Bildirim
Vestel Almayı Düşünüyorum Ne Dersiniz?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
forumdaki arkadaşlar genellikle vestel regal seg ürünlerinin hep kalitesiz olduğundan bahsediyorlar bu üç markada aynı grubun basit bir örnek vereyim realin tv reyonunda regal marka 42 inch lcd bir tv gördüm 1499 tl idi yanındada philips marka 42 inch lcd tv vardı onun fiyatıda 2799 tl idi ve regalin görüntü kalitesi kesinlikle philipsinkinden kat kat daha üstündü daha birkaç senem var ama bende evlenirken vestel alacağım -
Bana göre vestel beyaz eşyada o kadar kaliteli değil, ama LCD tv'sini kullanıyorum çok memnunum.
Beyaz eşya alacaksan bana göre Arçelik tercih et, hem uzun ömürlü oluyorlar hemde servisi çok iyi. Birde evde farklı markalardan kombinasyon yapma yani buzdolabı ayrı fırın ayrı bulaşık mak farklı marka olmasın, kiminle muhatap olacağını bilirsin.
Benim gürüşüm bu, iyi günler -
bilgileriniz için teşekkürler hiç vestel kullanan kimse youk mu arkadaşlar memnunmusunuz ? -
Bizim evde , dedemlerde, amcamlarda, dayımda vestel buz dolabı var. hiçbirimizim bi şikayeti de yok, gayet iyi soğutuyor. hatta dedem kapısını hep açık unuttuğu halde alet tık demedi, yine soğutuyo maşallah.. ben de yeni evime vestel buz dolabı almayı düşünüyorum. Çamaşır ve bulaşık makinasında ise elektrolux için iyi yorumlar aldım, dün de bu 2 eşyayı gittim aldım. inşallah memnun kalırım... -
Bence beyaz eşya ürünlerini alırken farklı markaları tercih etmek daha mantıklı.Mesela çamaşır makinesinde genel itibari ile Ariston iyi olabilir buzdolabında Arçelik vs..Ama muhatap konusunda katılıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
Bence beyaz eşya ürünlerini alırken farklı markaları tercih etmek daha mantıklı.Mesela çamaşır makinesinde genel itibari ile Ariston iyi olabilir buzdolabında Arçelik vs..Ama muhatap konusunda katılıyorum.
aynen katılıyorum muhattap bulabilmek daha iyi zaten en çok muhattap bulabilinen şu anda arçelik herhalde bende arçelik alcam büyük ihtimalle halen kararsız bir şekildeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: rich_boy
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
Bence beyaz eşya ürünlerini alırken farklı markaları tercih etmek daha mantıklı.Mesela çamaşır makinesinde genel itibari ile Ariston iyi olabilir buzdolabında Arçelik vs..Ama muhatap konusunda katılıyorum.
aynen katılıyorum muhattap bulabilmek daha iyi zaten en çok muhattap bulabilinen şu anda arçelik herhalde bende arçelik alcam büyük ihtimalle halen kararsız bir şekildeyim
arçelik alırsanız servisle bol bol muhatab olursunuz.
-
vestelin sattığı whirpool markası nasıldır servisi kalitesi ve bozulduğunda nasıl yaptırabiliriz bizleri zorlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: turhan287
vestelin sattığı whirpool markası nasıldır servisi kalitesi ve bozulduğunda nasıl yaptırabiliriz bizleri zorlar mı?
sadece ithal olanları harika, yerli montajından uzak durunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X