Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Arkadaşlar 8575 için hazır kanal listesi olan var mı elinde gönderebilecek
    tektek uğraşmaktansa hazır olanı kullanalım

Buyur hocam

https://yadi.sk/d/c9gXyuX1mfekm

Eyvallah hocam. Valla çok iyi oldu. teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

Arkadaşlar 8575 için hazır kanal listesi olan var mı elinde gönderebilecek
    tektek uğraşmaktansa hazır olanı kullanalım

Buyur hocam

https://yadi.sk/d/c9gXyuX1mfekm

Eyvallah hocam. Valla çok iyi oldu. teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    laptopdan Windows 10 ile 42PF8575 ile kablosuz bağlantıyla görüntü aktarmak istediğimde bağlantıyı sağlıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor. bu neden olabilir. Yorum yapabilecek bilen arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslankocero

laptopdan Windows 10 ile 42PF8575 ile kablosuz bağlantıyla görüntü aktarmak istediğimde bağlantıyı sağlıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor. bu neden olabilir. Yorum yapabilecek bilen arkadaş var mı?

Laptopla tv ye baglaniyormu hocam telefondan baglaniyorda laptopla denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaws01 J kullanıcısına yanıt
    yok windows 10 ile bir türlü bağlanmayı beceremedim. Herşey de bağlanıyor ama Windows 10 ile bağlanmıyor.
  • quote:

yok windows 10 ile bir türlü bağlanmayı beceremedim. Herşey de bağlanıyor ama Windows 10 ile bağlanmıyor.

Win10 yeni oldundan driveri eksiktir pc nin de pc nin wifisi alici konumda tv nin wifiside alici konumda nasil eslesecek onu cozemedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

quote:

Win10 yeni oldundan driveri eksiktir pc nin de pc nin wifisi alici konumda tv nin wifiside alici konumda nasil eslesecek onu cozemedim hocam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son zamanlarda internetten film izlemeye çalıştığımda.. Opera ile ilgili bir hata alıyorum.. Bunu her yerde yapmıyor. Bu opera yerine başka bir tarayıcı kullanmak mümkün değilmidir ? ayda bunu güncellemek falan ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06nilay06

Arkadaşlar son zamanlarda internetten film izlemeye çalıştığımda.. Opera ile ilgili bir hata alıyorum.. Bunu her yerde yapmıyor. Bu opera yerine başka bir tarayıcı kullanmak mümkün değilmidir ? ayda bunu güncellemek falan ...

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR vestel %10 indirim kodu göndermiş bana herkeste var mı bilmiyorum
    hergün %1 azalacakmış oran yani yarın %9 olacakmış. Bana mı özel bilmiyorum ama kullanmak isteyen
    olursa kod
    tv670-7539CY9
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    hocam buzdolabı alıcam da sadece tv demi geçerli acaba birde mağaza da geçerli mi ?
  • valla hocam ben kodu denemedim mail gelmiş ihtiyacım yok. burada paylaştım
    deneyin düşerse kulanın sizin sayfanızdan düşmezse ben denerim düşerse hesabı da kullanabilirsiniz
    teşekkürler denedim.ama sadece tv oldu. 510 buzdolabi alicam yine de denerseniz sevinirim.

• denedim ama olmuyor.
    sagolun yinede.iyi günler...

• eyvallah. rica ederim
  • quote:

eyvallah. rica ederim
    Güncel
  • Tv acilistan sonra hemen kanal degisebiliyordum iyice agirlasmis 20-30 saniye acilistan sonra anca kanal degisebiliyom fabrika ayarlarina donsem duzelirmi

• quote:

Tv acilistan sonra hemen kanal degisebiliyordum iyice agirlasmis 20-30 saniye acilistan sonra anca kanal degisebiliyom fabrika ayarlarina donsem duzelirmi
    42pf8175 modeli için soundbar önerisi olan yada kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06nilay06

Aynı sorunu bendede yapıyor. Çözümünü bilen kimse varmı acaba? Mh aradım flash yok açmaz dedi. Dedim 2yıldır izliyorum. Olamaz diyo :) 42PF8175

• ademtulu kullanıcısına yanıt
    Ben çözüm bulamadım. Bazı sitelerde açıyor ama nadir olarak. Eskiden çoğunlukla açıyordu. Şimdi bahsettiğim opera tarayıcısı ile alakalı sorunu yaşıyorum. Flash ile ilgili sanırım.. Bende sürekli izliyordum son dönemlerde izlenmez oldu.. Çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim..
  • S4 mini telefonu olanlar icin otg kaplosuyla tv ye baglanip maos ve klavye ile baglanilabiliniyor, ozellikle film dizi izleyenler icin wifiden baglanip dizi ve film keyfini sorunsuz yasabilir, ayrica telde ki butun fonksoyonlari klavye ve maosla pc gibi islev gorebilir

• quote:

S4 mini telefonu olanlar icin otg kaplosuyla tv ye baglanip maos ve klavye ile baglanilabiliniyor, ozellikle film dizi izleyenler icin wifiden baglanip dizi ve film keyfini sorunsuz yasabilir, ayrica telde ki butun fonksoyonlari klavye ve maosla pc gibi islev gorebilir

Bendede s4 var. Ama bağlanamiyorum kablo ile. Tv direk görmüyor. Nasıl yapabiliriz?

Edit: otg kablosu bir tarafı hdmi bir tarafı telefona bağlananmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtulu -- 20 Mart 2016; 0:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.