Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E.M total video converter player programini bir dene usta en son versiyonunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelde kamera çalışmıyor, skype nin destek sitesinde bile ismi geçmiyor vestelin.

Total video converterı denediniz mi, tanıdı mı dosyayı?

@jaws01
  • Arkadaslar kablolu baglanti yapiyorum. Dinamik olarak ip alamiyor.mecburen statik ayarlamam gerekiyor. Ne yazarsam yazayim olmuyor. Baglandi diyor.1 saniye durup bagli degil yazisi cikiyor. 20 saniyede 1 , 1 saniyeligine baglaniyor.sonuc hep ayni.. Cıldıracagim ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

Arkadaslar kablolu baglanti yapiyorum. Dinamik olarak ip alamiyor.mecburen statik ayarlamam gerekiyor. Ne yazarsam yazayim olmuyor. Baglandi diyor.1 saniye durup bagli degil yazisi cikiyor. 20 saniyede 1 , 1 saniyeligine baglaniyor.sonuc hep ayni.. Cıldıracagim ya..

Hocam yukarda paylaştığım yazılımlar sizin tv yede uygun özellikle 3.6.2j yi indirip güncelleyip deneyebilirsin yazılımsalsa çözüm olabilir geri dönmek istersende senin tv de kurulu olan 3.6.2h de var onla geri dönüşde yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

Arkadaslar kablolu baglanti yapiyorum. Dinamik olarak ip alamiyor.mecburen statik ayarlamam gerekiyor. Ne yazarsam yazayim olmuyor. Baglandi diyor.1 saniye durup bagli degil yazisi cikiyor. 20 saniyede 1 , 1 saniyeligine baglaniyor.sonuc hep ayni.. Cıldıracagim ya..

Hocam yukarda paylaştığım yazılımlar sizin tv yede uygun özellikle 3.6.2j yi indirip güncelleyip deneyebilirsin yazılımsalsa çözüm olabilir geri dönmek istersende senin tv de kurulu olan 3.6.2h de var onla geri dönüşde yapabilirsin

usta durum şu . wd tv live var . o da dinamik alamıyor. statik verdim . o da baya uğraştırdı beni . bir de sony blueray var . o da aynı şekilde. dinamik olmyor. statik denedim . o da olmadı . vestel tv de olmuyor . modemde kabloda sorun var desem , pc ye bağlayınca hiçbir sorun olmuyor . yine wd tv live da sorun olmuyor. modem kaynaklı bir sorun gibi. ama nasıl yapacağız ..

• Hocam modem işinden pek anlamam o yüzden o konuya pek girmiyorum dikkat ettiysen tek diyebilicegim birinden emanet bi modem alıp modemi değiştirip denemen en azından modem seçeneğini devreden çıkarmış olursun

EK : hocam şurda sizin modem hakkında baya olumsuz yazılar yazılmış 8 mb interneti kaldıramadığı felan diye incelemenizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_63833565/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 20 Nisan 2015; 1:46:24 >
  • merhaba arkadaşlar
    ankara ankamall vestel bayi göktaşlar 42 lik 8175 e 1319 tl
    48 lik 8175 e 1650 tl diyor kampanya varmış.
    ne dersiniz bunlara?
    fiyatlar bana uygun geldi de aklımda soru işareti var samsung 6470 mi 8175 mi.
    sonuçta 40 lık 6470 fiyatına 48 lik 8175 veriyorlar.
  • NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Num hocam t versiyonu kurdum tv ile telefonu eslestirdim servise gerek kalmadi cok saolasin verdim dosyalar cok isime yaradi tsk..

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

Num hocam t versiyonu kurdum tv ile telefonu eslestirdim servise gerek kalmadi cok saolasin verdim dosyalar cok isime yaradi tsk..

Sevindim hocam bak 15 nisanda ne yazmışım bi kendimize derman olamıyoruz zaten

NumberOne77
    15 Nisan 2015; 22:49:29 (190 mesaj)

quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Sağol dostum dediğin gibi yaptim oldu :)

Bu iş zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş gibi oldu biz yapamıyoz sizler bari faydalanın bu özellikten hocam çalıştıysa ne mutlu bende simsiyah ekranda kaliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar
    ne dersiniz bunlara?

Samsung alin. Vestel 8175 elimde patladi. 8 aylik Tv plastik genleşmesi yüzünden dakikada bir çit sesi cikariyor. Servis geldi ama Vestel tv yi garantili olmasina karşın kriterler mi dahilinde olmadigindan degistirmiyor. Ben mağdur oldum. Siz olmayin. Sonuçta elektronik şans işi ama. Vestelin bana cevap ve dönüş şekli hoş olmadi.

• yaslan76 Y kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam,teknoloji şans işi ama böyle de büyük sorunlar olunca da o markadan soğuyorum.

samsung alacağım vestel i unuttum artık,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaslan76

quote:

merhaba arkadaşlar
    ne dersiniz bunlara?

Samsung alin. Vestel 8175 elimde patladi. 8 aylik Tv plastik genleşmesi yüzünden dakikada bir çit sesi cikariyor. Servis geldi ama Vestel tv yi garantili olmasina karşın kriterler mi dahilinde olmadigindan degistirmiyor. Ben mağdur oldum. Siz olmayin. Sonuçta elektronik şans işi ama. Vestelin bana cevap ve dönüş şekli hoş olmadi.

Kardes gecmis olsun mal bizden cikti ne haliniz varsa gorun der gibi bir tavir takiniyor bende telefonla tv ye baglanamiyorum eslesmiyor deddim yazilim atilmasi gerek dedim bana yazilimla bir alakasi yok telefona program kurulacak fiyati 30 tl dediler bende servisi cagirmadim burda number arkadasim saolsun yazilim gonderdi yukledim 30,tl ye bana program satacaklardi kisaca kendi basimin caresine baktim senin sorunun donanimsal gorunuyor bide senin tv ye uygun en son versiyon yazilim attrda dene belki donanim dil yazilimsal dir .

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar
    ne dersiniz bunlara?

Kardes gecmis olsun mal bizden cikti ne haliniz varsa gorun der gibi bir tavir takiniyor bende telefonla tv ye baglanamiyorum eslesmiyor deddim yazilim atilmasi gerek dedim bana yazilimla bir alakasi yok telefona program kurulacak fiyati 30 tl dediler bende servisi cagirmadim burda number arkadasim saolsun yazilim gonderdi yukledim 30,tl ye bana program satacaklardi kisaca kendi basimin caresine baktim senin sorunun donanimsal gorunuyor bide senin tv ye uygun en son versiyon yazilim attrda dene belki donanim dil yazilimsal dir .

Ben bu konuyu 1 aydir şikayet sitelerine defalarca yazmama karşın. Servis gelip son yazilim attik. Sorun tekniksel ariza değil. Plastik genleşmesi deyip durdu. Bana servis ve Vestel Çözüm merkezi dönüp kriterler dahilinde olmadigindan değiştirilse bile bu sesi cikaracak ve üzgünüm diyor. O halde iade yapin dedim. Ben tüketici ve müşteriniz olarak memnun değilim. Sonuçta bunun plastigini ben uretmiyorumki bu sesleride çekeyim. Dakikada bir arka plastik şiddetli çıt diye ses yapiyor ama ne şiddet!

Evimde Lg var daha önce Samsung vardi. Gözünü seveyim yabancı markaların. Adamlar malinin arkasinda..

• quote:

geçmiş olsun hocam,teknoloji şans işi ama böyle de büyük sorunlar olunca da o markadan soğuyorum.

samsung alacağım vestel i unuttum artık,teşekkürler.

Kesinlikle haklisin. Elektronik te yerli mali yurdun mali demeyeceksin. 1 aydir ugrasiyorum. Tv yi ya degistirmek yada iade için. Çevremdekileride Vestel kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• yaslan76 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bide by tarkan efendiye mail atin sorunu videoya cekin mailden link verin bu plastigi ben uretmedim sen urettin banada garanti verdin bende sana inandim aldim diyin bolemi musteri.memnuniyeti bekliyorsunuz deyin bakalim durum ne olacak.?

• Bu televizyonlardan herhangi birini PS4 ile kullanan var mı ?
  • Bende tv'yi daha yeni aldım gerçekten güzel bir tv herkese tavsiye ederim Lg ile arasında kaldım ama paramız yerli yatırıma gitsin diye aldım incelemelerinide incelemiştim parasını sonuna kadar hak ediyor sadece yedek kumanda fiyatı pahalı biraz 75 lira
  • quote:

Hocam bide by tarkan efendiye mail atin sorunu videoya cekin mailden link verin bu plastigi ben uretmedim sen urettin banada garanti verdin bende sana inandim aldim diyin bolemi musteri.memnuniyeti bekliyorsunuz deyin bakalim durum ne olacak.?

Dostum iyi fikir. Teşekkür ederim.
    Mail adresini bulmak lazim.
    En son müşteri hizmetleri ile telefon ile gorustugumde probleminiz teknik ekibimiz ve çözüm merkezimizce incelenmiş ve değişim talebiniz ret edilmiştir denildi. Birde ürünlerimizin sonuna kadar arkasindayiz ama yapabilecek birşey yok diyor. Peki nasıl arkasındasınız dediğimde başka bir konu var ise yardımcı olalım yok ise görüşmeyi sonlandiriyorum deyip yüzüme kapattılar telefonu..

Vestel müşteri hizmetlerinin bu tavri sonrasi tekrar aradım yetkili veya sorumlu müdür istedim. Telefonu baglamayip tekrar sonlandirdilar.

Artık sinirden dişlerimi çekesim var.

• quote:

quote:

Dostum iyi fikir. Teşekkür ederim.
    Mail adresini bulmak lazim.
    En son müşteri hizmetleri ile telefon ile gorustugumde probleminiz teknik ekibimiz ve çözüm merkezimizce incelenmiş ve değişim talebiniz ret edilmiştir denildi. Birde ürünlerimizin sonuna kadar arkasindayiz ama yapabilecek birşey yok diyor. Peki nasıl arkasındasınız dediğimde başka bir konu var ise yardımcı olalım yok ise görüşmeyi sonlandiriyorum deyip yüzüme kapattılar telefonu..

Vestel müşteri hizmetlerinin bu tavri sonrasi tekrar aradım yetkili veya sorumlu müdür istedim. Telefonu baglamayip tekrar sonlandirdilar.

Artık sinirden dişlerimi çekesim var.

Hocam arkasina git tarkana dedim sekilde mail at video falan gonder vestelin wep stesinde vardir olmadi tuketici haklarina git bu plastigi altinda ates yakip genisletmedim de urun hatasi ustune gidersen degisirler diye tahmin ediyorum ancak bi arkadasimin.basina geleni hatrladikca degiseceklerini sanmiyorum en son arkadas urunu vestele hiba etmisti

• Arkadaşlar ben 42fa8200 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.