Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bugun 42''8175 modelini aldım. televizyondan memnunum ancak 3d yi hala kullanabilmiş değilim. zamunda veya bazı internet sitelerinden "yan yana" 3d ozelligini kullanarak izlemeye calıstıgımda goruntuyu birleştiriyor ( tabi tam üstüne denk getirmiyo derinlik ayarı yapılsa bile) hiç bi şekilde 3d izleyemiyorum. çıplak gözle aynı kaliteyi alıyorum. çözümü olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilays

merhabalar bugun 42''8175 modelini aldım. televizyondan memnunum ancak 3d yi hala kullanabilmiş değilim. zamunda veya bazı internet sitelerinden "yan yana" 3d ozelligini kullanarak izlemeye calıstıgımda goruntuyu birleştiriyor ( tabi tam üstüne denk getirmiyo derinlik ayarı yapılsa bile) hiç bi şekilde 3d izleyemiyorum. çıplak gözle aynı kaliteyi alıyorum. çözümü olan var mı ?

Hocam 3D ayarlarında yanyana dediğinde 3D gözlükleri takın diye uyarı alıyormusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Orijinalden alıntı: atilays

merhabalar bugun 42''8175 modelini aldım. televizyondan memnunum ancak 3d yi hala kullanabilmiş değilim. zamunda veya bazı internet sitelerinden "yan yana" 3d ozelligini kullanarak izlemeye calıstıgımda goruntuyu birleştiriyor ( tabi tam üstüne denk getirmiyo derinlik ayarı yapılsa bile) hiç bi şekilde 3d izleyemiyorum. çıplak gözle aynı kaliteyi alıyorum. çözümü olan var mı ?

Hocam 3D ayarlarında yanyana dediğinde 3D gözlükleri takın diye uyarı alıyormusun ?

evet hocam 3d gozluklerinizi takın diyor. pc de amd 7400 serisini kullanıyorum 3d desteği var. az önce vatandan hdmi 1.4 kablo aldım ama nafile sonuç olumsuzevet hocam 3d gozluklerinizi takın diyor. pc de amd 7400 serisini kullanıyorum 3d desteği var. az önce vatandan hdmi 1.4 kablo aldım ama nafile sonuç olumsuz

• Hocam anladığım kadarıyla site üzerinden 3D film açarak deneme yapiyorsunuz ben hiç denemedim bu yolu birde 3d bi film indirip dlna üzerinden veya flash bellekle tv üzerinden çalıştırıp deneyin yine aynı sorun olursa aldığınız yerle irtibatlaşın bugün alınmış (yeni) bi tv de normalde bu sorun olmaması lazım. Şayet gözlük takın demeseydi sorun yazılımsaldı başıma gelmişti çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

bende de aynısı vardı. ürününün anakartında 2 adet kondansatör var, servis onu değiştiği söylemişti ve şimdi hiç ses gelmiyor.

http://www.vesteldriver.com/Merkez_Servis_Teknik_Bulten.html

teknik bülten 2014-10 un 2. sayfasındaki sorun sanırım. servise bu şekil bilgi verirsen kondansatörleri değişirler ;)

Bilgi için teşekkür ederim.
    Test için servise gitti. Teknisyenler 2,gün boyle bir ses duymadiklarini soyleyip iade ettiler. Bende 35 dk lik bir vodeo cekip 13 defa rahatsiz edici sesi kayit edip musteri hizmetlerine gonderdim. Simdi muhendisler gelip kontrol edecekmiş. Ayni sorun yasayan farklı bir tuketici genlesmeden kaynakli oldugunu sikeyet sitelerine yazmis ve ürünü degistirtmis. Bakalim bizde ne olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

Oncelikle number arkadasimiza tesekkur ediyorum bikac kez kayit yaptim ama kisa sureli kayit yapiyor kayit durduruldu yeterli hafiza yok diyor sonlaniyor

Menüde kayıt ayarları var oradan kayıt yapacağınız belleği seçip formatlayınca kayıt yapmaya ve kayıtın süresini sorar normalde.

Bende ki sorun; Trt'lerde Hbb olayını çözemedim hala

Çözemediğin konu nedir hocam ?

Tamam hocam teşekkürler, çözdüm zaten hata benden kaynaklıymış.

• yaslan76 Y kullanıcısına yanıt
    videoyu gönderme şansınız var mı ? bende ilk açılıştaki tık tık tık sesiyle aynı mı merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

videoyu gönderme şansınız var mı ? bende ilk açılıştaki tık tık tık sesiyle aynı mı merak ettim.

Video 1,5 gb. Maalesef gönderme sansim yok. Serviste flash bellek ile alacak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

bende de aynısı vardı. ürününün anakartında 2 adet kondansatör var, servis onu değiştiği söylemişti ve şimdi hiç ses gelmiyor.

http://www.vesteldriver.com/Merkez_Servis_Teknik_Bulten.html

teknik bülten 2014-10 un 2. sayfasındaki sorun sanırım. servise bu şekil bilgi verirsen kondansatörleri değişirler ;)

Tekrar Merhaba,

İstanbul Merkez Servisi yonlendirdiler. Servis geldi cihazi test için aldi ve 3 gun sonra teshisleri cihazin genleşmeye bağlı ses cikardigini soylediler. 35 dk da 15 kez bu ses cikarmi dedim. Degisim veya iade maalesef olmadigini soylediler. Müşteri hizmetlerine tekrar yazdim. Baska kullanicilarda boyle bir ses yok. Ya iade yada degisim istedim. Bakalim ne olacak!

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Online im ama cepten. Sen hallet en guzeli

İşlem tamamdır hocam

Olay tamamdır hocam, PVR özelliği başarıyla açılmış.

Tv ye usb yi takıp pvr özelliğini açmak için çocuklardan iki dakikalığna izin aldım ve yükledim.

Yükleme sonrası aç/kapat yaptıktan sonra Trt1 HD kanalını test için kayıt tuşuna bastım zaten aynı flash bellek_4 GB(fat32)
    olduğu için "En fazla 18 dakika" kayıt yapabilirsiniz" mesajı verince kayda başladım ama bu arada çocuklar iki dakikamın bittiğini hatırlatınca
    play tuşundan kayıtlı medya arşivinden yaptığım kaydı bulup oynattım ve işlem şimdilik süper bir şekilde tamamlanmış oldu.

Eline sağlık, teşekkürler, çok güzel oldu pvr olayı, çocuklar yattıktan sonra derinlemesine kurcalayacağım tv yi.

Hocam bende 16 gb ntfs ayarli flahs bellek vardi ilk denemede kayit yapmadi bicimlendirmeyi fat32 olarak bicimlendirdim kayit yapiyor 1 tb tasinabilir harddiske baktim fat32 olarak bicimlendirilse tasinabilir harddiste kayit yapabiliyor bicimlendirmeyi fat32 yapmak gerek

• Dun 8175 aldim. Kendi uydu alicisi ile goruntu kalitesini cok begendim.

• 8175 kullanıpta bu televizyonda TKGS ile uydu kurulumunu yapabilen var mı?

• quote:

Hocam bende 16 gb ntfs ayarli flahs bellek vardi ilk denemede kayit yapmadi bicimlendirmeyi fat32 olarak bicimlendirdim kayit yapiyor 1 tb tasinabilir harddiske baktim fat32 olarak bicimlendirilse tasinabilir harddiste kayit yapabiliyor bicimlendirmeyi fat32 yapmak gerek

Hocam kayıt kapasite olayını hallettim ama yapılan kayıtlar Tv den başka bir yerde işe yaramıyor.
    Uzun kısaa bir sürü kayıt yaptım, söktüm belleği pc ye taktım, kayıtlar oynatılamıyor maalesef.

Cihaz kendine özü bir kayıt biçimi var, her ne kadar 'TS' uzantılı da olsa pc de çalışmıyor.
  • quote:

quote:

Hocam kayıt kapasite olayını hallettim ama yapılan kayıtlar Tv den başka bir yerde işe yaramıyor.
    Uzun kısaa bir sürü kayıt yaptım, söktüm belleği pc ye taktım, kayıtlar oynatılamıyor maalesef.

Cihaz kendine özü bir kayıt biçimi var, her ne kadar 'TS' uzantılı da olsa pc de çalışmıyor.

Telif nedeniyle şifreliyor.

TS dosyasının yanında bir dosya daha oluşuyordu o da şifreleme ile ilgiliydi sanırım.

• nodar kullanıcısına yanıt
    Pc de calismiyor mutlaka bir yolu vardir donusturulebilir video formati

• quote:

Şifrelenmiş dosya oldukları için çalıştırılamıyor.

Aynı durum bazı üreticilerin uydu alıcılarında da mevcut.

Next marka sd bir cihaz vardı zamanında, .ts ile kaydediyordu bilgisayarda da açılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Next marka sd bir cihaz vardı zamanında, .ts ile kaydediyordu bilgisayarda da açılıyordu.

Mutlaka vardir usta denemek gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Mutlaka vardir usta denemek gerek

Yok, çözümü yok.. Convert programlarıyla denedim onlar bile tanımıyor, belli ki şifre koruması
    kullanıyor...Şu telif olayı resmen saçmalık...Ayrıca Goldmaster uydu alıcı kullanıyorum kayıtları onunla yapıp pc ye aktarıp
    convert ediyorum sorunsuz..Gm markası telif hakkı, melif hakkı takmıyor.

• nodar kullanıcısına yanıt
    hocam kısa bi video yollarmısın 1 dk falan . biraz uğraşayım
  • ben de 1 hafta önce 8175 i aldım . şimdilik iyi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.