Şimdi Ara

Vestel BMA-XXL-1007X 10 Program A+++ Bulaşık Makinesi İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
22.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

arkadaşlar bende geçen hafta aldım ekomax 1017 modelini şöyle bir sorun var 2.program jetwash 18 dk programı : 00:40 ,hızlı30 dk programı:00:53,süper50 dk programı:01:20 olarak gösteriyor yıkama sürelerini bu hata nerden kaynaklanıyor olabilir ????

Son çıkan partide programlama yazılımı değişti galiba.Servisi çağırın bi baksınlar.

servisi çağırdım valla onlarda anlamadı kullanım kitapçığından bişeyler saçmaladı bana mantıklı gelmedi dedikleri yani işten anlamıyorlar.vestele yazdım bakalım ne diyecekler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

quote:

arkadaşlar bende geçen hafta aldım ekomax 1017 modelini şöyle bir sorun var 2.program jetwash 18 dk programı : 00:40 ,hızlı30 dk programı:00:53,süper50 dk programı:01:20 olarak gösteriyor yıkama sürelerini bu hata nerden kaynaklanıyor olabilir ????

Son çıkan partide programlama yazılımı değişti galiba.Servisi çağırın bi baksınlar.

servisi çağırdım valla onlarda anlamadı kullanım kitapçığından bişeyler saçmaladı bana mantıklı gelmedi dedikleri yani işten anlamıyorlar.vestele yazdım bakalım ne diyecekler..

Bendeki makinede de kitapçıkta eko 50 2 durulama gözüküyordu ama makine 1 durulama yapıyordu. Servis baskı hatası demişti. Çok üstünde durmadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    merhaba lar sonunda almak nasip oldu makineyi ancak için deki filtre sizin ki gibi değil rengi yesil ve plastik.metal filtre bunun neresinde ? ici de plastik.

birde on kapagin alti aralik ve yamuk gibi?

• mustrix M kullanıcısına yanıt
    sizin.filtre plastikmis? benimki.de ilki bozuk cikti gri renkti ikinci gelen yesil renk plastik.sizin ki ne renk? ama disardaki parca metal.

• Benim Filtre de yeşil, servis geldiğinde Bu filtrelerin tamamı plastik olur dedi. asıl filtre ise tabanda yer alan aliminyum olan filtreymiş. Bazı markalarda bu filtre plastik oluyormuş. Bir tanıdığımız bizim makinaya bakınca sizin metal dedi ve koku yapmaz dedi. 2 aylık kullanım yorumlarım ise Eşim çok Mutlu, Özellikle Bosh'dan bu makineye geçince daha bir mutlu. Önceliğim hep koku ve Tam durulamaydı. Çok şükür sıkıntı yapmıyor. Favori programımız Süper 50'de 50 dk da program bitiyor.

Ayrtık tencereleri bile makineye atıp geçiyoruz.

Birde tavsiyem Bence Jel detarjan kullanın. Zaten bulaşık kendi yediklerimizden oluşuyor. Jel ile Biz Az deterjan kullanıyoruz. Bu sayede fazla kimyasal ile makine uğraşmak zorunda kalmıyor.
    cevabınıza teşekkürler .ozm filtre olayını takıntı yapmamıza gerek yok. kimisinde gri renk içi metal gördüm de ondan .ama bahsettiğiniz kısım benim ki de metal .

şuan tek sıkıntım taşırken ön kapağa baskı yapmışlar kapağın alt kısmı biraz eğik duruyor en alttaki plastik taban ile arası .

ses olayı sanırsak makineyi boş çalıştırdığımız için içinden su sesi geliyordu ancak sanki yan duvarlara vurduğundan büyük ihtimal.

önceki seri ile hoşuma giden iyileştirmeler her programda eko mod açık olduğu süre kapağını kendi açması.

eklediğimiz opsiyonları hafızasından tutması güzel olmuş

ama içine birde led aydınlatma ve autotablet özelliği koysalar iyi olurmuş .

bana 1250 ye geldi . henüz tam anlamıyla kullanmak nasip olmadı yeni evimize taşınmadığımız için. umarım memnun kalırız.
  • Bizim Makinede neredeyse ses yok denecek kadar az. Su sesi de olmasa makinenin çalıştığını hissetmek imkansız diyebilirim.
    Sesten önce hijyen önemli benim için. onda da deterjan kalıntısı kalmaması adına biz jel deterjan tercih ediyoruz ve gayet memnunuz.
    Buzdolabında, Çamaşır makinesinde, fırında üzmediği gibi Bulaşık makinesinde de Vestel beni üzmedi.
    İnş beni de üzmez beni vestel . Şuan bulaşık makinesin de de dediğiniz gibi sadece su sesi var.

9614 kurutmalı çamaşır makinesinde ise sadece pompa biraz sesli çalışıyor . Ama motoru inverter değil ki sessizlik iddası da yok zaten makinenin .Ama yıkama kurutmaya gelince

şuan memnun kaldık.Az birde sarsıntı var ama olcak okadar.

Şuan tek eksik buzdolabı kaldı yeni evimize kısmetse onu da NFKY510 X düşünüyoruz. ama ses seviyesi 44 dbmiş oda biraz çok geldi .
  • Arkadaşlar tavsiye rica ediyorum.
    2 Makina arasinda kaldım.
    Biri bu makina
    Digeri ise PROFİLO BM 6481 MG. Yani profilonun en üst modeli.
    Aralarinda yaklaşık 250 tl gibi bir fark var profilo daha pahali.
    Ne onerirsiniz.

• ametal82 A kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen kullandığım makineyi öneririm. hem şık hem de uygun fiyatlı.
    Hhatta bazı sitelerden kupon çek ile 1000 tl ye ürünü alabilirsiniz.
    iyi ürün bazı programlar gerçekten işe yarıyor.
  • 2 sene sonra vestel sıkıntıyı kabul etti ve makinenin değişmesine karar verdi. umarım yeni gelende sıkıntı çıkmaz. almayı düşünen varsa 1.000 liraya aç.ılmamış kutusunda verebilirim.
  • schneider17 kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum ama vestel markaya karşı çekincelerim var

• demirkara67 D kullanıcısına yanıt
    Mrb hangi kusuru var kabul edildi?
    2 yıldır memnunuz kusur fark edemedik?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregök

Mrb hangi kusuru var kabul edildi?
    2 yıldır memnunuz kusur fark edemedik?

Benim makineye ait bir kusur. Söylediler birşeyler ama ben değişimden dolayı ilgilenemedim.

• Güzel makineye benziyor ben beğendim. Yerli malımızı da desteklemek lazım. Vestel den önce çok şikayetler vardı şimdi kendini geliştirmiş olmalı .

• canerrtass C kullanıcısına yanıt
    Bulaşık mak sıda alıcam 1 hafta içinde bu sefer vesteller pahalı profilo alıcam fiyat performans için

• quote:

Orijinalden alıntı: emregök

Bulaşık mak sıda alıcam 1 hafta içinde bu sefer vesteller pahalı profilo alıcam fiyat performans için

Hayırlı olsun şimdiden güle kullanın. Evet Profilo nun ürünlerinin iyi olduğu söyleniyor. Ancak alacaksanız 3 programlıdan aşağı almayın. Çünkü 2 programlılarda yıkama süresi uzun hızlı yıkama programı yok. 3 programlı makinelerde hiç olmazsa hızlı yıkama programı var acil durumlarda işe yarıyor.

• canerrtass C kullanıcısına yanıt
    profilo cmg140dtr alınacak kesinlikle.
    Bosh simens profilo fabrikaları aynıymış ve bosh un pahalı bir modelindeki parçaların tümünü içeriyormuş :)
    Alıcaklara duyrulur

• Arkadaşlar bu makineyi VESTEL BMA X Ekomaks almayı düşünüyoruz ama lütfen genel yorum değil de bu makineyi gerçekten kullanmış kişilerden yorum bekliyorum.Eşim için özellikle pırıl pırıl çıkarması çok önemli.Ben fonksiyonlarını çok beğendim ama sepeti falan bana dandik gibi geldi.Serviste baktım.Bir de bazı yabancı markalarda sepet mercedes gibi yağ gibi kayıyor ama bunda ve bazı markalarda tangır tungur.Bu önemli mi?Başka hangi markayı önerirsiniz?Birçok makine inceledim,böyle fonksiyonlar hiçbirinde yok ama sadece sepeti için de makine alınmaz.Yıkaması,kap kacağın temizliği,kurutması,kullanım kolaylığı vs yorum lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursat6868 -- 25 Mart 2016; 23:01:15 >
  • kursat6868 K kullanıcısına yanıt
    Vestel kullanmiş ve satmış biri olarak asla önermem. Üst sepeti aksine zamanla sarkıyor ve zor itiliyor.Arçelik grubu öneririm
    http://m.akakce.com/p/?4239205

Sepeti vs bariz daha kaliteli ve çift bilyalı sistem var rahat kayıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.