ilk once herkese selam ; klimayi 4-5 ay kullanmadım yaza gırdımız ıcın havalarda cok sıcak malum klımanın düğmesine basdımda acılmadı ama kumandada acık gozukuyor sonra ayarını artırmaya basdımda kumandanın saat ayarı ılerı gıttı anlamısdım saat ayarında oldunu ama yapamadım bi turlu bayadır denedik gene olmadı . ama ekranda gozukuyordu ayarlar ama klıma bı turlu acılmadı. kumanda değiştirilmelimi yoksa ayarlarimi bozuk ? Teşekkurler
quote:Orijinalden alıntı: ahmet.iclii ilk once herkese selam ; klimayi 4-5 ay kullanmadım yaza gırdımız ıcın havalarda cok sıcak malum klımanın düğmesine basdımda acılmadı ama kumandada acık gozukuyor sonra ayarını artırmaya basdımda kumandanın saat ayarı ılerı gıttı anlamısdım saat ayarında oldunu ama yapamadım bi turlu bayadır denedik gene olmadı . ama ekranda gozukuyordu ayarlar ama klıma bı turlu acılmadı. kumanda değiştirilmelimi yoksa ayarlarimi bozuk ? Teşekkurler Sigortasıını indirip kaldırın bakalımm
quote:Orijinalden alıntı: ejke quote:Orijinalden alıntı: ahmet.iclii ilk once herkese selam ; klimayi 4-5 ay kullanmadım yaza gırdımız ıcın havalarda cok sıcak malum klımanın düğmesine basdımda acılmadı ama kumandada acık gozukuyor sonra ayarını artırmaya basdımda kumandanın saat ayarı ılerı gıttı anlamısdım saat ayarında oldunu ama yapamadım bi turlu bayadır denedik gene olmadı . ama ekranda gozukuyordu ayarlar ama klıma bı turlu acılmadı. kumanda değiştirilmelimi yoksa ayarlarimi bozuk ? Teşekkurler Sigortasıını indirip kaldırın bakalımm denedik kac kere gene olmadı