Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradim musteri servisini skayet olusturmadim anladim kadariyla mal bizden cikti sorununu nasil halledersen hallet gibi bir izlenim cikti acikcasi suan tv nin konumu iyi versiyon atariz dediler garanti kapsaminda zaten iki tane versiyon attilardi telefonla proplem yine ayni 3-4 yazilimla ugrasmaya degmez suanki konumumu kormam daha mantikli diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın size hak veriyorum ; ki vesteli severim ancak benim tv dede ışık sızması durumu için görüştüm ne hikmetse herkesin yok müşteri odaklı , çok ilgili dedikleri müşteri hizmetleri ışık sızmasının normal olduğunu deyip işin içinden çıktılar .Haliyle ben de de sizdeki gibi mal bizden çıktı artık ne halt yerseniz yiyin izlenimi bıraktılar. Şu an mevsim geçişiyle alakalımıdır yoksa başka bir nedenden midir bilmiyorum ama tv yi ilk açtığımda bembeyaz görünüyor sağ sol köşeler. devam ederse müsait bir zaman da fotoğrafla ile birlikte direk tarkan@vestel.com.tr ye mail atacağım yani direk ceo ya . Evlilik öncesi tüm beyaz eşyamı vestel almayı düşünürken , bundan önce de bozulsalar da 2 adet vestel tv eskitmiş olduğum halde tv yi yine vestelden aldık ama gel kaliteyi gör

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

Yanlış anlamayın size hak veriyorum ; ki vesteli severim ancak benim tv dede ışık sızması durumu için görüştüm ne hikmetse herkesin yok müşteri odaklı , çok ilgili dedikleri müşteri hizmetleri ışık sızmasının normal olduğunu deyip işin içinden çıktılar .Haliyle ben de de sizdeki gibi mal bizden çıktı artık ne halt yerseniz yiyin izlenimi bıraktılar. Şu an mevsim geçişiyle alakalımıdır yoksa başka bir nedenden midir bilmiyorum ama tv yi ilk açtığımda bembeyaz görünüyor sağ sol köşeler. devam ederse müsait bir zaman da fotoğrafla ile birlikte direk tarkan@vestel.com.tr ye mail atacağım yani direk ceo ya . Evlilik öncesi tüm beyaz eşyamı vestel almayı düşünürken , bundan önce de bozulsalar da 2 adet vestel tv eskitmiş olduğum halde tv yi yine vestelden aldık ama gel kaliteyi gör

Evet hocam bu konuda sansliyim gibi suan icin bir sorunum yok gibi insallahda sorun cikmaz elektronik esya biraz sans isi her nekadar garanti diye musterileri yildiran bir sey olsada sansin iyi olmassa garantide bi ise yaraniyor

• evet hocam bende direk müşteri hizmetlerini aradım ve ekranı paylaştıramadığımı söyledim. sonra dönüş yapmadılar bende tarkan beye mail attım sonra aradılar, geldiler yapamadılar. sonra ellerinde 3-5 usb ile tekrar geldiler. olmadı manisadan istediler o gelince tekrar geldiler sonra oldu. Bunlar için hiçbir ücret talep etmediler. ve çok ilgililerdi. Hatta isimlerini aldım gelen elemanların tekrar Tarkan beye mail attım, teşekkür için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaslan76

quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

bende de aynısı vardı. ürününün anakartında 2 adet kondansatör var, servis onu değiştiği söylemişti ve şimdi hiç ses gelmiyor.

http://www.vesteldriver.com/Merkez_Servis_Teknik_Bulten.html

teknik bülten 2014-10 un 2. sayfasındaki sorun sanırım. servise bu şekil bilgi verirsen kondansatörleri değişirler ;)

Tekrar Merhaba,

İstanbul Merkez Servisi yonlendirdiler. Servis geldi cihazi test için aldi ve 3 gun sonra teshisleri cihazin genleşmeye bağlı ses cikardigini soylediler. 35 dk da 15 kez bu ses cikarmi dedim. Degisim veya iade maalesef olmadigini soylediler. Müşteri hizmetlerine tekrar yazdim. Baska kullanicilarda boyle bir ses yok. Ya iade yada degisim istedim. Bakalim ne olacak!

Arkadaşlar Vestel beni yari yolda birakti. 3. Servis gelip yerinde test etti. Çıt seslerinin geldiğini plastik genleşmesi oldugunu ve ürün degisimi istediğim yönünde rapor hazirladi. Ancak Vestel Çözüm Merkezi bana telefon ile 5 gun sonra dönüş yaparak bu seslerin kriterler dahilinde oldugunu (hangi kriter!) değişim olsa bile yine ayni sesler olacagini ve değişim talebimin red edildigini söyledi. Dedim başka Tv lerde böyle bir problem yok. Keza olsa bile bu urun sizin urununuz. Ben 20 yil onceki teknoloji ile tüplü tv almiyorum ki bu surekli gelen sesleri normal karsilayabilelim. Tuketici haklari hakem heyetine basvuru yolumun acik olduğunu bana soylemez mi.! Cidden orda Vestel benim için bitti. Konuyu sikayet sitelerine kadar tasidim. Tuketici hakem heyetinede en kisa surede basvuru yapacagim. Bundan sonra Vestel mi? Kesinlikle HAYIR...

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Hocam. V.3.3.8c

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Hocam. V.3.3.8c

Bayada eski versiyonmuş hocam tkgs felan çalışıyormu peki

Valla hocam ben d smart kullanıyorum hiç kullanmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Valla hocam ben d smart kullanıyorum hiç kullanmadim
    Merhabalar evde balkonda samsung 40D8000 oturma odasında 46w905 kullanıyorum birçok tv aldım sattım ve çokda test ettim

ofise tv alıcam büyük ekranlı ve uygun fiyatlı isityorum

vestel modlelerinde gözüm var yanlış mı yaparım

amcama 50PF7175 almsııtm fena değil görüntü

istediğim özellikler smart - 3D - wifi gibi gereksiz özellekler olmassa cok ıyı saf görüntü istiyorum

titreme olmasın ve net olsun gereksşiz özellikler olmasın FULL HD alıcam 4k ya gerek yok

D SMART modül kullanıcam uyumlu olması gerekiyor

46h5373 düsündüm samsung ama ekranı az büyük olsun istiyorum

48-50 " arası 1300 - 1500 civarı birsey istiyorum

Number hocam bu versiyonlari kendi pc mizden atamayizmi usb ile

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

atarsınız hocamda önemli olan TV ye uygun olan yazılımı bulmak. Çünkü mb70 serisi farklı mb80 serisi farklı mb9x serisi farklı hatta mb9x serisi kendi içinde bile farklı 2 fazlı ve 3 fazlı modelleri var bunların (HO) olanı var (MO) olanı var. Kendi elinde orjinal full versiyonun yoksa rastgele olarak uygun olmayan yazılım atmak tv nin çökmesine yada senin müdahale etmene engel olacaktır. Sonra işin yok uğraş dur servisle senin tv yanlış hatırlamıyorsam 42PF8575 benim tv dendi sanırım. Eğer öyleyse 3 fazlı (HO) olması lazım. Menü 4725 yapıp çıkan menünün resmini paylaşırsan daha net söylenebilir cihazının durumu.

Hocam ole bi dolandirdinki daha okumadan vazcaydim android islemcili telefonlara versiyon atmak gibi basit dilmis garantisi bitene basit kurulumlu versiyon cikar insallah bendeki pf 8575 aksam menu goruntusunu atarim

• quote:

Hocam ole bi dolandirdinki daha okumadan vazcaydim android islemcili telefonlara versiyon atmak gibi basit dilmis garantisi bitene basit kurulumlu versiyon cikar insallah bendeki pf 8575 aksam menu goruntusunu atarim

yok android işinden daha basit yazılım atmak,güncellemek 20 saniyeni almıyor usb ye atıyorsun 1505 diyorsun 15 saniyeni almıyor kurmasıda uygun yazılımı bulmak önemli bak bende s3 neo (9301Q) var güncelleme çıkmıyor diye belki rotlayıp lolipop felanmı atsam diyorum ama tırsıyorum o işler daha karmaşık (ekran paylaşım işini belki çözer diye)

Usta bu sayfa rot rom isi dil ama yardimci olmak babinda garantin devam ediyorsa sakin rot yapma anlayan servis garanti kapsaminda gormuyor aynen telefonun hikayesi daha uzun simdi suan anlatmaya kalksam sabaha bitirememcakma lolipoplar var xda ve 4pdaru stelerinde bende s4 mini var kendi romumu kendim yaptim onu kullaniyorum 20 sn kadar basitse orjinal versiyon bulmam gerek tv icin nerden bulurum

• quote:

Usta bu sayfa rot rom isi dil ama yardimci olmak babinda garantin devam ediyorsa sakin rot yapma anlayan servis garanti kapsaminda gormuyor aynen telefonun hikayesi daha uzun simdi suan anlatmaya kalksam sabaha bitirememcakma lolipoplar var xda ve 4pdaru stelerinde bende s4 mini var kendi romumu kendim yaptim onu kullaniyorum 20 sn kadar basitse orjinal versiyon bulmam gerek tv icin nerden bulurum
    orjinal değil uygun güncelleme yazılımını ancak servislerden bulabilirsin. TV 3 fazlı ve (HO) ise en güncel bilinen yazılımlar altta sorumluluk tamamen yükleyenlere aittir

https://yadi.sk/d/PZ8d0sRfg5WS8 (v3.6.2h core update) şu anki yeni alınan TV ler bu versiyonla geliyor (en azından 42 '' modelleri böyle idi)

https://yadi.sk/d/YnTphhTpeqnAs (v3.6.5T müş.hizmtrnden alınan.)

https://yadi.sk/d/TKnDCbXlg5VFG (v3.6.2j srvs tarafından şu anki en güncel diye verilen)

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

orjinal değil uygun güncelleme yazılımını ancak servislerden bulabilirsin. TV 3 fazlı ve (HO) ise en güncel bilinen yazılımlar altta sorumluluk tamamen yükleyenlere aittir

https://yadi.sk/d/PZ8d0sRfg5WS8 (v3.6.2h core update) şu anki yeni alınan TV ler bu versiyonla geliyor (en azından 42 '' modelleri böyle idi)

https://yadi.sk/d/TKnDCbXlg5VFG (v3.6.2j srvs tarafından şu anki en güncel diye verilen)

Saol aksam ilk isim indirip arsivlemek kurulum isi nasil usb den pc lemi

• quote:

quote:

Saol aksam ilk isim indirip arsivlemek kurulum isi nasil usb den pc lemi

Alıntıları Göster
    42pf8175 >>> 42 fa 8000
    42pf8575>>>>42 fa 8200

42 pf 8575 alacağıma 42fa8200 almayı mı tercih etmeliyim. Çünkü şubat ayında çıkmış bir model ve 8575 ile de aynı özelliklere sahip.. Buna 8175 in yenisi diyorlar ancak özellikler birebir 8575 ile aynı.. daha önce mesaj yazmış bir arkadaştan alıntı. siz ne dersiniz

• quote:

quote:

atarsınız hocamda önemli olan TV ye uygun olan yazılımı bulmak. Çünkü mb70 serisi farklı mb80 serisi farklı mb9x serisi farklı hatta mb9x serisi kendi içinde bile farklı 2 fazlı ve 3 fazlı modelleri var bunların (HO) olanı var (MO) olanı var. Kendi elinde orjinal full versiyonun yoksa rastgele olarak uygun olmayan yazılım atmak tv nin çökmesine yada senin müdahale etmene engel olacaktır. Sonra işin yok uğraş dur servisle senin tv yanlış hatırlamıyorsam 42PF8575 benim tv dendi sanırım. Eğer öyleyse 3 fazlı (HO) olması lazım. Menü 4725 yapıp çıkan menünün resmini paylaşırsan daha net söylenebilir cihazının durumu.

Ekran goruntusu aga bi bak bakim

• quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

hocam kısa bi video yollarmısın 1 dk falan . biraz uğraşayım

Buyrun star tv sd den 10 saniyelik kayıt yaptım 17 MB tutuyor..Bütün convert programlarını denedim hiçbiri
    açmadı, ayrıca şansını denemek isteyen varsa,uğraşssın.

http://s3.dosya.tc/server/npdc0g/VestelKayit.rar.html

Not:salt 'TS' dosyasıdır kayıttan sonra RECSINFO altında 3 dosya daha oluşuyor ama onlatı eklmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

hocam kısa bi video yollarmısın 1 dk falan . biraz uğraşayım

Buyrun star tv sd den 10 saniyelik kayıt yaptım 17 MB tutuyor..Bütün convert programlarını denedim hiçbiri
    açmadı, ayrıca şansını denemek isteyen varsa,uğraşssın.

http://s3.dosya.tc/server/npdc0g/VestelKayit.rar.html

Not:salt 'TS' dosyasıdır kayıttan sonra RECSINFO altında 3 dosya daha oluşuyor ama onlatı eklmedim.

Hocam vestelin kamera systemi varmi varsa kamera programini denemek lazim kamera icin video oynatma programlari acabilir denemek gerek

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.