Şimdi Ara

vestel divx player 5600 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır voloyda haberlerini bekliyoruz . Selamlar .
  • arkadaslar evet uzun bır bekleyişten sonra dvd 5600 e cozum buldular.Çözüm ne mi?Sıfır makine vermek.PEki bu problemlerimi çözdümü cevap evet.BAhsettiğim problemler ortadan kalktı.Daha ıyı bır yazılım la bırlıkte yenı bır 5600 getirdıler.Bıraz once denedım daha once altyazıyla bırlıkte oynatmayan filmi bile oynattı.Evet 5600 şimdi güzel oldu.Herkese tavsiyem benımkı gibi sorunları olanlar servısı cagırın .sonra servıs sızı 20 gun kadar oyalasın muhtemelen yenısını vermek dısında bır cözüm bulamayacaklardır.
  • Sağol dostum güzel haberler bunlar .
  • arkadaşlar bırde bır fılm vardı elımde divx oncekı cıhaz bunu qpel dıye calıstırmadı .Bs playerde bıle codec yuklemem gerektı bu fılmı calıstırmam için.Ama yenı cihaz bu filmide calıstırdı .
  • Benim cihazın garantisi devam ediyor acaba servis yazılım yüklemeyi ücretsiz yapıyomu ?
  • walla hocam onu sen servisle konuş ama mantıklı olan bedava yapmalıdırlar.Hiç bir sorun olmasaydı neden yazılım yenılemeye gerek duysunlar ki son cıkan 5600 ler benımkı gıbı işte.selamlar
  • Bende Vestel 5600 Divx var hiç bir problem yok
  • Arkadaşlar merhaba. Benim 5600 hala problemsiz olarak çalışıyor. Fakat 5600'lerle ilgili bir ayrıntıyı sizlere iletmek isterim. Bu cihaza sahip olan 3-5 tane arkadaşım var. Kimi yeni aldı, kimi de değişimden dolayı bu modeli aldı. Benden sonra bu cihazı alan arkadaşların makinalarında altyazı okumama, ya da aniden altyazının ortadan kalkması gibi probler ortaya çıkmaya başladı. Geçenlerde bu arkadaşlardan birinin evine gittim ve cihazı gördüm. Ondaki 5600 ile bendekinin arayüzü (menü görüntüsü) arasında fark vardı. Muhtemelen software'da da fark olabilir. O arkadaşın makinası altyazı dosyasını televizyon ekranında size göstermiyor, benimki gösteriyor. Arkadaş filmi başlatınca altyazı otomatik olarak yükleniyor, en azından öyle olmasını umuyorsunuz. Daha az zahmet gerektiriyor gibi görünse de altyazıları okumada problem var. Benim cihazda ise, önce altyazı dosyasını seçmeniz gerekiyor; ekrana "divx altyazı seçildi" diye bir ibare çıkıyor. Sonra da video dosyasının üzerine geliyorsunuz. Daha tıklamadan küçük bir pencere açarak videoyu önizleme (preview) olarak gösteriyor. Tıkladığınızda da tam ekran olarak film başlıyor. Uzun lafı kısası 5600 alacaksanız, cihazı mağazada açtırın, yanınızda götürdüğünüz bir divx filmi (altyazılı) orada oynatmayı deneyin. Cihazın menüsü benimki gibiyse alın derim. Yani altyazı dosyasını ekranda görüp, kendinizin tıklayarak altyazıyı çalıştırdığınız menüye sahip olan 5600'leri almanızda bence mahsur yok. Hatta bu fiyata gayet iyi. Bende hala hiçbir problem yok. Cevaplayabileceğim bir sorunuz olursa lütfen sorun. Buraya çok sık girmesem de, bu aralar elimden geldiğince sorabileceğiniz soruları kontrol etmeye çalışacağım. Selamlar, saygılar..............

• evet benım cihaz senınkı gıbıydı hocam fakat cok sorunluydu.fakat bahsettiğin yeni cihazı verdiler bana ve sorunsuz gibi çalısıyor.DVd lerde hiç bir sorun yok ama.Geçen bir divx izledim onda iki defa altyazı kendılıgınden gıttı.sonra tekraa fılmı acmak gerekıyo. görüşmek uzere
  • Birkaç hafta önce bu model bir cihaz satın aldım. TV, ses sistemi ve Digiturk kutusu Vestel olduğu için DVD player da Vestel olsun istedim.
    Aldığımdan beri sorunsuzca seyrediyorum. Kopya DVD hiç çalıştırmadım ama orjinal DVD lerde ne görüntü ne ses ne altyazı problemi var. Divx olarak Avrupa Yakası'nın eski bölümleri var elimde, onlara bakınıyorum birkaç haftadır yine bir sorun yaşamadım. Fakat altyazılı Nip / Tuck Divx'lerinde bir altyazı sorunu yaşadım ki bilmiyorum siz buna ne kadar sorun dersiniz.

Sorun şu ki DVD'lerde altyazılar standart bir font - büyüklük tedir ve ekranın en altının hemen üstündedir ya; bunda öyle değil.
    Ekranın neredeyse ortasında çıkıyor altyazılar, boyutu çok ufak -87 ekran bir TV'm ve sorunsuz gözlerim var ancak 3,5 metreden okuyamadım-, font'u değişik - berbat- ve sanki altyazıların altında siyahımsı bir çerçeve var belli belirsiz.

Dolayısı ile bu özelliğinden memnun kalmadım. Eğer bir çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Şu konuyu baştan itibaren okudukça divx player almadan önce neden buraya bir göz atmadım diye büyük bir pişmanlık duymaya başladım.Ben bilindik bir markadır,sakatlık çıkmaz diye vestel'in 5600 modelinden aldım 1 hafta kadar önce ve birçok arkadaşın olduğu gibi benim makina da divx altyazılarını çok küçük gösteriyor.Acaba bu altyazıyı küçük gösterme olayı makinanın bir arızası mı;yoksa bu makinanın özelliği böyle mi?
  • garantiden 2 hafta önce banada 5600 geldi yeni aynı problemler altyazı ile ilgili ben de de var. burda sağolsun arkadaşların yazdıklarını okuyunca biraz önce vestel i arayıp yazılımının güncellenmesini istedim bugün servisin bana döneceğini söylediler bakalım ne olacak
  • yok 5600 üde 4550 tavsiye etmem içindeki loaderler sony samsung,açın bakın göreceksiniz fakat biraz loaderler hassas çok kolay copya cd bozulabiliyo.tavsiyem 6600 gelecek için en iyisi hdmi çıkışı var.aslında en iyisi av serisi içindeki loader hardisk kablosu gibi bağlatıyla çalışıyor çok hoşuma gitti.ama loaderleri 150 ytl (sadece loader)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de bugün bir 5600 aldım. Benim şöyle bir problemim var: elimdeki 5+1 sistemimi dvd player'a bağladım fakat hiç bir türlü ses alamıyorum. 5+1 ses sistemimde digital çıkış yok. o yüzden 5600'ün normal çıkışlarına bağladım. 5600'ün arkasındaki 6 çıkışı subwoofer'ın arkasındaki aynı isimli çıkışlara bağladım fakat hiçbir ses gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar...
  • minton
  • quote:

Orjinalden alıntı: cısse28

minton

Sunny tavsiye ederim... Gerek estetik gerekse kalite açısından...
  • minton bu piyasanın 12 yıldır hatta daha fazladır içinde ve bu tür ürünlere önem veren bir firma
    quote]Orjinalden alıntı: high_laz

Orjinalden alıntı: cısse28

minton

Sunny tavsiye ederim... Gerek estetik gerekse kalite açısından...

• quote:

Orjinalden alıntı: ooozzzyyy

Arkadaşlar merhaba. Benim 5600 hala problemsiz olarak çalışıyor. Fakat 5600'lerle ilgili bir ayrıntıyı sizlere iletmek isterim. Bu cihaza sahip olan 3-5 tane arkadaşım var. Kimi yeni aldı, kimi de değişimden dolayı bu modeli aldı. Benden sonra bu cihazı alan arkadaşların makinalarında altyazı okumama, ya da aniden altyazının ortadan kalkması gibi probler ortaya çıkmaya başladı. Geçenlerde bu arkadaşlardan birinin evine gittim ve cihazı gördüm. Ondaki 5600 ile bendekinin arayüzü (menü görüntüsü) arasında fark vardı. Muhtemelen software'da da fark olabilir. O arkadaşın makinası altyazı dosyasını televizyon ekranında size göstermiyor, benimki gösteriyor. Arkadaş filmi başlatınca altyazı otomatik olarak yükleniyor, en azından öyle olmasını umuyorsunuz. Daha az zahmet gerektiriyor gibi görünse de altyazıları okumada problem var. Benim cihazda ise, önce altyazı dosyasını seçmeniz gerekiyor; ekrana "divx altyazı seçildi" diye bir ibare çıkıyor. Sonra da video dosyasının üzerine geliyorsunuz. Daha tıklamadan küçük bir pencere açarak videoyu önizleme (preview) olarak gösteriyor. Tıkladığınızda da tam ekran olarak film başlıyor. Uzun lafı kısası 5600 alacaksanız, cihazı mağazada açtırın, yanınızda götürdüğünüz bir divx filmi (altyazılı) orada oynatmayı deneyin. Cihazın menüsü benimki gibiyse alın derim. Yani altyazı dosyasını ekranda görüp, kendinizin tıklayarak altyazıyı çalıştırdığınız menüye sahip olan 5600'leri almanızda bence mahsur yok. Hatta bu fiyata gayet iyi. Bende hala hiçbir problem yok. Cevaplayabileceğim bir sorunuz olursa lütfen sorun. Buraya çok sık girmesem de, bu aralar elimden geldiğince sorabileceğiniz soruları kontrol etmeye çalışacağım. Selamlar, saygılar..............

Arkadaşlar, ozzy'nin dedikleri tamamen benimde başımdan geçmiştir, eğer siz de 5600 kullanıcısı iseniz bu yazdıklarımı okumanızı tavsiye ediyorum..

Geçen Nisan'da bir hevesle ilk çıktığında vestel 5600 aldım, ilk alanlardanım yani...herşey gerçekten sorunsuzdu...

Ama kullandıkça göze batan 2 önemli kusuru vardı:

1.Hangi tür Cd/DVD olursa olsun, CD tray'a koyduğunuzdan itibaren CD motor sesi rahatsız edici bir şekilde hoparlörlerden geliyordu.

2.CD tray aşırı basit ve açıp kapatırken takur tukur diye açılıyordu, gerçi bu benim için çok sorun değildi.

Asıl sorun ettiğim çok rahatsızlık veren filmi izlerken duyduğunuz hışırtı...Her neyse, uzun süre bu şekilde kullandıktan sonra servise vermeye karar verdim.

Adamlar ilk başta incelediler, abi normal CD'leri açıyor işte, arızası falan yok dediler, her neyse CD motor sesinin hoparlörlerden geldiğini onlarda anladı ve cihazı bana geri verdiler...
    Manisa'dan yeni anakart geleceğini belirttiler, biz de bekledik...Sonra 15 gün sonra aradığımda anakart gelmeyeceğini yeni cihaz göndereceklerini söylediler, iyi tamam dedik, onu da 1 hafta bekledik..sonunda dün cihazın yenisi geldi, eskisini verip onu aldım.

Arka plandaki hışırtı tamamen giderilmiş, ses gayet netti..

İnceledeğimde bazı değişiklikler farkettim, bir kere CD tray yeni cihazda gürültülü açılıp kapanmıyor, kumanda tuş takımı daha hassas ve daha kulanışlı olmuş...AMA ŞU VARDI...

Eski 5600'de çalıştırdığım altyazılarıyla beraber hazırladığım 5 DİvX'li DVD'yi taktım.. bi baktım, ne eski menü kalmış ne de altyazıları ekranda listeliyor, üstelik eski 5600'deki gibi ufak önizleme penceresi de açmıyor, 5 altyazıdan 3'ünü tanıyordu, onu da ancak filmin içinden değiştirebiliyorsun...

Bugün servise gittim ve yarın gelin öbür versiyonu yükleyeceğiz dediler. Bakalım sonucu sizlere yazarım..

Biraz uzun oldu ama, tüm 5600 kullananların bilgilenmesini istedim, eğer sizde de bu tür sorunlar varsa siz de garantisi varken servisle irtibata geçin...

Herkese iyi günler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesman -- 7 Şubat 2007; 14:17:44 >

• bendeki 5600 ün tek sorunu genelde 2cdlik olan 5+1 audio içeren divx filmlerde ALtyazı filmin 10-15.dakikasında kayboluyor!!
    istisnaasız tüm 5+1 divxlerde bu böyle!!
    servise gtürdüm farklı bir yazılım filan yükleyelim diye,,
    BANA BAŞKA YAZILIM OLMADIĞINI, TÜM 5600 LERDE BENZER SORUN OLDUĞUNU SÖYLEDİRLER. (YESMAN SİZİNKİNE YÜKLERLERSE BİLGİ VERİRMİSİNİZ)
    BAŞKA YAZILIM YOK MU GERCEKTEN,,
    VE BU ALTYAZI SORUNUH ERKESTE OLMUYOR MU??
    5600 DEN MEMNUNUM DİYENLER ACABA 5+1 DİVX FİLM DENEDİLER Mİ??
  • Dostum 2 gün önce cihazımı getirdiler ( vestel 5600 ) servis yeni yazılım yüklemiş bilgin olsun müşteri hizmetlerini ara istersen ...Çünkü yeni yazılım var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.