Merhaba arkadaşlar. 750 TL ye Vestel Hera 7007 Eco Wash 7 Programlı Bulaşık Makinesi alınır mı? nasıl sizce? aynı paraya alınabilecek daha yi makineler var mı? Ben alacağım ama tam karar veremedim. linktekinimi alayım başkasını mı?
program sayısının çokluğuna bakma zaten kullanacğın 2- yada 3 program olur bence aeg ye bak hem fiyatı uygun hemde avrupadan ithal uzun yıllar başın ağrımaz ama 4 programlı
Vestel sadece birkaç senedir bulaşık makinesi üretme tecrübesi olan, kendi makinelerinin üretiminde ise Arçelik'in muadil makinelerini parçalayıp birebir kopyasını (kullanma kılavuzundaki ibarelere kadar) yapma yöntemini kullanan bir firmadır. Kısacası piyasanın en düşük kalite ve performansına sahip bir taklit üründür. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bulaşık makinesinde bu bütçeyle işini hakkıyla yapan firmalar Bosch ve Electrolux'tür. Dolayısı ile bu firmaların ürettiği yan markaları öneririm. Yukarıda arkadaşımızın önerdiği AEG Faauto modelinin yanısıra Profilo BM4223 veya Profilo BM6224 modelleri de tavsiyemdir. Tercihinizi üçü arasında yapabilirsiniz.