Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnverPasha

ilk düşüncem sony'den yana ama onu yazmadım bile çünkü o kadar param yok malesef ama bir göz karartıp ala bilirim diye düşünüyorum fakat küçük bir ihtimal olduğu için büyükte bir ekran istiyorum en azından 46 inç üstünde bula bilirmiyim sence ?

bir kaç düşündüğüm tv sana atacam şimdi

hocam seninle aynı dogrultuda tv arıyoruz bulursan haberim olsun
    yanlız benm bütçe 2000 ile sınırlı.
    sadece tv olarak kullanılacak özellikle MAÇ yayınları 46" üzeri bi tv aıyorum kardeşim için.
    hediye olacak o yuzende sorunsuz bir yv olsun istiyorum. mahcup olmayalım sonra

• kayisikent kullanıcısına yanıt
    Ürün yelpazesinden ziyade kota probleminden dolayı boyutu daha küçük diye bir kaç yify film indirdim bu ay ancak henüz izleme şansım olmadı.

Bitrate kaç olmalı hiç bilemiyorum çünkü yan yana 2 görüntü var işin içinde. Ama 6000 yeterli olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Bütçe 2000 ise bunu 2500 yaparak güzel bir 4k yayınlı 50' lik tv alabilirsin ben buldum onlarda bunlar;

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-49ub820v-49-smart-4k-ultra-hd-led-tv-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlg49ub820v&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-50hu6900-50-smart-uydu-alicili-4k-ultra-hd-led-tv-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evsam50hu6900&categoryId=163192

onlarda bunlar hem 50' büyüklükte olması hemde 4k destekli olması hemde diğer özellikleriyle beğendim bunları tamda istediğim aradğım tv özellikleri bunlardı işte bir kaçtane daha vardı ama onların linkini sildim sanırım tekrar bakacam onlarıda sana atarım inşallah işine yarar 2000lik bütçeye 2500 yap böyle güzel al 50' lik ekran ve bu özellikte ki tvlerde harika bir maç keyfi yaşanır :) film, dizi gibi de şeylerde keyif verir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

Bütçe 2000 ise bunu 2500 yaparak güzel bir 4k yayınlı 50' lik tv alabilirsin ben buldum onlarda bunlar;

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-49ub820v-49-smart-4k-ultra-hd-led-tv-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlg49ub820v&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-50hu6900-50-smart-uydu-alicili-4k-ultra-hd-led-tv-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evsam50hu6900&categoryId=163192

onlarda bunlar hem 50' büyüklükte olması hemde 4k destekli olması hemde diğer özellikleriyle beğendim bunları tamda istediğim aradğım tv özellikleri bunlardı işte bir kaçtane daha vardı ama onların linkini sildim sanırım tekrar bakacam onlarıda sana atarım inşallah işine yarar 2000lik bütçeye 2500 yap böyle güzel al 50' lik ekran ve bu özellikte ki tvlerde harika bir maç keyfi yaşanır :) film, dizi gibi de şeylerde keyif verir :)

tv sadece tv izlemek için kullanılacak (önemli olarak maç)
    ve sorunsuz olsun. 2 gün sonra biradeer abi tv nin orasında burasında şu var demesin.
    diğer yandan 3d miş, smart mış bilmem kaç çekirdekmiş hiç önemli dedğil
    sorun çıkarmayacak panel+kaliteli görüntü (mümkünse 46" üzeri)

yolladıklarım tamam denilecek nitelikte :) 50" ekran hemde kalite üst seviye zaten tek tvde yetmiyor hd kanallar içinde ona göre uydu alırsan tamamdır işte tadından yenmez izlenim zevki verir.
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    üstelik 600 tl indirim çeki veriyoo
    .... diye heyecanlandı şair
    süresi bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 29 Mayıs 2015; 0:29:22 >
    sen takip et kampanyaları şlla ki bulursun böyle siteleri araştır falan
  • S.a arkadaslar bugün vestel 42pf8175 tv aldım köşe çerçeve kenarlarında siyah boşluklar var ? Ben baktım sanki panelin kendisi öyle gibi duruyor ? aldığım vestel yerine ve teknik servise sordum sorun yok diyor bu arada ışık sızma si var gibi duruyor tv açılıp vestel yazısı çıkınca ama farklı açılardan bakınca da o ışık kayboluyor sanki ışık sızma si değil de panelin özelliği mis gibi geldi bana

• NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim tv lerin yeni guncellemesi ciktimi bilginiz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

bildiğim kadarıyla şu an yok hocam zaten uğraşanda yok sanırım biz bile fırsat bulamıyoruz artık yoksa illaki piyasaya düşerdi
    Yeni serilerin surumleri uymaz galiba gelisme olursa sana zahmet link at hocam

• quote:

http://www.vestel.com.tr/Login.aspx den üye olup seri numarası ile tv nizi kaydedip deneyebilirmisiniz ? yeni yazılım var mı diye ? ben sanırsam cihazdaki yazılımı manuel değiştirdiğim için link çalışmıyor bende.Bir arkadaş müşteri hizmetleri ile internet üzerinden yazılımı güncelletmişti. nasıl yaptı bilmiyorum ama.
  • Tv uzerinden nete baglanip guncelle de guncel versoyon yok diyor number arkadasimizin vermis oldugu guncellemeyi kullaniyorum yeni tv ler cikinca yeni surum varmi diye sormustum galiba yok suan

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

quote:

http://www.vestel.com.tr/Login.aspx den üye olup seri numarası ile tv nizi kaydedip deneyebilirmisiniz ? yeni yazılım var mı diye ? ben sanırsam cihazdaki yazılımı manuel değiştirdiğim için link çalışmıyor bende.Bir arkadaş müşteri hizmetleri ile internet üzerinden yazılımı güncelletmişti. nasıl yaptı bilmiyorum ama.

Hocam bende ürün kayıtlı zaten güncel yazılım ve yazılım kurulum dökümanı indirme linki var ama tıklayınca her ikiside bişey indirtmiyo aynı sayfa yenileniyor sadece yani şu an sadece lafta var ordaki güncel yazılımı indir

aynen
  • Arkadaşlar evimizde fa8200 modeli var. Bildiğiniz üzere dahili wifi mevcut. Ancak bazen televizyon izlerken ekranda ''wifi adaptör tespit edilemedi'' diyor sonrasında hemen ''wifi adaptör tespit edildi.'' diye yazıyor. Bunu sürekli tekrarlıyor. Tabii bu esnada internet bağlantısı da kopmuş oluyor. Kablosuz bağlantı mevcut. Neden böyle yapıyor anlam veremedim.. Kanal değiştirsekte durum aynen devam ediyor. Kapatıp açınca bazen hemen düzeliyor bazende 1-2 defa kapat aç yapıyoruz. Hiç denk gelen oldu mu böyle bir soruna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06nilay06

Arkadaşlar evimizde fa8200 modeli var. Bildiğiniz üzere dahili wifi mevcut. Ancak bazen televizyon izlerken ekranda ''wifi adaptör tespit edilemedi'' diyor sonrasında hemen ''wifi adaptör tespit edildi.'' diye yazıyor. Bunu sürekli tekrarlıyor. Tabii bu esnada internet bağlantısı da kopmuş oluyor. Kablosuz bağlantı mevcut. Neden böyle yapıyor anlam veremedim.. Kanal değiştirsekte durum aynen devam ediyor. Kapatıp açınca bazen hemen düzeliyor bazende 1-2 defa kapat aç yapıyoruz. Hiç denk gelen oldu mu böyle bir soruna ?

Muhtemelen yazilimsal hocam menu 4725 yapip resmini paylaşırmisiniz gerekirse güncelleme yazilim önerelim

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Arkadaşlar evimizde fa8200 modeli var. Bildiğiniz üzere dahili wifi mevcut. Ancak bazen televizyon izlerken ekranda ''wifi adaptör tespit edilemedi'' diyor sonrasında hemen ''wifi adaptör tespit edildi.'' diye yazıyor. Bunu sürekli tekrarlıyor. Tabii bu esnada internet bağlantısı da kopmuş oluyor. Kablosuz bağlantı mevcut. Neden böyle yapıyor anlam veremedim.. Kanal değiştirsekte durum aynen devam ediyor. Kapatıp açınca bazen hemen düzeliyor bazende 1-2 defa kapat aç yapıyoruz. Hiç denk gelen oldu mu böyle bir soruna ?

Muhtemelen yazilimsal hocam menu 4725 yapip resmini paylaşırmisiniz gerekirse güncelleme yazilim önerelim

Tamam akşam bakayım bilgi veririm. Yalnız bu daha önce olmuyordu son 1 aydır falan karşılaşıyorum dönem dönem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Tamam akşam bakayım bilgi veririm. Yalnız bu daha önce olmuyordu son 1 aydır falan karşılaşıyorum dönem dönem..

O zaman şunuda deneyebilirsin hocam kanal listesinin yedegini alip bi fabrika reseti atip baştan ayar yapin sistemsel usb lerle felan çakışıyor olabilir

Fotoğrafını çektim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06nilay06 -- 5 Eylül 2015; 14:08:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.