Şimdi Ara

Vestel A Sınıfı Mobil Klima 799 TL + 50 TL world puan (hepsiburada.com) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
5.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alana hayırlı olsun zaten kendisi yüksek sesli yere almış sıkıntı yok ama arkadaşlar eve almayın vestel değil de başka bi markanın vardı arkadaşımda şimdi hatırlamıyorum inanılmaz ses çıkarıyor. Gece onun olduğu yerde yatılmıyor çok leş bi alet ev için (bana göre )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar

ben alallı 2 hafta oldu cok memnunum gayet iyi soğutuyor.
    evin salonu 20 m2 10 dakikada istediğiniz kıvama getirebiliyor.borusu baya buyuk 1,5 metre kadar uzun ben onu evin soba bacasına bağladım.
    istersen fotoda paylaşabilirim.

tek negatif yönü biraz sesli ama serinledikten sonra oda vız geliyor.
  • Arkadaşlar konu açılalı 1 sene olmuş. Bu süre içinde başka kullanan oldu mu? Airfel veya vestel alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Mobil klimalar bacasından dışarı sürekli hava atıyorlar. Normal kilmalar ise odadaki aynı havayı sirküle ediyorlar. Bunun avantajı ve dez avantajı var. Avantajı dışarı hava attığı için içerdeki pis hava temizlenmiş oluyor. Havalandırma gereken yerlerde güzel çözüm. Dez avantajı, dışarıya hava atıldığı için oda içindeki hava basıncı düşüyor ve mecburen oda içerisine dışardan sıcak hava giriyor. İçeriye giren hava tekrar soğutulmak zorunda kalıyor. Dolayısı ile diğer duvar tipi klimalara göre bu mobil kilimanın daha çok çalışması daha çok elektrik tüketmesi manasına geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.