Hocam, ben bu ''alma aldırma'' mantığı ile sürekli aynı yazıyı kopyala yapıştır yazan arkadaşa MADDE MADDE cevap vermiş ve saçmaladığını ispatlamıştım. ben burada yerli savunucusu modunda olmak istemiyorum zira rahatsız ediyor bu konu beni, ben burada DOĞRU savunucusu olmanın daha önemli olduğuna inanıyorum. Elbette ksikleri yanlışları hataları bozukları HER MARKANIN vardır, lakin öne sürdüğünüz unsurların elle tutulur yanı olmalı. Vatandaş 11 mi 12 mi hatırlamıyorum madde saymış, zaten 2 si birbiri ile aynı, bir kaç tanesi görüş bildirisi, diğer bir kaç tanesi kendi cehaleti, haaa donma kilitlenme kapanma sorunu varmış doğrudur onu da yazılımla düzlettiler oldu bitti.
Velevki yine bu forumda bir lg başlığı altında yine vatandaşın biri abuk subuk saçmalamıştı ve direkt şikayet edip mesajın silinmesini sağladım zira MESNETSİZ İTHAMLAR İLE MARKA KARALAMAK dan başka bir şey değildi yazanlar. Ben ne LG ciyim, ne VESTEL ciyim ne de ARÇELİK ciyim. Ben, burada bir şeyler yazılıyorsa bu yazılanların somut delillerinin de sunulması gerektiği, sinirlendiniz veya SİZ BEĞENMEDİNİZ diye marka karalaması yapılmaması gerektiği düşüncesinde birisiyim sadece. Koskoca LG milyon dolar yatırım yapacak, Ürün üretecek pazarlayacak vs, vatandaş iki ayar yapamayınca veya ürünü kullanamayınca EVDEN İÇERİ SOKMAYIN LG MARKAYI diye başlık açacak, yok öyle bir dünya.
Ben aylardır yazarım, yahu LG SAMSUNG ARÇELİK VESTEL REGAL SEG vs al birini vur diğerine kardeşim 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı mal zaten. ''VESTEL'e lanet olsun yaşasın SAMSUNG'' diyen vatandaşa diyorum ki arkadaş VESTEL de beğenmediğin panel zaten SAMSUNG ne değişti o zaman? Burada yazılan her şey fikir alışverişi, görüş bildirimi, deneyim paylaşımı gibi durumlardan ibaret. Kendinizi halk kahramanı ilan edip evimden sokmam bacadan atarım durumlarına girmek BANA GÖRE komedidir. Biraz bilgi sahibi olan, oran orantı hesabı yapmayı bilen, satışa paralel arıza oranlarını hesaplamayı veya takip etmeyi bilen, çok savunulan nice Avrupa markaların arıza oranlarının satış rakamlarına paralel yerli ürünlerden çok daha yüksek olduğunu gireceklerdir. En ufak arıza durumunda karşınızda muhatap bulmakta zorlandığınız ve kalitesini övdüğünüz ithal ürünlerin konponentlerinin istisnai bazı unsurlar dışında piyasadaki tüm üretimlerle aynı olduğunu lütfen artık anlayınız. Yine de her türlü görüşe saygımız var diyerek konuyu bağlayayım ben
Şimdi birileri yine gelir VESTEL den kaç lira maaş aldığımı sorar
Ado
kullanıcısına yanıt
sizin bir yazınız vardı.artık eski üretimlerdeki gibi kalite yok diye .küresel rekabetten dolayı kimin hangi paneli kullandığı yada kime üretim yaptırtığı belli değil.bu philipsi alan arkadaşta bana sordu ben vestelin 9300 modelini yada 8500 modelini tavsiye etmiştim kendisine oo vestele para verilirmi mi filan diye burun kıvırdı philipsin sony in eski kalite olmadığını hatta philipsin bildiğim kadarı tv bölümünü çinli bir firmanın satın aldığını tüm markların biribirine yakın kalitede ürünler ürettiğini anlatmaya çalıştım.bu arada bende 32 inç philipste var lg de kullandım.son 3-4 yıldır 5-6 arkadaşa Vestel tv aldırdım ve hepside çok memnunlar.fiyat performans ürünü hangisi ise ben şahsen onu tercih ediyorum.tabiki yerli bir firma olarakta vestelin ürünlerini almaklada gurur duyuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme