Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exelance1248

TELEFON GENERAL MOBİLE başta bende bağlanamadım servisten geldiler yazılım falan yüklediler şimdi sıkıntısız bağlanıyorum

Hocam s4 mini var bende wifi direct ten telefonu eslestiriyorum telegonda vestel tv eslesti gozukuyor telefondaki menu cikmiyor ayrica usb den tv ye bagliyorum pc deki gibi balanmiyor yani menu secenek cikmiyor acaba baglanma ozelligimi yok telefondaki surum 4.2.2 jelibondu suan 4.4.2 kitkat surum denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

quote:

TELEFON GENERAL MOBİLE başta bende bağlanamadım servisten geldiler yazılım falan yüklediler şimdi sıkıntısız bağlanıyorum

Hocam s4 mini var bende wifi direct ten telefonu eslestiriyorum telegonda vestel tv eslesti gozukuyor telefondaki menu cikmiyor ayrica usb den tv ye bagliyorum pc deki gibi balanmiyor yani menu secenek cikmiyor acaba baglanma ozelligimi yok telefondaki surum 4.2.2 jelibondu suan 4.4.2 kitkat surum denemedim

samsunglarda nedense tv ekranı simsiyah kalıyor ben s3 mini s3 neo ve s4 note da tv ye görüntü aktarımı yapamadım (servis denedi) ama LG telefonda rahatlıkla görüntü aktarımı oldu. Usb ile bağlamanız sadece telefonu şarj eder ama telefonda ayarlar bağlantılar bölümünde yakındaki cihazlar (wifi,wifi Direct ve Taşınabilir wi-fi erişim noktası yoluyla medya dosyalarınızı paylaşın) özelliği varsa bunu açar ve tv ile aynı ağ üzerinde olursanız usb ye bağlamadan telefonundaki video resim mp3 gibi dosyalara ulaşabilirsiniz. Yani amacınız usb den telefon ekranını aktarmak ise böyle bir imkanınız yok Ancak hdmi yolu ile ara kablolarla bunu yapabilirsiniz ondada cihazınıza uygun araçları iyi araştırıp bulmanız gerekiyor

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bilgim yok başka telefon hiç denemedim ama ben bağlanmak istediğimde görüntü paylaşımı oldu fakat bir türlü ses çıkmadı. bende servisi çağırdım 3 sefer geldiler farklı yazılım denediler en sonunda oldu. Bence servisi çağırın deneme yanılma ile sanırım hallediyorlar. sonuçta tv nin bir özelliğini kullanamıyoruz
  • quote:

Hocam valla bilgim yok başka telefon hiç denemedim ama ben bağlanmak istediğimde görüntü paylaşımı oldu fakat bir türlü ses çıkmadı. bende servisi çağırdım 3 sefer geldiler farklı yazılım denediler en sonunda oldu. Bence servisi çağırın deneme yanılma ile sanırım hallediyorlar. sonuçta tv nin bir özelliğini kullanamıyoruz

Garanti kapsamindami servis gelirmi bunun icin

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Wifidrect dosyalari paylasim menusu var tv tel eslesiyor sifreleri girdikten sonra. telefon gozukmuyor tv de hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaws01 -- 15 Nisan 2015; 16:02:22 >
  • quote:

quote:

gelir hocam bana 3 sefer geldiler sadece görüntü aktarımı için

• quote:

quote:

quote:

gelir hocam bana 3 sefer geldiler sadece görüntü aktarımı için

Ok hocam servisi cagirayim bikac 3d filmde ses yok goruntu var onlarada baktrayim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

8175 kullanıpta bu televizyonda TKGS ile uydu kurulumunu yapabilen var mı?

İlk kurulumu tkgs olmadan yapmışlardı. Ben daha sonra tkgs ile kurulum yaptım, bir sorun yaşamadım. Belki yazılımla alakalı olabilir. Tv bana ilk geldiğinde üzerindeki yazılım yanılmıyorsam V.3.6.2h idi, servis geldiğinde güncel mi diye sorduğumda "sayılır" deyip yazılımın V.3.6.2j sürümünü yüklemişlerdi.

cevap için teşekkürler hocam

• quote:

Wifidrect dosyalari paylasim menusu var tv tel eslesiyor sifreleri girdikten sonra. telefon gozukmuyor pc de hocam

pc de derken ekranda demek istediniz sanırım dediğim gibi samsunglarda genelde bu sıkıntı oluyor bendede aynı sorun var bu yüzden @exelance1248 hocamdan yazılım bilgisini istedim bakalım bendekinden farklımı ona göre gerekirse servisten yazılım isteyeceğim

quote:

bikac 3d filmde ses yok goruntu var onlarada baktrayim

muhtemelen indirdiğiniz filmlerin ses formatı DTS bu yüzden ses alamıyorsunuz. Malesef bizim TV ler DTS desteklemiyor.

Tv dicektim hocam . Dts hmm olabilir hocam video formatini incelemedim desteklemeyen formatida cozemez 4-5 tane indirnistim ses yok goruntu var yazilimmi vu dts donanimsalmi hocam

• quote:

Tv dicektim hocam . Dts hmm olabilir hocam video formatini incelemedim desteklemeyen formatida cozemez 4-5 tane indirnistim ses yok goruntu var yazilimmi vu dts donanimsalmi hocam

çözmek için çok uğraştılarda olmadı hocam malesef son netice donanımsal olduğu yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

çözmek için çok uğraştılarda olmadı hocam malesef son netice donanımsal olduğu yönünde

Yapacak bisi yok demek istedinizi anladim hocam eldeki avuctakiyle idare edecegiz artik

Peki hocam servisi cagirdik yeni versiyon yadan versiyonu degistirdiler tekrar tv de kayit yapmak icin sifirdan dosyami gonderecegiz yoksa eski dosyalar gecerlimi peki bu kayit yapma isini servis biliyormu kumandada kayit tusu var ilk aldim gun kurulum yapan servise sormustum kayit nasil yapacagiz diye tv yeni ciktigindan bilgileri yokmus-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaws01 -- 15 Nisan 2015; 16:27:25 >
  • quote:

Peki hocam servisi cagirdik yeni versiyon yadan versiyonu degistirdiler tekrar tv de kayit yapmak icin sifirdan dosyami gonderecegiz yoksa eski dosyalar gecerlimi peki bu kayit yapma isini servis biliyormu kumandada kayit tusu var ilk aldim gun kurulum yapan servise sormustum kayit nasil yapacagiz diye tv yeni ciktigindan bilgileri yokmus-)

Servis anlamaz o işlerden rahat ol onların bildiği şu an telif haklarından dolayı kapalı bu özellik kullanılmaz derler full yazılım atmadıkları sürece özelliklerde değişiklik olmaz ama full yazılım atarlarsa işlemleri tekrarlamak gerekir

• Kıymetli arkadaşlar 8575 tv nin pvr özelliğini aktif etmeyi resimli bir şekilde anlatabilir misiniz.
     VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk.

• quote:

quote:

bluray a taktım şimdi internet kablosunu . o da dhcp ile ilgili birşeyler söyluyor . modemin ayarlarında birşeyler var sanırım . kabloyu sadece pc ye bağladığımda sorun çıkmıyor . dhcp ile ilgili sorun var dediğiniz gibi .. bakalım onu nasıl çözeceğiz

hocam yazılım sizde güncel görünüyor müşteri hizmetlerinden destek almayı deneyin olmadı servis yönlendirirler ayarları yapmak için.

quote:

Telefondan aratınca bulunamadı uyarısı yapıyor. Televizyonda harici wifi var ve internet bağlı.

hocam kumandada source tuşundan miracastandwidi bölümünü seçtikten sonra telefondan taratırsanız tv yi görmesi lazım. miracastandwidi bölümünü seçmeden taratırsanız tv yi görmez telefon

Sağol dostum dediğin gibi yaptim oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

quote:

quote:

bluray a taktım şimdi internet kablosunu . o da dhcp ile ilgili birşeyler söyluyor . modemin ayarlarında birşeyler var sanırım . kabloyu sadece pc ye bağladığımda sorun çıkmıyor . dhcp ile ilgili sorun var dediğiniz gibi .. bakalım onu nasıl çözeceğiz

hocam yazılım sizde güncel görünüyor müşteri hizmetlerinden destek almayı deneyin olmadı servis yönlendirirler ayarları yapmak için.

quote:

Telefondan aratınca bulunamadı uyarısı yapıyor. Televizyonda harici wifi var ve internet bağlı.

hocam kumandada source tuşundan miracastandwidi bölümünü seçtikten sonra telefondan taratırsanız tv yi görmesi lazım. miracastandwidi bölümünü seçmeden taratırsanız tv yi görmez telefon

Sağol dostum dediğin gibi yaptim oldu :)

Bu iş zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş gibi oldu biz yapamıyoz sizler bari faydalanın bu özellikten hocam çalıştıysa ne mutlu bende simsiyah ekranda kaliyo

• Açamaman kötü olmuş. Ama internetten bir film açıp izleyemiyorum. Çok zorlanıyor. 8mbitle bağlanıyorum. Belki fiber olsa açabilirdi. Oyun falan oynanmaz. Donup kalir bence. Watsapp falan akıcı

• quote:

Hocam bugun servisi aradim wifi drectten telefonu gormuyor telefonla eslestiremiyorum garantisi var dedim saygideger cok muhterem servisimiz ozel istek oldugundan ucrete tabiymis ustelik telefona programla oluyormus arti tv yazilimiyla bir alakasi yokmus benim anladigim vestel smart programini bana satmaya calisiyr 30 tl gibi bir fyata ozel istelmis bu su ise bak artik yazilim atmaya bile ucret isterler benim tahminim yazilimla ilgiliymis deddim servisteki satici anladi formdan bahsedecektim saticidan bahsetti bana yok tv satmak icin size yalan uyduruyorlar tv yazilimiyla alakasi yok dedi ne doyorsunuz bu ise hocam

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Hocam suç sizde konuyu direk müşteri hizmetlerinle baslatip alaka olacaksınız.Ben kurulumu dahil musteri hizmetlerinden kayit actirdim.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.