Şimdi Ara

Vestel 47PF9021 3D SMART nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel 47PF9021 3D SMART bu tv yi almak istiyorum. fiyatı goldda 1769 tl. 120 ekran 3d smart özellikli ve smart center uygulaması var. dahili wi fi var. pf 9060 serisinden farkı sanırım bu tv 200 Hz. Bu tv hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordik2002 -- 14 Mart 2013; 21:06:45 >

• pf 8060 sesini çıplak gözle baktım. bu seriyi pf 9021 serisini bakmaya fırsatım olmadı. hızlıal.com da satılıyor. mağazlarda aılmış ellerinde varsa bakabiliyoruz. ama ön bilgi olsun diye kullananlardan fikir edineyim dedim.
  • bende bu tv yi düşünüyorum birçok vestel bayisine gittim hiçbiryerde yok gözle görmek nasip olamadı henüz 1610 tl ye buldum ne dersiniz alınabilir mi
  • ben lg lm640s serisini aldım. güzel bir indirim olmuştu. ama smart tv konusunda özellikle vesteli önerrrim. türkçe uygulamaları çok.
  • Bu televizyonu kullanan arkadaşlar yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47pf 9060 vestel terranova hangi marka panel ve işlemci kullanıyor arkadaşlar bilgisi olan varmı
  • http://www.hizlial.com/vestel-47pf9021-120cm-3d-smart-ultra-d-contrast-uydu-alicili-200hz-full-hd-led-tv/05.011.1390.0001

KONU hortladı biraz ama

1599 çogu hesapta 50 tl çek var 1549 a alınır mı ?
  • Arkadaşlar bu TV'yi alalı 1 hafta oldu.

-FHD görüntüsü olağanüstü (dahili uydu alıcısıyla)
    -SD görüntüsü normal
    -Dahili Uydu alıcısı tartışmasız en iyilerden, kanal geçişleri 2 sn civarında
    -Çerçevesi plastik biraz dandik ama yine de bu fiyata normal
    -3D performansı iyi
    -Dongle hediye gelmiyor ayrıca almak zorundasınız 60 lira civarında. ,
    -Smart TV yi henüz kullanmadım

Yani bu fiyata bu özelliklerde alınacak tartışmasız en iyi TV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Arkadaşlar bu TV'yi alalı 1 hafta oldu.

-SD görüntüsü normal
    -3D performansı iyi

hocam nereden aldınız acaba fiyat bilgisi alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Arkadaşlar bu TV'yi alalı 1 hafta oldu.

-SD görüntüsü normal
    -3D performansı iyi

hocam nereden aldınız acaba fiyat bilgisi alabilir miyim

HızlıAl.com'dan aldım sağolsunlar 4 saatte elime geçti. 1599 liraya ama baktım kalmamıştı şimdi. takip edin bence.

• teşekkürler hocam takip edeceğim artık tam bütçeme göre bir ürün
  • bu tv yi bir aydır kullanıyorum, genel olarak memnunum bana göre artı ve eksileri şunlar,

sd yayınlar başarılı, neye göre derseniz bir kaç tv ye göre kıyasladım arkadaşlarımın evlerindeki tv lere göre, hd görüntüler güzel ama siyahlar tam oturmamış yapaylık hissi veriyor, hd kanallarda ekran ayarlarını düzgün yapmazssınız çizgili gömleklerde yada kısacası çizgili görüntülerde birbirine girme oluyor, ama genel olarak hd kalitesini başarılı buldum özellikle filmler için diyeyim, 3d sini başarılı buldum diyebilirim yine diğer tvlerle karşılatırmama göre, görüntü olarak diğer tvlere göre en başarısız olarak maç yayınlarını buluyorum .
    dahili uydu alıcısı kullanışlı gerek kurulum gerekse kullanım olarak, ama keşke ara yüzü biraz daha estetik olsa imiş :(
    , bis key kolaylıla girilebiliyor, kanal geçişleri normal daha hızlısınıda gördüm daha yavaşınıda , normal kanallar 1-2 sn, hd kanallar 2-3 sn

usb den film oynatmada sorun çıkmadı, dts ses çalmıyor bu özellikte olsa çok güzel olurdu, 3d bir kaç filmide oynatamadığım oldu iso değil tabi bu formatlar ama yinede oynatamadığı oldu, bir medya player şart gibi ,
    smart özellik fena değil web browseri mevcut ama video sitelerine girip video açmak sorun çok kasıyor açmıyor bazende. ama youtuv-be felan kolaylıukla erişiliyor( ben interneti kabloyla bağladım )

benim için önemli sorunlara gelirsek birincisi köşelerdeki bulutlanmalar, zamanla ya ben alıştım yada azaldı bilmiyorum ama eskisi kadar rahatsız etmiyor. ikincisi ise usb uzun süre takılı ve açık olursa 4-5 saat bazen tv kendini kapatıyor . usb sürekli takılı bırakıyorum ve çoğu zaman açık kalıyor belkide kaldırmıyordur yada benim kullanma şeklimde sıkıntı var,

benim aklıma gelen ler bunlar merak ettiğiniz başka birşey olursa seve seve yanıtlarım, iyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühbir -- 24 Ağustos 2013; 15:06:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.