Şimdi Ara

Vestel A Sınıfı Mobil Klima 799 TL + 50 TL world puan (hepsiburada.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
5.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar mobil klima olayının sıkıntıları olsa da, mobil klima almak zorunda olanlar için iyi bir fiyat gibi görünüyor :

Vestel 12.000 btu/h mobil klima
    A Sınıfı
    50 TL worldpuan hediyesi
    50 TL hediye çeki

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-a-enerji-sinifi-12000-btu-h-mobil-klima/productDetails.aspx?productId=evves20232588&categoryId=17453&SKU=EVVES20232588

• aman diyeyim. hiçbir işe yaramıyor bu klimalar.

adı klima kendi vantilatör. ayrıca cama ya da duvara koca br delik delmeniz gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

aman diyeyim. hiçbir işe yaramıyor bu klimalar.

adı klima kendi vantilatör. ayrıca cama ya da duvara koca br delik delmeniz gerek.

Siz hangi marka kullandınız? Benim mutlaka mobil klima almam gerekli, bu modelden alacak gibiyim. Bunun ısıtması yok ama 12.000 btu. Denerim soğutmazsa geri gönderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

aman diyeyim. hiçbir işe yaramıyor bu klimalar.

Siz hangi marka kullandınız? Benim mutlaka mobil klima almam gerekli, bu modelden alacak gibiyim. Bunun ısıtması yok ama 12.000 btu. Denerim soğutmazsa geri gönderirim.

airfel kullandım. gerçekten bir işe yaramıyor. sadece hafif bir serinlik sağlıyor. yaktığı elektrik cabası.
  • ben aldım çok iyi cıktı 12 bin btu normal klimadan daha iyi bence hem de yer kaplamıyor

hemde 799 tl hem vestel hemde 3 yıl garanti ücretsiz montaj

yok yok anlıyacagınız
  • reasdmusti kullanıcısına yanıt
    Sicak hava tahliye hortumu kisa mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu klimayı alıp kullanan varmı? ses rahatsız ediyor mu? soğutması yeterli mi?
  • Evt arkadaslar bu urunu alip kullanan varmi memnunmu birde kurulum yapilmis halde resmini burada paylasabilirmi

• bunların arkasına birde aspiratör bacası gibi bir hortum bağlıyorlar ve hiç bir sogutma işide yapmıyor. bende tavsiye etmiyorum
  • Ben aldım, kargoya verilmiş. Kargo firması Tezel Lojistik olduğu için ne zaman gelir belli değil. Bu forumda mobil klimalara çok kötü yorumlar yapılmış ama bu yeni bir model hem de 12.000 btu. Deneyeceğim, beğenmezsem geri gönderirim. Bir yorumda mobil klimayı 3.5 saat çalıştırıp 1-2 derece sıcaklığı düşürdüğünü yazmışlar. Böyle olursa tamamen saçmalık olur.

Bir de cihazın ısıtması yok. Ben bunu kabullenerek aldım.
  • quote:

Ben aldım, kargoya verilmiş. Kargo firması Tezel Lojistik olduğu için ne zaman gelir belli değil. Bu forumda mobil klimalara çok kötü yorumlar yapılmış ama bu yeni bir model hem de 12.000 btu. Deneyeceğim, beğenmezsem geri gönderirim. Bir yorumda mobil klimayı 3.5 saat çalıştırıp 1-2 derece sıcaklığı düşürdüğünü yazmışlar. Böyle olursa tamamen saçmalık olur.

Bir de cihazın ısıtması yok. Ben bunu kabullenerek aldım.

Yorumlarını beklemiyoruz hocam

• KrmTgc kullanıcısına yanıt
    Ürün dün elime ulaştı. Kullandığım kadarıyla beğendim ama şansıma havalar serin gidiyor. Klimanın markası vestel ama Çin malı. Her yerinde Çin malı olduğu ve hatta nerede üretildiği yazıyor.
    Vestel'in sitesinde ısıtma yazmıyor ama klimanın üzerinde 4800 btu ısıtma yazıyor. Çok da anlamam klimadan. Müşteri hizmetlerine soracağım.
    Şu an fiyat olarak en uygun bu olmalı, tipi de güzel.
  • mobil klima alan başına dert alır.
  • Eyvallah dert almış olalım. Ben memnunum, normal klimanın verimini yakalamayacağını biliyorum ama mecburiyetten alıyorum. Bu tür yorumları hiç sevmemişimdir. İçi boş olanları.
  • quote:

Eyvallah dert almış olalım. Ben memnunum, normal klimanın verimini yakalamayacağını biliyorum ama mecburiyetten alıyorum. Bu tür yorumları hiç sevmemişimdir. İçi boş olanları.

e tabi o kadar para verdin memnun olacan mecbuuur....

keşke önceden kullanıcı yorumlarını okusaydın.....
  • Zaten benim aklıma hiç gelmemişti kullanıcı yorumlarını okumak google'a "mobil klima" yazmak teşekkürler.

Sen keşke biraz üstteki yorumları okusaydın. Değerli bir forumcu aldığını, memnun olduğunu yazıyor. Memnun olmayan kişi airfel marka kullanmış. Bir markanın ürünü kötü diye bütün mobil klimalar işe yaramaz diyemezsin.

Mecbur memnun olma olayı nedir anlamadım, beğenmezsem geri gönderirim. Daha önce de bunu belirttim. Türkiye eski Türkiye değil koyun değiliz artık. Müşteri hakları var. 15 sene önce olsa haklısın.
  • quote:

Zaten benim aklıma hiç gelmemişti kullanıcı yorumlarını okumak google'a "mobil klima" yazmak teşekkürler.

Sen keşke biraz üstteki yorumları okusaydın. Değerli bir forumcu aldığını, memnun olduğunu yazıyor. Memnun olmayan kişi airfel marka kullanmış. Bir markanın ürünü kötü diye bütün mobil klimalar işe yaramaz diyemezsin.

Mecbur memnun olma olayı nedir anlamadım, beğenmezsem geri gönderirim. Daha önce de bunu belirttim. Türkiye eski Türkiye değil koyun değiliz artık. Müşteri hakları var. 15 sene önce olsa haklısın.

memnun olan değerli forumcu biz değersiz forumcu yani....

sana klimamsı cihazınla mutluluklar....

ayrıcaa dikkat edersen şikayetler markadan ziyade cihazın kullanışsızlığı ve verimsizliği üzerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Zaten benim aklıma hiç gelmemişti kullanıcı yorumlarını okumak google'a "mobil klima" yazmak teşekkürler.

ayrıcaa dikkat edersen şikayetler markadan ziyade cihazın kullanışsızlığı ve verimsizliği üzerine...

arkadasım adam almıs
    iyi kötü doğru yanlış artık neyse
    klimamsı cihaz vb gibi ifadelerle kişiyi üzmek yıparatmak niye
    nasıl bi haz veriyor size anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Birinci sınıf bir yorum olmuş tam sana yakışır. Nasıl şimdi mutlu oldun mu?

Klimayla evleniyorum zaten sağol. Mutluluklar yazmış birde. Yılda 15 gün belki kullanırım. İki ay sonra markasını bile hatırlamam.

Sizin gibi adamlar yüzünden foruma yorum yapmaya soğudum. Bir forumcu yorum bekliyorum yazmasa yorum da yazmazdım. Hiç kullanmadığınız hiç bilmediğiniz bir cihaz hakkında konuşuyorsunuz bir de üstüne kullanıp yorum yapanı yargılıyorsunuz.

• quote:

Ürün dün elime ulaştı. Kullandığım kadarıyla beğendim ama şansıma havalar serin gidiyor. Klimanın markası vestel ama Çin malı. Her yerinde Çin malı olduğu ve hatta nerede üretildiği yazıyor.
    Vestel'in sitesinde ısıtma yazmıyor ama klimanın üzerinde 4800 btu ısıtma yazıyor. Çok da anlamam klimadan. Müşteri hizmetlerine soracağım.
    Şu an fiyat olarak en uygun bu olmalı, tipi de güzel.

Usta hayırlı olsun senden ricam acaba ürünün montajlı halinin bir fotosunu çekip koyarmısın buraya bende almayı düşünüyorumda nasıl memnunmusun soğutmasından.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.