Şimdi Ara

Vestel 48UA9300 4K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dün akşam dayanamadım ve Teknosa ya gidip baktım 48ua9300 55" modeline göre görüntülerde daha canlı idi.flash bellek ile maç görüntüsü açtı öyle bir takılma donma görmedim ha ne gördünüz derseniz 55" modeli biraz daha sönüktü görüntü. 48" modeli ise daha canlı ve güzel di. Ayarlardanmıdır bilemem. Fakat dikkat ederseniz vestel 48ua9300 için konuşuyorum 2000 tl fiyat avantajı ile bana çok makul geldi.Sınırlı bütçesi olupta Hani hepsi olsun diyenler için iyi bir alternatif bence..4k uydu alıcısından tutunda 3d ye kadar herşey var tv de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangell -- 20 Aralık 2015; 9:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    9300'e bakmadım. FA9000 modeline baktım. Özetle dediğimiz gibi 6070 ve 9000 modeli takılıyordu. 6470 bariz akıcıydı. Ben de Dün 6470 siparişi verdim bile :) Evde 3D kullanmam zaten ben. Filmleri genelde sinemada izlerim.

• Bugün hayırlısıyla Vestel e-magazadan 48UA9300 siparişini verdim bu kararı vermemde % 20 indirim kuponunun etkiside oldu.Tv 1919 tl geldi.Avantajix de kullandım o da % 9 veriyor fakat doğru şekilde mi yaptım emin değilim eğer oda olursa -170 tl daha inecek tvnin fiyatı

• darkangell D kullanıcısına yanıt
    Selamlar;
    Oncelikle aldiginiz tv hayirli olsun.
    Ben de bu tvyi almak icin firsat kolluyorum.

Vestel online magazada indirim kuponuna ulasamadim.Musteri temsilcisinin de bilgisi yok.

Nasil bir yol izlediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım öncelikle geç yazdığım için çok özür dilerim. Çeki forumun daha doğrusu promosyon kodunu forumun ilgili bölümünden çok cüzzi bir fiyata temin ettim sonra vestel e-mağazadan bu promosyon kodu ile sipariş verdim tv bu kodla 1919 tl oldu eğer avantajixden de gelirse 1749 tl ye gelecek çünkü avantajix sitesinde vestel için % 9 iade vardı.

• darkangell D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tv den bende almak istiyorum yanlız şu indirim kuponu nu nerden nasıl temin ederim detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim...

• Forumda çek satış ve takas bölümü var hocam oradan temin ettim

• 4k yayınları açıyor
    youtube falan problem çıkartmıyor
    biss key girilebiliyor
    kullanışı basit
    kanal geçişi hızlı
    3 yıl garanti

2,300 liraya buldum teknosada lenovo tablet+jbl kulaklığı 249 liraya veriyorlardı 2000 lira üzeri olduğu için. Akrabamın evine böyle birşey lazımdı aldık geçtik.
    bi siteden 4k video indirdim açmadı daha sonra farklı bi site daha buldum oradan ne indirdiysem hepsini açtı h265
    ben bu mağaza elemanlarına da hiç güvenmiyorum marka taşeronlarına denkgelince şusu kötü busu berbat diyerek yalan yanlış bilgi veriyorlar. Geçen yıl neyse de bu yılla beraber vestel alınır artık.

dipnot: cihazı mutlaka güncelleyin yapamazsanız servis güncelliyor ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 22 Aralık 2015; 16:19:28 >
  • samsung lg arasında kararsızdım ama aklımı bu tv çeldi bazı arkadaşlar sıkıntılı dese de internette gezinme youtube film dizi izlemede sıkıntı yok herhalde 4k ve 3d de işlevsel ise bu tvden almayı düşünüyorum. benm bulunduğum yerde şuan teknolojiyle ilgili birşey olmadığı içingidip göremiyorum bu tvde rahatsızlık uyandıran birşey var mı acaba ona göre bu hafta almayı düşünüyorum
  • Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum usb flash bellekten uhd videolar açmadığını bunun için HDMI girişini kullanılması gerektiği yazıyor kullanıcı kılavuzunda.. aslında mantıklı... yani tv de sıkıntı yok.format sıkıntısı yok tv de sadece doğru girişi seçin. Benim bu tv siparişimde gelmek üzere arta kalan parayla da tv ünitesi alıcam bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangell -- 22 Aralık 2015; 11:20:22 >
  • Arkadaşlar dün televizyonum kuruldu. Kısa net olarak gayet akıcı, takılma yok sıfır ölü piksel buna ben bile şaşırdım açıkçası.ayrıca; bluetooth, 4k yayınlar sorunsuz açıyor, biss key girilebiliyor, tkgs mevcut, 4 adet aktif gözlük, air mouse var. Kanallarda görüntü gayet güzel; Teknosanın kampanyası ile alınırsa tam bir f/p ürünü bence.

• Bu TV nin gerçek hz değeri nedir acaba?

• Yani ekran yenileme hızı.

• Aktif panel olduğu için 100 hz olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan santos

Bu TV nin gerçek hz değeri nedir acaba?

50 mhz gercek hızı

• Hadi yaa 50 olması iyi olmamış.50 hertz lik paneller pek tutulmuyor ama vestelin üst modelinde herşeyi koymuş paneli de 100 lük yapsalardı bari. O'ndan sonra yazıyorlar yok 1000hz yok 1500hz at atabildigin kadar.ben aslında sony nin x8505c modelini takip ediyorum ama fiyatlar biraz tuzlu @albani usta forumda bahsedince bi bakayım dedim 100 lük olsaydı alabilirdim.Teşekkür ederim cevapladigin için.

• Hertz i bilmiyorum ama tv görüntü kalitesi ve akıcılık aradığım kriterlerdi. Gerçekten de bunları gayet güzel sağlıyor bana fiyat avantajı ile de güzel tv

• vestelin bu modelinin eksiği nedir? şu özelliği yok dediğiniz mesela?
  • İllaki eksik ararsan mutlaka bulursun. Bu her marka için geçerlidir kimisi niye 100 değil 50 hz der. Kimisi niye pasif değilde aktif gözlük der. Kimisi niye öyle değilde böyle der. Der de der.. Bu tv için konuşursak bana göre diğer markalardan eksiği yok fazlası var ekran gayet akıcı 4k yayınları açıyor güç tüketimi iyi 66 watt air mouse 48"de yok eksiği bu.o da önemli değil. Titreme zıngırdama yok..

• vestelin flash desteği yok internetten bir video açamıyorsunz ara ara tv kendi kendine kapandı aldm ama aklımda soru işaretleri var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.