Şimdi Ara

Vestel BMA-XXL-1007X 10 Program A+++ Bulaşık Makinesi İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
22.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emregök

@lazpanyol böyle bir yol mu var teşekkürler neden kaynaklanıyor sular kireçli olduğu için mi başka ihtimal göremiyorum?

Kireçten olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregök

@Mutu07 herzaman günlük programda yıkadığımız için son 2 yıkamada su alırken su calkalama gibi sesi fazlalaştı başka fark eden varmı?
    Cok azda genel sesi ufak artış var:d

Ben çok dikkat etmiyorum bu aralar malum iş güç yeni alınan bir ürüne daha fazla dikkat etmiyor insan zamanla. Ama bizdeki ürün halen sorunsuz.

Evdekilere soruyorum sıkıntısız yıkaması. Sadece daha önce de söylediğim gibi yıkama bittikten sonra kapağını açıyoruz tam kuruma için. Ses eski makineme göre kat kat iyi olduğu için sorun görmedim hiç. Bu aralar Fairy Platinium kullanıyoruz onda da sorun görmedik. Biraz fazla kirli oldu mu ya da baya dolu oldu mu makine otoyoğunda çalıştırıyoruz içimiz rahat etsin diye. Zaten bu modda bile eski makinelerin ekodaki halinden daha az tüketiyor..

• Vestelle ilgili kuşkuları olanlara 8.12.2014 tarihinde aldığım 1007x bulaşık makinesi ile ilgili süreci aktarayım: Ankara Göktaşlardan alındı makine; 8.12.2014 akşam kurulum yapıldı. kurulumdan sonra kapakta kayma olduğunu farkettim. 9.12.2014 hem vestel'i hemde aldığım firmayı aradım ve bildirdim. 10.12.1204 yetkili servis geldi. tespiti yaptı ve resim çekti. Servis gittikten sonra Göktaşları aradım ve tespit yapıldığını ve makinenin değiştirilmesini talep ettim. Firma yetkili servisle görüştü 11.12.2014'de yeni makineyi gönderdi kurulum yapıldı. Ancak Makine kapağında ve sepetinde yine aynı sıkıntılar var gibi geldi ve montaj servisine kabul etmeyeceğimizi bildirdik. onlarda gerekli bildirimi yapacaklarını söylediler. 12.12.2014 Vesteli aradım sıkıntıları ilettim. onlarda sistemde değişim talebinin açık olduğunu belirttiler. 13.12.2014 ikinci kez yeni makine geldi ve kurulumu yapıldı. Şuan gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Çok teşekkürler VESTEL, ve çok teşekkürler GÖKTAŞLAR, sattıkları malın arkasında sonuna kadar durdukları ve müşteri memnuniyetine önem verdikleri için.

Makineye Gelince: Böylesine üst düzey bir ürünün kapağının simetri durmaması ve tam kapanmamış hissi vermesi üzücü, bu hususu değişen tüm makinelerde ve vestel satış noktalarındaki makinelerde de tespit edilmiştir. Bunun dışında teknolojik özellikleri, sessiz oluşu, beklemiş kirli bulaşıkları tertemiz yıkaması mükemmel, Ön yıkama, jet 18 dk, hızlı 30 dk, süper 50 dk programlarda kurutma yoktur. Ancak Ön yıkama ve hızlı 18 dk programları dışında her programda eskra kurutma fonksiyonu seçerek kurutma yapabiliyorsunuz, bu çok güzel artı özelliktir. Dual Jet Wash programı harika, hem zaman yönünden, hem yıkama performansı ve kurutması yönünden, Makine şuan beklentilerimi çok güzel bir şekilde karşılamış durumdadır.

Vestel Yetkili Servisi: İşte vestelin en büyük handikapı bu olsa gerek, servis elemanları kesinlikle makine hakkında yeterli bilgiye sahip değiller. Üç kez değişim yapıldı ve her seferinde farklı kişiler geldi ama makineye hakimiyet, bilgilendirme sıfır, ben bile internetten arıştırmalarımda onlardan daha fazla bilgiye sahibim. Yaşadığım en trajıkomik olay; Bana makinenin program tanıtımını yaparken, 18 dk, 18 derecede yıkıyor, 30 dk, 30 derecede yıkıyor, süper 50 dk, 50 derecede yıkıyor diye tanıtım yaparken, Ben ilk önce şok oldum. Dedimki ben makineyi alırken 18 dk, 35 derece, 30 dk, 40 derece, 50 dk, 65 derece yıkıyor diye aldım. nasıl olur bu dediğimde, O özellik belki bunun üst modelinde vardır. Kitapcığına bakın dedim, baktılar evet doğru söylüyorsunuz ama burada göstermiyor. isterseniz makineyi iade edebilirsiniz dediler. Şok üstüne şok. Oysa ben daha sonra doğrusunu öğrendim. Programlarda sadece program adı ve süresi gösteriliyor, yıkama sıcaklığı kitapçıkta yazdığı gibi imiş.... Neyse Vestel süper bir ürün yapıyor ama vasat servis sayesinde ürün gölgede kalıyor, vestele olan inanç zayıflıyor.

• aldığınız makina bundan farklımı acaba yoksa iism mi yanlış ben bir turlu çozemedim siz 1007 yazmışsınız fiyat 1200 tl civrı sanıırm hızlıalda 1017 modeli 1500 tl aramalarda hızlıaldaki modelde çıkıyor fakat ben makinalar arasında fark goremedim
    şuanda makinanın yıkama ve kurutma performansından memnunmusunuz.

• Valla başım ağrımasın diyorsan vestel bulaşık makinesi alma. Türk markasını karalayacak değilim. öyle yabancı hayranıda değilim. illa bosch al illa samsung al gibi. ama hayatım boyunca bir daha vestel beyaz eşya almam. Bunu alıp yazlığa koydum gittim bocsh aldım. Vestelden daha iyi mi? daha az leke bırakıyor. Bırakmıyor demiyorum dikkat edersen ama kesinlikle vestelden daha az bırakıyor.

• emeğine sağlık güzel inceleme olmuş
  • herkese selamlar,

evdeki 25 yıllık arçelik bozuldu diye yeni makina aldık ve avm'lerde 1600-1700tl fiyat çektikleri vestel bma 1017 modelini gittigidiyor'dan aldım,

GittiGidiyor
    VESTEL EKOMAKS BMA XXL 1017X BULAŞIK MAKİNESİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-ekomaks-bma-xxl-1017x-bulasik-makinesi-163243274

buradan aldım ürünü bir fikriniz var mıdır? 100tl world iadesiyle birlikte bana 1250tl ye geldi epey uygun dışarıya göre fiyatlar anlayacağınız. ürünle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. incelemesi yapılan ürün 1007, benim aldığım 1017 arada ne fark var acaba biliyor musunuz?

• kullananlar nasıl makina dan memnunlar mı acaba uzun süre geçmiş aradan .
  • 1017 serisini kullanmaktayım kısa ve net almadıysanız almayın almayıda düşünmeyin.ilk aldığım kapağı yamuk geldi zor zar değişim yaptılar, değişim yaptıklarıda pek düzgün değildi fakat okadar sıkıldımki uğraşamadım kullanmaya başladım, ne yıkaması ne kurutması nede servisinden memnun değilim.
  • Birçok arkadaşın bana sorması üzerine yazıyorum. Makineyi bir buçuk sene önce aldım. Aldığım günden beri yıkama problemi var. Kırıkkale, Bergama ve İzmir fabrika servis olmak üzere makineye 3 farklı servis 5-6 kere baktı. Makine yıkamıyor. Serviste kabul ediyor ancak aletle yapılan testlerde sorun yok deniyor. En son işi suyun kirecine bağlayıp kapattılar. 2 aydır fabrikadan iade bekliyorum dönüş yok. Bulaşık artığı, kireç artığı, bardaklar da sarı lekeler kalıyor. Ben bir daha vestelden iğne almam. Almak isteyenler için uyarı niteliğinde olması için yazıyorum.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 yıldır bu makineyi takip ediyorum kullanıcı yorumları neredeyse f7p açısından mükemmele yakın. Daha önce Bosh ve Siemens kullanmış biri olarak bu 2 markadan uzak durma kararı aldım. Evdeki diğer beyaz eşyalarımda Vestel olduğundan bulaşık makinemi de Vestel aldım.
    N11 sitesinden Vestel BMS 1007 X modelini satın aldım 1045 tl'ye geldi bana. Ayın 11'inde aldım Ayın 12 sinde servis getirip kurdu. Ve servis elemanı ilgili bir insandı.

Tek sıkıntım Söylendiği gibi ürünün bazı özellikleri eksik çıktı.
    ***Üst Sepet yükselklik ayarı yok...
    ***3. sepet yok.
    ***Sepetlerde Tabak ızgaraları yatar hal almıyor tamamı sabit şekilde.
    *** En büyük sıkıntı ise filtre plastik.... !!!

Yani dışardan doğan görünüyor ama ürünün içi şahin özelliklerinde. :)

Sizce ne yapayım. Vesteli aradım sürekli arayıp çözüm için bir çaba var ama henüz çözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Yaklaşık 2 yıldır bu makineyi takip ediyorum kullanıcı yorumları neredeyse f7p açısından mükemmele yakın. Daha önce Bosh ve Siemens kullanmış biri olarak bu 2 markadan uzak durma kararı aldım. Evdeki diğer beyaz eşyalarımda Vestel olduğundan bulaşık makinemi de Vestel aldım.
    N11 sitesinden Vestel BMS 1007 X modelini satın aldım 1045 tl'ye geldi bana. Ayın 11'inde aldım Ayın 12 sinde servis getirip kurdu. Ve servis elemanı ilgili bir insandı.

***3. sepet yok.

Sizce ne yapayım. Vesteli aradım sürekli arayıp çözüm için bir çaba var ama henüz çözüm yok.

BMA ile başlamalı model kodu sizin aldığınız bu makine değil zaten.

• quote:

***3. sepet yok.

Ben bayadır uzağım bulaşık makinesi bölümüne. Ama şöyle söylemem gerekirse en başta da belirttiğim gibi kurutma performansı hariç (eski makineler gibi fırından çıkmış gibi yapmıyor) ben memnunum cihazdan.

Sadece her seferinde opsiyona girip tableti ekle ekstra hijyeni ekle falan bunlar yoruyor bazen. İki saniyelik iş aslında ama bu ayarları kendimiz yapıp birkere kaydedip diğer çalıştırışta hafızasında tutsaymış süper olurmuş. Ben mesela ağırlıkla oto-yoğun programında kullanıyorum opsiyon olarak da tableti ve ekstra kurutmayı ekliyorum. Bu üç ayarı hafızasında tutsaydı iyi olurdu. Birdahaki çalıştırışta standart ayar olan eko50de çalışmakta alet.

Sorunuza gelince
    -Üst sepet bende yukarı aşağı indirip kaldırılabiliyor
    -Üçüncü sepet yani en üst sepet uzun bıçaklar bölümü bende mevcut
    -Tabak ızgaralarının yani en alt bölümdeki rafların yatıyor olması lazım.
    -Filtre yani büyük süzgeç filtre metal ama onun ortasına takılan yuvarlak filtre plastik dediğiniz gibi.

Anlamadığım sizde neden bunlar eksik. Vestel yeni bir model mi çıkardı bu özellikler olmayan. Söylediğim gibi yeni modellere baya uzak kaldım.
    Şimdi farkettim aynen sizin model BMS modeli Bizdeki MBA idi..

• DIŞ görünüm ve tüm özellikler aynı ama içi farklı. :)
    Dışardan DOĞAN görünümü var ama iç malzemeler tam ŞAHİN olmuş .
  • quote:

DIŞ görünüm ve tüm özellikler aynı ama içi farklı. :)
    Dışardan DOĞAN görünümü var ama iç malzemeler tam ŞAHİN olmuş .

Tövbe tövbe kardeş bi foto atsana.

• mustrix M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • Bende bırkac gun once aldım makınayı 1017 serisinden.samsung vardı yenı modellerden duzgun yıkamıyordu bırkac kez sorun cıkardı degısıme gitti bedel ıadesı alıp üstüne az ekleyıp bunu aldık.dun aksam yıkadık ıyı fena dııl yıkaması fakat sankı soylenıldıgı kadar sessız degıl.makına yoksa benimkinde sorunmu var. Arkdslr ıstegm hepımız bırer vıdeo koyalım yakından ses kaydı yapıp yıkamada

• arkadaşlar bende geçen hafta aldım ekomax 1017 modelini şöyle bir sorun var 2.program jetwash 18 dk programı : 00:40 ,hızlı30 dk programı:00:53,süper50 dk programı:01:20 olarak gösteriyor yıkama sürelerini bu hata nerden kaynaklanıyor olabilir ????
  • anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

arkadaşlar bende geçen hafta aldım ekomax 1017 modelini şöyle bir sorun var 2.program jetwash 18 dk programı : 00:40 ,hızlı30 dk programı:00:53,süper50 dk programı:01:20 olarak gösteriyor yıkama sürelerini bu hata nerden kaynaklanıyor olabilir ????

Son çıkan partide programlama yazılımı değişti galiba.Servisi çağırın bi baksınlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.