Şimdi Ara

Vestel 42PF8175 Kullananlar Klubü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
4
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erenn10

Arkadaşlar merhaba

Daha önce buna benzer bir konu aradım bulamadım.
    Burada sadece 42PF8175 kullanan arkadaşlar tv ile ilgili sorunlarını ve çözümlerini paylaşırlarsa sevinirim.
    Bu tv yi almak isteyenlere de bir kaynak olacaktır.

Ben daha taze aldım bugün kurulumu yapıldı, merak ettiğim her şeyi kurcaladım.
    Yalnız sadece facebook uygulamasına giremedim. sosyal.portaltv.tv adresinden facebook kaydı oluşmanız gerekliyor diye bir uyarı geldi bunları yaptım. face hesabıma erişim izni verdim fakat ve lakin tv den kullanıcı adı ve şifremi giriyorum giriş başarılı gibi bir uyarı verdiği halde girmiyor.
    bu adımlardan sonra tekrar girmeye çalıştığımda yine kullanıcı adı şifre istiyor, girdiğimde tekrar giriş başarılı uyarısı ekranda kalıyor ve girmiyor. çözemedim bir türlü.

yardımcı olursanız sevinirim.

Bende yeni 8175 modelini aldım, kablosuz mouse taktım görmüyor, kablosuz mouse aparatı usb ye taktım çalışmadı. Diğer tv de çalışıyor samsung 48ju6470 te çalışıyor, pf817 te calışmadı, Ayrıca vestelin wifi aparatı vestel2tüm Smart tv lerine uyuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• batuhan34 kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra tekrar canlandırayım bu konuyu hocam bahsettiğiniz televizyon modeline ait profil dosyasını bulabildiniz mi ? :)
  • Merhaba arkadaşlar, arkadaşımda bu tv var. Wifi çalışmıyor. Daha önce çalıştığını söyledi.
    wifi display yoktur gibi bir şey yazıyor.
    Resimlerde olan aparat vardı usb girişinde.
    Bu aparat harici wifi mi. Eğer öyle ise bozulmuş anlaşılan.
    Nasıl nerden alabilriz yenisini.

Birde wifi düzelsin diye fabrika ayarlarına dönmüştük. Ondan sonra birdaha kanalları ayarlayamadık. İnternette tüm uydu ayarlarını denedik ama tv de kanal yok 6 aydır falan. Acaba wifi yok diye güncelleme yapamıyor ve eski güncel olmayan sistem yüzünden kanalları ayarlayamıyoruz olabilirmi.
     Vestel 42PF8175 Kullananlar Klubü

• Uygulamalarda YouTube çalışıyordu, 1 aydır sadece YouTube logosu ekranı kaplayıp öylece kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.