Bildirim
VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (45. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Anladım. Teşekkür ederim.Yine aynı sorunla karşılaşırsam bu sefer dediğinizi yaparım. -
https://www.youtube.com/watch?v=x9wHakgKyAc vestel tv lerde telefondan tv lere görüntü aktarma -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadem444
Hocam iyi günler. Resim ekleyemediğim için sizin cevapladığınız bir yerden size yazdım.Benim tv nin şasesi değişti. Ancak yan taraftaki dokunmatik tuşları düzgün çalışmıyordu.kapat tuşuna bastığımızda ses artırıyordu.kanal artırma ve eksiltme tuşuna bastığımızdada sesi artırıp azaltıyordu.Bende yazılımdan kaynaklanan bir sorundur diye bootlu yazılım attım. Renkler birbirine girdi.Ancak değişen boardun fullu elimde yok.Foto eklesem bakma imkanınız varmı acaba eğer full yazılımı varsa gönderebilirmisiniz.https://store.donanimhaber.com/bd/ae/81/bdae811a73a6dbf4205c2d55aa141565.jpg
Hocam senin tv 42pf 9060 di sanirim bende 2 fazlısı icin war sizin tv 3 fazli bende yazilimin uyma ihtimali war 3 fazli için benim 42pf8575 orjinal yazilimi
https://yadi.sk/d/SnnZ8-DKgcDXb
buda full kurulumdan sonra 3.6.2h ye güncelleme yapmak istersen
https://yadi.sk/d/PZ8d0sRfg5WS8
Başkalari yükleme yapmasin tv nizle uyumlu olmayabilir sorumluluk yükleyenlere aittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 11 Eylül 2015; 22:16:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Slm num hocam benim tv iyice yavasladi 1 tb tasinabilir harddisk surekli takili tv yi ilk actigimda kanal atlamam icin 30 sn kadar bekliyom 1 ay oncesine kadar 3-5 sn de kanal Gecis yapiyordum iyice yavasladi pc deki gibi format falan varmi fabrika ayarlarindan haric
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jaws01
Slm num hocam benim tv iyice yavasladi 1 tb tasinabilir harddisk surekli takili tv yi ilk actigimda kanal atlamam icin 30 sn kadar bekliyom 1 ay oncesine kadar 3-5 sn de kanal Gecis yapiyordum iyice yavasladi pc deki gibi format falan varmi fabrika ayarlarindan haric
Hocam fabrika resetide değiştirmiyorsa durumu elinde varsa ancak full yazilim atarak deneyebilirsin ama takili kablolari çıkartıp fabrika reseti yaparsan düzelir diye düşünüyorum usb ler çakışmalar yaşıyor olabilir bunlar dışında garantin devam ediyorsa servisede müracaat edebilirsin kanal gecişleri ağırlaştı diyerek servise alip bordu felan kontrol ederler
geçmiş msjlara baktimda senin tv ile benimki ayniymış 42pf8575 yukardaki yazılım full kurulum dosyasidir indir elinde bulunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 29 Eylül 2015; 23:11:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pc yok hocam daha onceki verdin dosyalarla aynimi yeni versiyonmu hocam
quote:
pc yok hocam daha onceki verdin dosyalarla aynimi yeni versiyonmu hocam
Yeni versiyonu kim kaybetmişte biz bulalim hocam önceki dosyalar malesef
42FA7100 nasıl sizce almaya değer mi
Arkadaşlar bende 42fa8200 almak istiyorum. Bu tv nin özellikleri 8575 ile aynı gibi arada ki fark ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: exelance1248
Arkadaşlar yakın zamanda 3d led tv almam gerekiyor
VESTEL 42PF8175 42" 3D SMART LED TV fiyat olarak bütçeme uygun kullanan-tavsiye eden
arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Aynı özelliklerde Vestel in 8575 modeli var ama arada 200tl fark var
VESTEL 42PF8175 Dahili Wi-Fi yok ve SMR 400Hz
VESTEL 42PF8575 Dahili Wi-Fi var ve SMR 600Hz
değer mi bilemiyorum
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Hangisini aldınız. Üründen memnun musunuz. Neyi olsaydı daha ii olurdu. -
ben 8575 i aldım hocam. Çok memnunum aldığımdan bu yana sıkıntı yaşamadım. Keşke diyeceğim tek şey ekranı büyük alsaydım
yani 47" - 50" falan gerçi o zamanda 2 katı pahalıydı büyük ekranlar. Tavsiye ederim -
quote:
ben 8575 i aldım hocam. Çok memnunum aldığımdan bu yana sıkıntı yaşamadım. Keşke diyeceğim tek şey ekranı büyük alsaydım
yani 47" - 50" falan gerçi o zamanda 2 katı pahalıydı büyük ekranlar. Tavsiye ederim
8200 den fazlası var mı. Oda küçük olduğu için 42 de karar kıldık.
42 sizin için yeterliyse doğru tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun -
Slm arkadaslar kanalturk bugun tv samanyolu tv ler frekanslar degisti nasil ayarlanacak bilgisi olanvarmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kapandı onlar ancak hotbird yada sirius uydusundan izleyebilirsin .samanyolu nu . diğerlerini bilmiyorum . -
quote:
Slm arkadaslar kanalturk bugun tv samanyolu tv ler frekanslar degisti nasil ayarlanacak bilgisi olanvarmi
Hocam çatali anten girişine tak karasaldan izle ugraşmaya deymezde frekanslari degişmedi platformlardan ve türksattan çıkarıldılar
quote:
Valla hocam ben d smart kullanıyorum hiç kullanmadim
Hocam merhaba. Bende Vestel 42PF8575 marka tv var. D smart üyesiyim ve D smart Fİx Cı modül bağlantısı ile kullanmaya başladım. Benim size şu şekilde sorum olacak. Bu modülde dsmart sinema kanallarındaki filmleri izlerken Türkçe alt yazıyı seçtiğimde alt yazı karakteri çok berbat çıkıyor. Okunmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olabilirmisin -
Arkadaşlar altyazı sorunum uyduda bulunan film kanallarının altyazı desteklerinde oluyor. Karakterler çok kötü okunmuyor. USB den film ve altyazı takılınca böyle bir sorunum yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X