Şimdi Ara

Vestel 55ub8300 4K Akıllı TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, vestel 55ub8300 model tv kullananlar var mı?
    Deneyimleriniz, düşünceleriniz, tecrübeleriniz nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sanırım tv alıcaksın benim gibi vede hem 3d hemde 4k istiyorsun sanırım =) ben eski bi modem olduğundan tavsiye etmem ama kullanıcılarıda merak etmiyor değilim, tavsiye olrak, tabi arıyorsan benim gibi kafamdaki şuanlık tek model 49uh850v araştır epeyde bir karşılaştır derim.
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    3D istemiyorum, hiç hoşuma giden bir teknoloji değildi zaten. VR çok çok daha iyi :) 49" küçük geldi bana ben de 55" aldım geçen hafta. Vestel 55ub8300 modelinden. Gayet memnunum. oldukça işimi görüyor.

Sevmediğim 2 şey var. 1.si kumandası, bence daha ergonomik yapabilirlerdi. 2. ise yerel ağ üzerinden bilgisayarıma erişiyorum, ancak mkv filmleri görmüyor. mp4'leri görüyor. 1-2 tane mkv gördüğü var, onlarda avc ses codeğine sahip olanlar. Ama hiçbirisinde altyazı dosyasını okumuyor. Altyazı videoya gömülü olacak ancak. onun da 2 yolu var. ya izleme sitelrinden inmiş olacak (asla kullanmam böyle) ya da seçimli olarak içinde olacak. Ben torrentten bluray olarak indirdiğim için altyazıyı kısmen hallediyorum ama mkv işi biraz sorun çıkardı bana..

Tabi bilgisayarı hdmi ile tv ye bağladığımda herşey mükemmel. telefondan ve tabletten tv'ye bağlandığımda da mükemmel çünkü bunlardaki şeyler büyük ve ağır olmadığından böyle bir mkv sorunu yaşamıyorum.

Flash bellekten taktığımda altyazı da sorun yok. Türkçe karakterlerde sorun yok. Altyazı tipini ve boyutunu da ayarlayabiliyorum. Ancak ses codeği vp9 olan mkv filmleri flash bellekten oynatırken ses yok görüntü var.. mkv filmde avc ses codeği varsa o zaman yine sorun yok..

• dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam video çevirici kullanmayı istersen eğer benim çok işime yarayan bi pro var ''winavi all in one converter'' var bütün herşeyi değişebilirsin ister video sesi ister video formatı altyazı gömen pro larda var ama bu yapıyomu hatırlamıyorum bende eski tv desteklemedği video olunca diğer formatlara çevirirdim..

Ben çok araştırdım ve isteğime uygun tv Grundig Miami 55 VLX 9670 BP yada 55vlx9600sp idi ama 9670 olanını buldum uygun fiyata diğer modeli bulamadım 11 kasımda alıcam inş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 19 Ekim 2017; 7:24:30 >
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Benim filmler yüksek bitrate'li olduğundan kalitesi yüksek. converter programları kaliteyi ve akıcılığı bozuyor. Bunun yanı sıra çok üzün sürelere maloluyor. En iyisi bilgisayardan tv'ye bir hdmi kablosu. en iyi en ucuz en kaliteli çözüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.