Şimdi Ara

VESTEL 49UB9300 MÜ PHİLİPS 49PUS6101 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes iyi akşamlar.Malum tv alma arifesindeyiz benim 2400 arası aklıma yatan model vestelin 49ub9300 oldu ama bu akşam teknosa da satıcı bana philips 49pus6101 daha iyi dedi ben de çok anlayan birisi değilim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim veya daha farklı bu fiyat aralığında tavsiyelerinizi de alabilirim
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/55941-63861/philips-49pus6101_vestel-49ub9300/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofli -- 17 Ocak 2017; 22:33:18 >

• Vestel almanı öneririm. Bende 43ub8300 var daha önce philips 32 inç vardı. Vestelin Smart özelliği de gayet hızlı ben memununum. philips servisi sıkıntılı vestelde servis çok iyi herhangi bir sıkıntıda daha iyi ilgileniyorlar.
  • Tavsiyen için teşekkürler teknosadaki satıcı biraz aklımı karıştırdı 3dyi kullanamazsın philips 60hz falan dedi yoksa vestel düşünmekteydim kesinlikle sizce çok bir fark olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofli

Tavsiyen için teşekkürler teknosadaki satıcı biraz aklımı karıştırdı 3dyi kullanamazsın philips 60hz falan dedi yoksa vestel düşünmekteydim kesinlikle sizce çok bir fark olur mu

sadece tv izliceksen 1000 TL lik tv sana yeter.
    3d yi ne yapacaksın ?
  • Almışken iyi bir şey alıcam ayriyetten ps4 te var sadece izlemek için değil canım kardeşim :)

• quote:

Almışken iyi bir şey alıcam ayriyetten ps4 te var sadece izlemek için değil canım kardeşim :)

ps4 içinmi hmm oda sana göre en iyisi en fazlası OLED TV eder canım :P
  • peki tavsiyen nedir dostum sence hanigisini seçmeliyim şu iki tv arasından veya farklı bir önerin var mıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki tavsiyen nedir dostum sence hanigisini seçmeliyim şu iki tv arasından veya farklı bir önerin var mıdır ?

ms değeri 0 olan bir monitör bul
  • O ne oluyor acaba

• Tavsiye verebilecek yok mu

• mofli M kullanıcısına yanıt
    Vestel daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.