Şimdi Ara

Vestel FR 540 Yedek Parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
15.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vestel fr 540 buzdolabım gaz kaçağı sebebi ile hurdaya ayrıldı. Bende tüm parçalarını söküp kenara koydum.
    Damper termostatı, fan motoru, trafosu ve anakartı çalışır vaziyette. ilgilenen olursa satmayı düşünüyorum.

• BANA BU DOLABIN DONDURUCU FAN GRUBUNUN PLASTİK CERCEVESİ LAZIM FAN GRUBUNU TAMAMEM VEYA SADECE CERCEVESİNİ DE ALABİLİRİM SATIYORSANIZ CEVABINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem tunc

BANA BU DOLABIN DONDURUCU FAN GRUBUNUN PLASTİK CERCEVESİ LAZIM FAN GRUBUNU TAMAMEM VEYA SADECE CERCEVESİNİ DE ALABİLİRİM SATIYORSANIZ CEVABINIZI BEKLİYORUM

fanın çerçevesimi kırıldı? bu arada ben sakaryadayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer30 -- 20 Temmuz 2012; 16:18:54 >
  • Merhaba,

Bana bu buzdolabın ana kartı lazım. Kartın bi fotosunu koyabilir misiniz? aynıysa almak isterim. Ne kadar'a satıyorsunuz?

teşekkürler,
  • VESTEL WHİTE 540 NO FROST BUZDOLABI ALT TEKMELİK AYAKLARI KIRIK VE ÇATLAK. TEKMELİK DURUYORSA BENİ ARAMANI RİCA EDİYORUM. ÇAĞRI ATABİLİRSİN . TLF : 05339388910
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİLİC28

VESTEL WHİTE 540 NO FROST BUZDOLABI ALT TEKMELİK AYAKLARI KIRIK VE ÇATLAK. TEKMELİK DURUYORSA BENİ ARAMANI RİCA EDİYORUM. ÇAĞRI ATABİLİRSİN . TLF : 05339388910

tekmelik tırnakları sağlam bir şekilde duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenichery

Merhaba,

Bana bu buzdolabın ana kartı lazım. Kartın bi fotosunu koyabilir misiniz? aynıysa almak isterim. Ne kadar'a satıyorsunuz?

teşekkürler,

fotosunu kısa zamanda koyacağım
    fiyat konusunda piyasasını bilmediğim için kesin bişey söyleyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buzdolabım bozuk olduğu için çok fazla beklemeden değiştirmek zorunda kaldım.

İlginize teşekkür ederim.

İyi Günler!
  • arkadaşım tekmelik duruyormu daha banada lazım benimkinin tırnakları kırık duruyorsa beni arayabilirmisin 05418810015
  • Bende bugün itibarı ile yaklaşık 16 yıldır kullandığım bu modeli emekliye ayıracam.Birgün bile sorun çıkartmadan servis yüzü göstermeden çalıştı durdu.Hala da düzgün bir şekilde çalışmakta.Samsung rt54 modelini aldım.Umarım bu dolabıda aynı şekilde kullanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Bende bugün itibarı ile yaklaşık 16 yıldır kullandığım bu modeli emekliye ayıracam.Birgün bile sorun çıkartmadan servis yüzü göstermeden çalıştı durdu.Hala da düzgün bir şekilde çalışmakta.Samsung rt54 modelini aldım.Umarım bu dolabıda aynı şekilde kullanabilirim.

Arkadaslar bizimde emektarin ana kartinda ariza cikti,ayni servis parca tedarik sacmaliklarini banada solediler bana acilen cift soketli (4 degil) anakart lazim elinde cevresinde olan varsa cok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel white fr 540 yan rafı ve orta rafı lazım. tel. numaram 05427616064 servise gitmeden hemen ararsanız alcağım.
  • vestel white fr 540 buzdolabımızın kahvaltılık kısmının altında bulunan üç raftan en üstteki raf kırıldı. Elinizde varsa satın almak istiyorum. Lütfen arayınız. 0 535 304 99 78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitlilebron -- 11 Ağustos 2013; 22:30:54 >
  • zafer30 kullanıcısına yanıt
    merhaba bende dolabın kapısını istiyorum ne kadar ücret istersin satmak istersen aşağıdaki noya çağrı atabilirmisiniz....

0532 665 43 62
  • Merhaba,

Bende FR540 1 adet raf ve sebzelik eger saglam ise almak istiyorum...

Tesekkurler
  • zafer30 kullanıcısına yanıt
    vestel white fr 510 buzdolabımın anakartında sorun var sizin elinizdekinin uygun olabileceğini düşünüyorum fiya @zafer30 t ve yakın görselini alabilirmiyim lütfen?
  • bana anakartı lazım elinde duruyorsa oluru ne?
  • elimde çalışır durumda vestel fr540 buzdolabı var.sadece kapı lastikleri yıpranmış, satmak istiyorum, çalışır durumda ama yedek parça olarak da kullanılabilir.
  • dolap satıldı.
  • Merhabalar,

Elimde Vestel FR540 Kore imalatı buzdolabı çalışır durumda satılık, sadece kapı lastiği ve raflar saglam değil, 0542 7978309 ürün detay fotografı ekte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.