Şimdi Ara

VESTEL Çekirdek Yazılım Konusu. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.118
Cevap
75
Favori
345.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel 2017 tv'leriyle ilgili international sitesinde ingilizce pdf dosya paylaşmış.

katalogta hdr ve wide color gamut gibi şeylerden bahsediliyor. yeni tasarımlar var . Ayrıca aşağılarda hangi anakart'ın ne gibi özelliklere sahip olduğuna dair tablolar var. Mb300 anakartı gördüm. Merak edenler için incelemeye değer detaylı bir katalog.

vestelinternational.com
    Page Not Found | VESTEL
    http://vestelinternational.com/file/tv2017_969e0fb64a79.pdf

• arkadaşlar mb120 anakarta sahip vestel 65ub9100 tv de özellikle usb den video oynatımında ses-görüntü senkron problemi yaşıyorum. aynı durum hdmi dan bağladığım uydu alıcı vs. cihazlarda da hissediliyor. bu tv ya da vestelin başka model tv sinde benzer sorun yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: Ado

@rfve Hocam selam, sizin konuda sanki böyle bir sorun okumuştum ama sonuç olumsuzmuydu hatırlayamadım?

malesef altyazı boyutunu arttırma gibi bir çözüme ulaşamadık henüz.

mevcut TV deki seçenekler ile iadare etmek durumundayız.

keşke mühendis arkadaşlar 1 tık daha büyültseydi puntoyu birde renk seçeneği eklense süper olurdu. ben genelde sarı tercih ediyorum altyazılarda. beyaz sahnelerde iyi oluyor
  • MB100 için güncelleme olacak mı? Özellikle netflix konusunda.
  • Arkdaslar 43 UA 9400 serisi 100 mb tv si olup smart a sorun. Yaşayan var mi ? smart da film falan izlerken kapanıp açılma sorunu yasayan varmı? şuan 34.23 en güncel sürüm yüklü ama yazdığım sıkıntılar halen devam ediyor.Ayni model e sahip olan arkadaslarda bu sıkıntı oldumu ve hangi sürüm yüklü acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam 40 fa 8100 (MB96) için son yazilim olan bilen arkadaşlar varmi acaba...
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    ustat bende vestel 48 ua 9300 modeli var. senin dediğin sorunlar bende yok. mp4, mkv ,4k videoları denedim.
  • Arkadaşlar ekteki tv için hangi yazılımı yüklemeliyiz board modelini göremedim.VESTEL Çekirdek Yazılım Konusu.

48FA7500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahsiyet -- 25 Aralık 2016; 19:59:15 >
  • Vesteli gerçekten tebrik ederim. Babalarım evinde 43ua8900 var. Güncellemesini TV otomatik yapmış. Netflix menüsü gelmiş smarta, denedim gayet hızlı ve 4K yayın alıyor. Smart menüsü eskiye oranla hızlı ama biraz daha hızlı olabilir. Kanal geçişleri epey hızlanmış. Evde kullandığım Sony 50w805c den daha stabil çalışıyor. Görüntü kalitesi olarak Sony ama hız, kanal geçişi, stabil çalışma olarak kesinlikle Vestel. 100hz gerçek panel hızı olan Vestel TV yok mu acaba piyasada Sony i satabilirim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

Arkadaşlar ekteki tv için hangi yazılımı yüklemeliyiz board modelini göremedim.VESTEL Çekirdek Yazılım Konusu.

48FA7500

Hocam Sizin tv mb96

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado hocam,

MB100-34.23 9300 serisi tv mevcut elimde uzun zamandır kullanıyorum son güncellemede söyle bir sorun var bilgi veriyim.

Hdmi üzerinden pc kullanıyorum. 30 dk yada 1 saat kullandığımda otomatik kapatıyor kendisini daha önce diğer sürümlerin hiç birinde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.( Otomatik kapatma değil) direk olarak kapatıyor.
  • muratdur kullanıcısına yanıt
    Hocam full yazılım üzerine yeniden core denediniz mi?

Veya seri no paylaşırsanız ben sistemden mümkün olan en güncel full yazılıma bakayım, full hali ile deneme yapınız, sorun devam ediyor mu etmiyor mu bakınız, etmiyorsa sonra core atıp yeniden deneyiniz. böylece sorunun kaynağını tespit edip ona göre bilgilendirebilirim arkadaşları
  • Hocam MB100 ankartlı 9300'ler için daha önce bir arkadaşın 8900 için bahsettiği V.2.7 ile başlayan yazılım hala gelmedi mi acaba? Smart menüsüne Netflix'i de ekleyen güncelleme yani. Ben henüz şu profile dosyası editleme işini yapmadım henüz zira Vestel yetkili servisi "bunlar üzerinde değişiklik yaparsanız ürünü doğrudan garanti dışı bırakırsınız" demişti. Şayet Netflix ve DTS desteği gelirse hiç risk almayayım diyorum açıkçası. Bu arada bugüne kadar benim televizyonun otomatik güncelleme bulduğu vaki değil. Uzun süre kendi yapar belki diye bekledikten sonra 34.23'ü kendim kurmak zorunda kalmıştım.
  • shameel S kullanıcısına yanıt
    Hocam servisin verdiği bilgi doğru, ben de bu konuda elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum. Ürün üzerinde yazılımsal veya donanımsal yapılan her türlü değişiklik, yetkili servise ürünü garanti dışı bırakma hakkı tanıyor.

Bahsettiğiniz uygulamalar lisans içerikli uygulamalar ve dönem dönem bu uygulamalara sahip satışlar da yapıldığı için ürünler donanımsal yönden bu altyapısı hazır olarak satılıyor ancak yazılımsal olarak bu özellikler kapatılıyor. ''Netflix olan'' diye bahsettiğiniz yazılım için de aynı durum söz konusu örneğin. Yani üründe DTS - PVR - FLASH - NETFLİX vs vs gibi bir çok uygulamanın çalışması için altyapı mevcut ancak satılan üründe bu destek olmadığından sistemde kapalı. Açmak veya açtırmak yine garanti dışı kalma sebebidir. Buradan hareketle aynı zamanda şunu da söyleyebilirim ki bundan sonra da gelecek olan resmi yazılımlarda bu özelliklerin açık olmasını veya açılmasını beklememek lazım (Bence)

Bu arada MB100 için 2.7 içerikli yazılım, açık konuşayım ki ben bilmiyorum.

• Mb100 34.23 yazilimi attim ancak kanal taşıma özelligi menüde çikmiyor artik. Tv 55ua9300
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanil

Mb100 34.23 yazilimi attim ancak kanal taşıma özelligi menüde çikmiyor artik. Tv 55ua9300

tkgs açık mı hocam açık konumundayken kanal taşınmıyor
  • Evet açıktı.Kapatip öyle deneyelim.tesekkurler.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    hocam modemden kaynaklanıyor olabilir. bendede öyleydi ip adreslerinden kaylanıyordu modemi sıfırlayıp modem kurulumunu yeniden yapınca düzeltebildim.
  • MB100 full son yazılım elinizde varmı acaba linki gönderebilir misiniz rica etsem.
  • Şuan MB100 televizyonumda 34.25 yazılımı mevcut servisten isteyin.

VESTEL Çekirdek Yazılım Konusu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.