Şimdi Ara

VESTEL 50FA8200 nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki aydır kullanıyorum. 1750 TL'ye satın aldım. Çifte ekran teknolojisi mükemmel. (Kulaklıkta almanız gerekiyor. youtube da videoları var inceleyebilirsiniz) Kanal listesi ve kanal geçişleri diğer TV'lerdeki gibi ağır. HD kanallarda ortalamanın biraz üstünde ama SD kanallarda eski LG Tv'm daha iyiydi. Digitürkplay uygulaması değişti ve maç yayını yok artık. Smart uygulaması idare eder. Süper bir hız beklemeyin. 3 yıl garantisi olması avantaj. 3D derinliği artırma seçeneği var. Ve 2D'yi 3D ye çevirme özellikleri başarılı. Genel olarak memnunum. Fiyat performans olarak beni tatmin etti. Sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
  • ben de aldım. dün kurdurdum 2 saat kullandım.

Renk parlaklık ve tonları hoşuma gitmedi ama daha ayar yapmadım.

Smart uygulamaları hızlı ama web browser çok kasıyor. dün hiç bir şey yapamadım.

uydu alıcı kanal geçişleri hızlı.

trlrfona uygulama kurdum, vestel smart uygulaması, klavye mause gibi kullanıyorum.

Ben parasına göre memnun kaldım.
  • arkadas bir kisi de cikip adamakilli teknik bilgi vermemis surda soran da yok orasi ayri konu. Benim merak ettigim tv paneli lg mi? panel ips mi tn mi? Kullanilan panelin renk dogrulugu ve kontrast degeri ne durumda. Ikincisi pratikte bu cifte ekran ozelligini kullanabilmek adina kablolu kulaklik baglamak mümkün mü yoksa kendi kulakligi zorunlu mu?(tahminimce konsol baglayip oyun oynamak isteyenler ses cikisini direk olarak konsoldan alarak bu sorunun ustesinden gelebilecekler).
  • Başka yorumu olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dijitürk play yok diyen arkadaş neden yok nasıl yok yahu ? izleyemeyecekmiyim ? ne anlamı kaldı smartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

dijitürk play yok diyen arkadaş neden yok nasıl yok yahu ? izleyemeyecekmiyim ? ne anlamı kaldı smartın

Bende dün aldım. Aşağıdaki linke göre var gözüküyor.

http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-50fa8200-127-ekran-led-tv
  • Arkadaşlar bu tv dts ses formatını destekliyor mu deneyen oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyper1

Arkadaşlar bu tv dts ses formatını destekliyor mu deneyen oldumu ?

Benim bildiğim kadarıyla hiç bir vestel ürünü desteklemiyor. Lisansı alınmamış hala
  • TÜM VESTEL TVLERDE FLASH PLAYER DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN ONLİNE FİLM İZLENMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirattarik

TÜM VESTEL TVLERDE FLASH PLAYER DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN ONLİNE FİLM İZLENMİYOR

İphone'da da flash player desteği yok ama bir çok siteden film izleniyor. Ben daha izlenmeyen bir siteye denk gelmedim. Muhtemelen Vestel tvler de web sitesine göre içerikleri açabilir. Mağazada denemek yanda kullananlara sormak lazım.

• Şu an denedim ve fullhdfilmizle gibi bir yerden film şu an açık. İlk defa denedim oldu. Olmayacağını düşündüğünüz bir yer varsa onuda denerim.

• Ekranın sağ tarafı, metal çerçevesinin olduğu kısımda aşırı ısınma oluyor. Servise sordum normal dediler, sizin tv de varmı kontrol eder misiniz.
  • E-HAZER E kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    polarizer ünitenin hemen arkasında sizin bahsettiğiniz noktada backlıght havuzunu aydınlatacak olan led bar mevcut.
    yani ısınması normal :)
  • Evet ısınma var ama rahatsız edici değil.
  • E-HAZER E kullanıcısına yanıt
    Slm;

Televizyonu annem için almıştım. Dün uğradım. Bahsettiğiniz yerde rahatsız edici düzeyde ısı yoktu. Öğlen 12:00 de tv yi açmışlar.

Ben ise 18:00 de oradaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmonte -- 20 Ocak 2016; 15:42:16 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.
    Yeni birşey keşfettim.
    Bilgisayardaki video dosyasına sağ tıkla cihaz ata seçeneğinden vesteltv yi seçip Bilgisayardaki videoları tv ekranında kablosuz izliyebiliyoruz.
    Tv ve bilgisayar aynı ağ üzerinde olmalı.

• Tv'yi alalı neredeyse üç ay olacak, kanal geçişlerde acayip beklemeye başladı. Hatta bu mesajı yazarken Show Türk'ü açamadı, sinyal yok yazdı. İleri geri yaptım 5 sn. filan sonra açtı. Aldığım zamanlarda geçişler çok iyiydi. Şimdi bayağı rahatsızlık vermeye başladı.

Herhangi bir önerisi var mı servisi aramaktan başka? Yazılım yükleme vs.

• portofino kullanıcısına yanıt
    Servisi arayın, en güncel yazılımı yüklesinler, büyük bir ihtimalle sorun çözülür.
  • almayın aldırmayın

iyi yönlerini yazmayacağım, kötü yönler sadece

1-kendi kendine kapanma
    2-smart tv nin özelliğinin kilitlenmesi
    3-youtube kilitlenmesi (bazen smart özellik çalışırken youtube çalışmıyor)
    4-logitech klavye mause seti takınca tv 1 saat kilitlendi
    5-duvara monte olursa usb-hdmi vs takmak çok zor
    6-internet tarayıcı çok yavas
    7-kilitleniyor
    8-kilitleniyor
    9-lanet ettim
    10-2011 de aldığım seg, 2014 te kayınpedere aldığım seg, 2015 te babama aldığım axen kanal geçişleri çok daha iyi
    11-android telefon kumanda uygulaması kullanıssız
    12-ekran klavye uygulaması kullanıssız

lanet ettim, yerli malı diye çok savundum. pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

almayın aldırmayın

iyi yönlerini yazmayacağım, kötü yönler sadece

1-kendi kendine kapanma
    2-smart tv nin özelliğinin kilitlenmesi
    3-youtube kilitlenmesi (bazen smart özellik çalışırken youtube çalışmıyor)
    4-logitech klavye mause seti takınca tv 1 saat kilitlendi
    5-duvara monte olursa usb-hdmi vs takmak çok zor
    6-internet tarayıcı çok yavas
    7-kilitleniyor
    8-kilitleniyor
    9-lanet ettim
    10-2011 de aldığım seg, 2014 te kayınpedere aldığım seg, 2015 te babama aldığım axen kanal geçişleri çok daha iyi
    11-android telefon kumanda uygulaması kullanıssız
    12-ekran klavye uygulaması kullanıssız

lanet ettim, yerli malı diye çok savundum. pişmanım

yazdıklarının her maddesine katılıyorum. evimden içeri bir daha hiç bir ürününü sokmayacağım tövbeli olduğum tek marka VESTEL.
    Almıyorum aldırmıyorum #kahirlayerli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.