Şimdi Ara

Vestel CMH-XXL 9412 TE çamaşır makinasında sıvı deterjan kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vestel CMH-XXL 9412 TE çamaşır makinemde sıvı deterjan kullanmak için deterjan çekmecesine yerleştirilmesi gereken bir plaka var. sıvı deterjanın akmasını engellemek için sanırım. acaba bu plaka sadece deterjanın miktarını ölçmek için mi? makineyi çalıştırmadan önce çıkartmam gerekiyor mu?

• Konuyla alakasız olacak ancak makineden memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalkesgin

iyi günler..

Vestel CMH-XXL 9412 TE çamaşır makinemde sıvı deterjan kullanmak için deterjan çekmecesine yerleştirilmesi gereken bir plaka var. sıvı deterjanın akmasını engellemek için sanırım. acaba bu plaka sadece deterjanın miktarını ölçmek için mi? makineyi çalıştırmadan önce çıkartmam gerekiyor mu?

dostum aynı makıneden bende 6 aydır var cok memnunum ama bıraz sessız olabılırdı.umarım memnunsunuz.o plaka sadece deterjan mık olcmek ıcın onu program baslamadan once cıkarmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Konuyla alakasız olacak ancak makineden memnun musunuz?

bende var memnunum 6.ayında ama 1200 devırde bıraz gurultulu.takırtı problemı yok.cok temız yıkıyor.su jetı cok etkın calısıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

iyi günler..

dostum aynı makıneden bende 6 aydır var cok memnunum ama bıraz sessız olabılırdı.umarım memnunsunuz.o plaka sadece deterjan mık olcmek ıcın onu program baslamadan once cıkarmalısınız.

sağol dostum. aslında tahmin etmiştim öyle olduğunu. içimi rahatlatmak için servisi aradım. ama onlar bile doğru dürüst cevap veremedi. sanırım tam deterjan bölmesine su alırken çıkartmam gerekiyor. önceden çıkartırsam akar gider yoksa deterjan.

evet makine gayet iyi. temiz yıkıyor. ama sanki biraz program süreleri uzun gibi. bi de tül perdeler için ayrı özel bir programı yok. (vestel'in internet sitesinde makinenin özelliklerinde var diyor ama)

bunları dışında hafiften sıkma sırasında biraz sesi var. zaten 1200 devir sıkma yapınca çamaşırlarda pek derman kalmıyor nerdeyse kupkuru oluyor ama tabi haliyle kırışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalkesgin -- 17 Mart 2012; 15:02:24 >

• quote:

quote:

bende var memnunum 6.ayında ama 1200 devırde bıraz gurultulu.takırtı problemı yok.cok temız yıkıyor.su jetı cok etkın calısıyor.

Ayıptır sorması kaça aldınız?Valide hanım 15 dklık bir program var mı gibisinden bişeyler sordu,makineden pek anlamam var mı böyle bir programı?

• quote:

quote:

quote:

Ayıptır sorması kaça aldınız?Valide hanım 15 dklık bir program var mı gibisinden bişeyler sordu,makineden pek anlamam var mı böyle bir programı?

EYLULDE 999 TL YE ALMIŞTIM.ŞİMDİ 1150 TL.ÇOK GUZEL.12 DK PROGRAMI VAR.AZ KİRLİ2.5 KG ÇAMASIR İÇİN.TEMİZ ÇIKIYOR.SONRA KOYDUGUNUZ KADAR SÜREYI ENERJIYI SUYU AYARLIYOR.MESELA İLK 4 5 DK ISLATIYOR SONRA DURUYOR CAMASIR AZSA SÜRE KISALIYOR.SUYU ONA GÖRE ALIYOR.60 DERECE 60 DK PROGRAMI VAR.TWINJET PLUS DETERJANI ALTTAN ALIP ÇİFT KOLDAN PÜSKÜRTÜYOR.ALINABILIR

• quote:

quote:

quote:

iyi günler..

sağol dostum. aslında tahmin etmiştim öyle olduğunu. içimi rahatlatmak için servisi aradım. ama onlar bile doğru dürüst cevap veremedi. sanırım tam deterjan bölmesine su alırken çıkartmam gerekiyor. önceden çıkartırsam akar gider yoksa deterjan.

evet makine gayet iyi. temiz yıkıyor. ama sanki biraz program süreleri uzun gibi. bi de tül perdeler için ayrı özel bir programı yok. (vestel'in internet sitesinde makinenin özelliklerinde var diyor ama)

bunları dışında hafiften sıkma sırasında biraz sesi var. zaten 1200 devir sıkma yapınca çamaşırlarda pek derman kalmıyor nerdeyse kupkuru oluyor ama tabi haliyle kırışıyor.

MAKİNE A++++ OLDUGU İÇİN PROGRAM SÜRELERİ UZUN BU TUM MARKALAR ICIN GEÇERLİ.AMA PAMUKLU PROGRAMLARDA OTOMATIK YUK SENSORU SAYESINDE CAMASIR AZSA KISALIYOR.TUL PERDE İÇİN HASSAS İPEK KULLANIN VEYA GUNLUK 60 60DK KULLANIN.

• quote:

quote:

quote:

1099 tl. iki hafta önce aldık. 12 dakika kısa yıkama programı var

• http://www.enhesapliyiz.com/Products/Vestel-Hizli-CMH-XXL-9412-TE-Camasir-Makinesi-9-KgBeyaz-1200-Devir-.html?ref=akakce&v=0.95.2
    831 tl 100 tl kargo koysanız 931 fln olur..
    Şahsen bu makinanın yerine 9 kiloluk 1250 tl ye lg yi tercih edeceğim sanırım..Yada çıtayı biraz daha yükseltip boş 20741 modeli
  • kullanım kılavuzunda 12 dakikalık program için maksimum 2 kg çamaşır diyor. acaba makineyi full doldurup 12 dakikalık hızlı programda yıkasak ne olur ki? . çünkü normal renkliler programı oldukça uzun sürüyor. ya da 60 dk lık programı kullansak? onda da maksimum 4 kg çamaşır miktarı diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.