Şimdi Ara

Vestel 55ua9300 Yaklaşık 2.800 TL civarında Fiyat Performans açısından Tavsiye Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni evlendim ve henüz televizyon almadım. Bir televizyon alayım diye çıktım fakat özellikler konusunda pek bir bilgim yoktu.
    Buradan forumları takip ettim ve az çok bir bilgi sahibi oldum. 1 haftadan fazla süredi forumları takip içerisindeyken okadar çok memnuniyetsizlik gördüm ki almayıp beklesem mi acaba dedim:) Çünkü her tv kullanıcısı bir şeyinden illaki şikayetçi. Gözümde büyüttüğüm Led Tvler meğersem başlı başına bir sorunmuş. Son olarak 4.000-5.000 TL bandında bir kaç model beğendim derken karşıma Oled Tv çıktı. 5.000 TL'ye Led tv alacağıma biraz bekleyim Oled Tvlerin fiyatı düşsün öyle alayım dedim. Fakat gözüken o ki bir süre daha fiyatlar düşecek gibi değil. 8.000-9.000 TL verecek kadar bir bütçem de yok açıkçası.

Acilen de bir tvye ihtiyacım var. En az 2-3 yıl kullanacağım uygun fiyatlı bir tv almaya karar verdim ve karşıma Vestelin 55UA9300 modeli çıktı. Vestele karşı hep ön yargılıydım fakat. Bu modelde özellik bakımından bir çok şey var. 2.800 gibi bir rakama buluna biliyor. Fiyat-Performans açısından tavsiyelerinizi Rica ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    Bimeks de 55eg910 oled tv yanında curved soundbar hediyeli 5136 tl idi soundbar ı kullanmayıp en kötü 1000 tl ye satsanız 4136 ya gelirdiki o fiyata üst sınıf led bile zor alınır kampanya devam ediyormu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Bimeks de 55eg910 oled tv yanında curved soundbar hediyeli 5136 tl idi soundbar ı kullanmayıp en kötü 1000 tl ye satsanız 4136 ya gelirdiki o fiyata üst sınıf led bile zor alınır kampanya devam ediyormu bilmiyorum.

Bitti tek günlüktü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka biri için birkac hafta once vestel 40ua9300 araştırmıştım 55 inc modelini bilmiyorum ama 40 da kullananların memnun yorumları oldukça baskındı. Fiyat olarakda 1600 bandında bulabilirsin belki daha uygun bile denk gelebilir. Bu linkte fiyat listeside var:http://www.epey.com/televizyon/vestel-40ua9300.html
    Ayrica bauer ustanın dediği gibi oled 910v yi soundbar kampanyasinda alsan soundbarida 1000 kağıda okutsan tv sana 4000 civari gelirki en kral ledden bile iyi makinedir kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxjulot M kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim bende 2 yıl önce kliksa.com dan vestel 40 inç led hd tv aldım.hiç bir sıkıntıs yok tavsiye ederim.sonuçta teknolojik alet bozulabiilir.hiç bir marka mükemmel değil.yazdığın tv 4k sana 2-3 yıl değil daha fazla kullanırsın çünkü 4k yeni yeni yaygınlaşmaya başlayacak yani alacağın tv yi uzun süre kullanırsın o zamanada kadar zaten yeni modeller çıkacağı için istediğin tvlerin fiyatı düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.