu hala bağlı algılıyorsa çakışıyor olabilir ihtimal sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Arkadaşlar ö boşluklar nexon tv de de var servisi aradım o ekranı korumak icin mis bu arada masaustu pc dün hdmi ile bagladim ilk başta görüntü geldi pc kapattım geri açtım sinyal yok diyor tv kumandasından hdmi yi seçin ce de yine görüntü yok ?

Hocam tv de internet bağlayabiliyorsanız ve laptopunuzda intel widi desteği varsa ekranı kablosuzda aktarabilirsiniz hdmi için tv yi kspatıp ışık sabitlenince fişi çıkarıp ışık sönünce tekrar takın belki kabloyu hala bağlı algılıyorsa çakışıyor olabilir ihtimal sadece

Yıl olmuş 2015 daha bu sorunlarla boğuşuyoruz hocam ekranın içine kafamı sokup carpilasim var eve gidince deneyeceğim.bu arada ilanı açan eren nickli kardeşim de yardımcı oldu sağolsun.

• yaslan76 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum o çit çit sesler TV isindigi için geliyor yani plastik kasa sıcaktan genleşme yapıyor, tabi bu zaman içerisinde oluyor benim TV dende geliyordu kesildi kendiliginden. Eğer sende çok abartiliysa servise baktir zamanla o plastik kasa çatlamaya başlıcak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Yıl olmuş 2015 daha bu sorunlarla boğuşuyoruz hocam ekranın içine kafamı sokup carpilasim var eve gidince deneyeceğim.bu arada ilanı açan eren nickli kardeşim de yardımcı oldu sağolsun.

Eyvallah kardeşim bu TV ve diğer tvlerle ilgili merak etiiginiz herşeyi sorabilirsiniz. Ben hem satıyorum hem kullanıyorum.

• Herhangi bir marka wireless alıcı işimi görürmü yoksa vestel mi olmalı ?
  • Tekno Tanıtımyoutube
    Vestel 42PF8175 3D Smart Led Tv Tanıtım
    https://www.youtube.com/watch?v=cCzymi9xxYY
    vestel 8175 videosu

Tekno Tanıtımyoutube
    Vestel Çifte Ekran ve VHP1000 Kablosuz Kulaklık
    https://www.youtube.com/watch?v=qQ-sRzSbGfM
    vestel kulaklık ve çifte ekran videosu

Tekno Tanıtımyoutube
    Vestel Smart Tv Tanıtım
    https://www.youtube.com/watch?v=pIzbF2utvP8
    vestel smart tv

• Başka hariciyi wifi cihazısını tanımıyor benim bildiğimmmmmm
  • harici wifi yi ben vestelin kullanıyorum diğerlerini tanımayabilir, özellikle samsung tv için olan wifi dongle lar hic tanımaz. zaten aralarında cok fazla bi fiyat farkıda yok.
  • turksat 4 kanalları nasıl yukleyecegım formatlamıslar tv yı ılk kurulum yapınca 40-50 kanal anca buluyor onceden 400-500 kanal vardı karma sekılde

vestel ıste dahılı wıfı bıle koymuyor herıfler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

turksat 4 kanalları nasıl yukleyecegım formatlamıslar tv yı ılk kurulum yapınca 40-50 kanal anca buluyor onceden 400-500 kanal vardı karma sekılde

vestel ıste dahılı wıfı bıle koymuyor herıfler

Çözmüşsündür belki hocam ama yinede linki vereyim bu akşam aldığım bi yedekti flasha at menü ayarlar uydu ayarları uydu kanal tablosu usb den tv ye demen yeterli

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/66ev5aSehxTtu

Not :güncel kanal listesi eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 20 Temmuz 2015; 0:00:48 >

• Merhaba arkadaşlar
    Bu tv'yi babamlara almayı düşünüyorum
    Kullanıcı olarak sizler tavsiye edermisiniz
    Vestel seçmemdeki tek unsur
    Babamlar ayvalık/sarmısaklı da oturuyorlar
    Servis sıkıntısı çekmesinler diye tercih ettim
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Bu modeli yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Genel olarak görüntü kalitesi olsun, televizyonun özellikleri olsun memnunum fakat ekranın sağ tarafındaki ısınma bende de mevcut. Umarım zamanla her hangi bir problem meydana gelmez.
  • Tekno Tanıtımyoutube
    vestel televizyonlarında telefondan ekran aktarımı
    https://www.youtube.com/watch?v=x9wHakgKyAc
    vestel tv de telefondan tv görüntü aktarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucosiyen08 -- 27 Eylül 2015; 17:15:25 >
  • güncel
  • Merhaba arkadaşlar. Benim screen mirroring de yaklaşık 5-10 sn lik gecikme mevcut. Ayrıca film izleme sitelerinde ok o kadar yavaş ilerliyor ki bir film seçmek bile zulüm. Acaba sizlerde bu durum nedir?
    Ayrıca bu durumla ilgili servis çağırdım, yazılım güncelleneceği söylendi, dün yazılım yüklerken tv bir daha açılmadı ve götürdüler. Ertesi gün getireleceği söyleniğ getirmediler ve toplamda 4. kez geleceğiz deyip gelmiyorlar. Merkezi arıyorum, ileteceğiz diyorlar ama hiçbir çözüm yok. O kadar soğudum ki vestel'den. Bir daha kesinlikle almayacağım.
  • Selam arkadaşlar,

vestel 42pf8175 modelini malesef bende kullanıyorum. 1 senedir yaşadığım bir sorun var ne yaptıysam çözemedim. aranızda teknik bilgisi yüksek arkadaşlar var. yardımcı olursanız çok memnun olurum servisler ne yazıkki bu konuda bilgileri olmadığını söylüyorlar.

şimdi benim aramacım tv deki sesi ev sinema sistemine aktarmak. aslında çok basit bir işlem :D ama tv nin digital ses çıkışı COAX lg marka ev sinema sisteminin digital ses girişi optic. bundan dolayı sesi aktaramıyorum.

yurtdışından coax-optic dönüştürücü adaptör aldım. optic kablo, coax kablo aldım bağlantıyı yaptım ev sinema sisteminden ses gelmiyor. tv den geliyor. optic kablo ve coax kabloyu test ettim onlarda sıkıntı yok belki dönüştürücü adaptörde sorun vardır dedim.

sonra tv arkasında hdmi 1 portunda parantez içinde ARC yazdığını gördüm. 2010 sonrası üretilen cihazlarda varmış bu özellik. hdmi üzerinden ses ve 100mbit ethernet aktarımı sağlıyormuş bu özellik. hdmi 1,4 kablo lazımmış. onuda dün aldım bağladım malesef yine ses sadece tv den geliyor.

abi coax diye bişi mi kaldı ya. coax nedir allah aşkına. nelerle uğraştırıyolar beni. müşteri hizmetlerini arıyorum bi kişi arc nin ne olduğunu bilmiyor.

aranızda bana yardımcı olabilecek biri var mı

• akrementus1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam menüden ses ayarlarında kulaklık/ses çıkışı bölümünü değiştirdiniz değil mi? Çünkü ses sistemini taktığınızda ordan ayarlamazsanız direk tv den geliyor.
  • Beyler sizin renk ayarlariniz nasil begendiginiz bir ton varsa soylermisiniz

• Belgeseller için Filbox almayı düşünüyorum. Filbox kartı televizyona uyumlu değil mi?

• Bende yeni 8175 modelini aldım, kablosuz mouse taktım görmüyor, kablosuz mouse aparatı usb ye taktım çalışmadı. Diğer tv de çalışıyor samsung 48ju6470 te çalışıyor, pf817 te calışmadı, Ayrıca vestelin wifi aparatı vestel2tüm Smart tv lerine uyuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SparTaCuS_27 -- 13 Ağustos 2016; 22:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.