Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2014 tarihli sdx dosyası var ama işine yarar mı bilmiyorum...Kanal taraması kumandadan yapılabiliyordu..Arada bazen yeni kanal eklenince uzaktan kumanda ile manuel tarama yoluyla ekliyordum ama uzun zamandan beri tv üzerinden hiç bir ayar yapmıyorum..Zamanla unutuluyor..
  • nodar kullanıcısına yanıt
    bende unuttum hocam o yuzden sordum pc olmadigi icin usb den islem yapamiyom otomatik taramadan gelirde yolu nasildi hatrlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü tuşuna bastığında ekrana gelen menüden "Kurulum>Otomatik Kanal arama" veya Manuel Kanal aramayı kullanacaksınız.

Ben Tv'nin yanında hep uydu alıcı ve medya player cihazları kullandığımdan pratiğim eksik ama arada bir yeni kanal
    çıktığında yukardaki yöntemi kullanarak kanal ekliyorum.
    hocam otomatik tarama yaptim kanallar var sinyal yok mesala trt kanalini 11054 -30000 taratoyom trt kanallari geliyor diger kanallarda sinyal yok nasil yapacam hepsine sinyal gelmesi icin

• Maalesef o konu da fazla bilgim yok..Sorun lnb de olabilir.. Çözersenizde nasıl çözdüğünüzü
    buraya yazarsanız memnun olurum..Hem merak hemde bilgimiz olması açısından.
    hocam en son cnn turk un frekansi 12034 dikey 27500 kanal arattim hepsi cikti onu yapanakadar cok ugrastim direk.otomatik kanal aramadan cikmasi lazim di cok.ugrastirdi

• Selam ,

2013 yılından beri 47PF9060 Vestel tv kullanıyorum.
    Fakat 2. defa oldu sabah açtıgımda televızyon kurulum ayuarlarına girip ayar yapmamı istiyor. fakat ayarlara girdikten sonra dil seçimini yapınız kısmında donup kalıyor ve ilerlemiyor. Televizyonu aç kapa yapıyom açıldıgında hoşgeldınız menüsüne alıyor devamı yok .
    daha önce servis yoluyla işi çözmüştük. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum.
    sizden ricam başına böyle bir sey gelıpte çözümünü bilen yapan var mı hani kumanda üzerinden resetleme gibi bir sey .
    Malum bu gün pazar servis yok.
  • arkadaslar 42pf8175 in orjinal yazılımı elinde olan var mi.
  • batuhan34 kullanıcısına yanıt
    geriye dogru sayfalara bir bak kardes number diye bir arkadas paylasmisti

• 42pf9060 TV var. Duvara monte etmek istiyorum.tv ile gelen askı aparatı kayıp. Sonırus aparat aldım Ama uymuyor. TV nin alt vidası gömük. Ve TV nin altı şişkin olduğu için bu halde uzun vida ile monte dahi etsem yukarı bakacak.

Servis dışında nerede bulurum askı aparatı. Sanırım silindir aparat lazım bunun için.

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    araya bolca pul koy hocam biz öyle yaptık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Üste olan vida kısmına değilmi? TV nin kendi vidası da baya kısa. Nalburda vardır sanırım.

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    aynen altada ekleyebilirsiniz.Yeterki orta demir kasaya değmesin tv yi kastırmasın ancak iki tarafa da eşit koyun ki dengeli olsun.

vestelin askı aparatları ayrı ayrı şeklinde.

https://www.google.com.tr/search?q=vestel+tv+askı+aparatı&client=ms-android-om-lge&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjK1-Xxo7DZAhWpsKQKHeP_D5IQ_AUIESgB&biw=360&bih=518#imgrc=jIO8zvsqtqh8zM:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 8575 tv de bugün başlayan bir sorunum var sürekli "Wifi cihazı çıkarıldı" hatası veriyor sonra Wifi cihazı tespit edildi yazıyor ve hiç gitmiyor menülere girmiyor nasıl çözülür bilen var mı

• arkadaşlar 42 pf 9060 güncel kanal listesi lazım usb den yüklenecek şekilde
  • herkes tv den umıdı kesmıs sanırım

yazılım yok

netflix yok

smart cop gibi kaldı

cıft ekran zaten gereksız
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    alırken çok inceleyip şuda olsun buda olsun diyoruz hocam ama inanın ne 3d yi ne smart ı ne de çift ekranı kullanmıyoruz.
    bende tv+ var ondan mı bilmiyorum ama smart a girmiyorum.
    smart zaten yavaş.
    wifiyi açınca wifi sürekli kopuyor uyarı veriyor,servis falan uğraşmadım.
    wifiyide kapattım.
    uygun fiyat ve tv film izletiyor ya yetiyor.
  • Bencede aynı Hiçbir özelliğini kullanmıyorum ama yetiyor açıkçası
    sadece kumandanın tuşları silinmeye başladı :) o canımı sıkıyor. yoksa işimizi görüyor.
  • Bende aldım alalı ekstra hiçbir özeliğini kullanmadım..TV ye bağlı android player+Hdd ile zaten internet,facebook,torrent
    ve en önemlisi hd filmleri izliyorum.. Hiç bir tv android playerin verdiği randımanı veremez.

Yani Tv nin tv özelliğinden başka bir şey beklemeyin...
  • slm arkadaslar uzun suredir internetim olmadigi icin tv ye internetle baglaamistim bugun baglandim youtube bir turlu calismadi nasil calistirabilirim guncel yazilim versiyonu varmi

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.