Şimdi Ara

VESTEL beyaz eşya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni ev kuracağımdan beyaz eşyayı hepsini aynı marka almayı düşünüyorum biraz araştırdım vestelde karar kıldım.özellikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

VESTEL PUZZLE NF655 X Buzdolabı
    VESTEL CKA-XXL 9614 TXE Kurutmalı Çamaşır Makinesi
    VESTEL BMA - XXL1007 X Bulaşık Makinesi
    VESTEL GOURMET DO 9242 MWX Çift Bölmeli Fırın

• buzdolabı ve özellikle bulaşık makinesinden sakın vazgeçmeyin hocam birazdan birileri gelip bok atacak ama ciddi manada bulaşık makinesi diğer firmalardan çok önde f/p olarak çamaşır makineside kurutmalılar arasında en tasarruflusudur su ile kurutur yalnız 90-100 litre su sarfiyatı oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkirinefendisi

merhaba arkadaşlar yeni ev kuracağımdan beyaz eşyayı hepsini aynı marka almayı düşünüyorum biraz araştırdım vestelde karar kıldım.özellikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

VESTEL PUZZLE NF655 X Buzdolabı
    VESTEL CKA-XXL 9614 TXE Kurutmalı Çamaşır Makinesi
    VESTEL BMA - XXL1007 X Bulaşık Makinesi
    VESTEL GOURMET DO 9242 MWX Çift Bölmeli Fırın

Buzdolabı fırın bulaşık makinesini çok iyi alınabilir.

Çamaşır makinesini kurutma yıkama ayri almak daha hesaplı. Ama illa beraber olsun derseniz bu modeli alin yeni inci kazan sessiz bumerang gövdeli ve motorludur

http://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-9614-tt-kurutmali-camasir-makinesi

Aeg ve LG nin de yıkamalı kurutmalı çamaşır makineleri güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 15 Mayıs 2014; 19:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel çamaşır makinelerinde yeni seri çıkarmış, tasarımları ve özellikleri güzel. Mavi LCD ekranlı modellerde 10 yıl motor garantisi yazıyor, eğer sessiz motorsa çok iyi.
  • bende firin camasir makinesi ve buzdolabini vestelden aldim
    bir sene olacak memnunum bulasigida samsungla arasinda kaldim

• Teşekkürler arkadaşlar

• Vestel CKA-XXL 9614 TE marka ürünü satın aldım. Ürün 1 ay içinde 3 kere arıza yaptı. Çok sallanıyor, ses yapıyor saati düzgün çalışmıyor programlar ekranda yazandan çok daha fazla süre alıyordu. Defalarca Kadıköy bölge servisi geldi üründe hata yok dediler enson üründeki hataların telefonum ile videosunu çektim gönderdim. Üründe kesinlikle hata var biz merkeze alıp teste sokacağız 2 gün içinde ürün elinizde olacak dediler. Ürün gideli 1 hafta oldu ne arayan var ne soran 2 kere vestel çağrı merkezine kayıt oluşturdum yapmadığım şey kalmadı hiçbir cevap alamadım. Hem malları 1 ayda bozuldu hem servisleri rezalet hemde ürünümü gasp ettiler cevap bile alamıyorum VESTEL SAKIN ALMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.