ok, peki şu an nasıl seninki? bir de yazılım versiyonu kaç olmuş seninkinin? nasıl bakıyoduk bu versiyonaaa, ıggh
Hocam bir dıvx bir de dvd denedim fena değil fazla kurcalayamadım açıkçası servis kağıdında hangi versiyon yazmıyo cihzıda inceleyemedim inceler incelemez bilgi veririm ..
Arkadaşlar cihaz yine bazı dıvx leri ve dvd leri açmıyo 2. servis de başarısız oldu şimdi cumartesi günü cihazımı tekrar götürücem bu seferde olmazsa sanırım servisin önünde cihazı kırarım gibi geliyo .
Arkadaşlar ben mi çok şey istiyorum anlamadım.Servise götürdüm altyazının çok küçük olduğunu,bazı divxleri çalıştırmadığını,bazı divxlerde de altyazının belli bir süreden sonra kaybolduğunu söyledim.Bugün aldım aleti servisten.Servis raporunda "6NS32 firmware yüklendi.Divx filmler denendi.Cihaz sorunsuz" diyor.Eve geldim.Altyazılar yine karınca duası gibi.DVD lerin standart altyazı boyutunun abartısız yarısı kadar bir boyutta gösteriyor altyazıları.Bu cihaza sahip olan arkadaşlar lütfen sizin cihazlarınızdaki divx altyazı boyutları nasıl söyleyebilir misiniz?Bu aletin özelliği mi bu?Yoksa yüklenen yazılım en son yazılım değil mi?(Daha önce arkadaşların bahsettiği gibi divx i başlatmadan önce hiç cd'deki altyazıları gösterip filmden önce altyazı seçme olayı yok bu arada)Bir kere daha mı götüreyim servise?Yoksa bu aletin altyazı boyutu menüsü var da ben mi 2 haftadır arayıp bulamıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: Bozo.
Arkadaşlar ben mi çok şey istiyorum anlamadım.Servise götürdüm altyazının çok küçük olduğunu,bazı divxleri çalıştırmadığını,bazı divxlerde de altyazının belli bir süreden sonra kaybolduğunu söyledim.Bugün aldım aleti servisten.Servis raporunda "6NS32 firmware yüklendi.Divx filmler denendi.Cihaz sorunsuz" diyor.Eve geldim.Altyazılar yine karınca duası gibi.DVD lerin standart altyazı boyutunun abartısız yarısı kadar bir boyutta gösteriyor altyazıları.Bu cihaza sahip olan arkadaşlar lütfen sizin cihazlarınızdaki divx altyazı boyutları nasıl söyleyebilir misiniz?Bu aletin özelliği mi bu?Yoksa yüklenen yazılım en son yazılım değil mi?(Daha önce arkadaşların bahsettiği gibi divx i başlatmadan önce hiç cd'deki altyazıları gösterip filmden önce altyazı seçme olayı yok bu arada)Bir kere daha mı götüreyim servise?Yoksa bu aletin altyazı boyutu menüsü var da ben mi 2 haftadır arayıp bulamıyorum?
dostum, bende de altyazılar küçük, televizyonum 84 Ekran SONY olduğu için belki benim için çok sorun olmuyor, ama doğrudur küçük...yalnız Bozo şöyle bir şey var, değişimden önceki cihazımda eski versiyon yüklüydu, CD içriğini gösteren, ön izleme penceresi açan versiyon var ya, işte o versiyonda altyazılar kesinlikle daha büyüktü, ama servise götürsen o versiyonu yüklerler mi onu bilemiyorum çünkü ben altyazı problemi yüzünden değişimden aldığım cihazı servise verdim, bana o önizleme pencerili versiyonu yükleyin diye, en son versiyonu yüklemişler. Gerçi altyazı problemi yok artık, DVD'ye kaydetmiş olduğum 6 DivX filmin altyazısını da otomatik tanıyor, önceden seçmek gerekmiyor ve ayrıca 10-15 dakika sonra da alytazı kaybolmuyor...
Fakat şimdi ise bambaşka bir sorunum var, bu VESTEL'le hakikaten uğraşmaktan sıkıldım ama Cihaza film CD'sini takınca ve de filmi izlerken ekranda sürekli bir perde kayıyor gibi...çok rahatsız edici olmasa da farkediliyor, özellikle görüntü siyah zeminde olduğunda zaman belli oluyor...
Bu problemi nasıl düzeltebilirim şimdi, ses problemini hallettik şimdi de bu çıktı başımıza...bir fikriniz varsa aydınlatırsanız sevinirim, herkese iyi günleeer...
bu cihazin altyazi guncellemesi var mi yegen almis baktim altyazi font cok kucuk arkasi gri bantli .
Geçen hafta 5600 ü 3. kez servise verdim , nihayet aldım açmayan bütün cd , dvd ve divx lerimi artık açıyo geç oldu ama oldu çok şükür .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme