Şimdi Ara

VESTEL HT CUBE 9 HOPARLOR SETI nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vestel HT Cube 9 Hoparlör Seti ile evinizin salonunda sinema keyfi yaşayacaksınız. Şık tasarımları ile televizyonunuzla kusursuz bir uyum sağlayan HT Cube 9 ile evinizde daha fazla zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.
    Özel kampanya
    Hoparlör setinizi, Vestel DVD oynatıcı modelleri ile birlikte aldığınızda özel ev sinema paketi fiyatlarından
    faydalanabilirsiniz.
    210 Watt Ses Çıkışı
    İdeal ses düzeyi ile ev sinemanızın keyfini çıkarabilirsiniz.
    5.1 Aktif Ses Sistemi
    DVD oynatıcısına, uydu alıcısına, Digiturk cihazlarına ve televizyona kolaca bağlanarak, 5.1
    surround efektlerin sinemada yarattığı gerçekliği evinize taşır.
    İdeal Boyutlar
    Küçük ebatlı güçlü ses çıkışı sağlayan hoparlörleri ile salonunuz için ideal boyut.
    Hoparlörler:
    110 mm derinlik X 110 mm genişlik x 185 mm yükseklik
    Subwoofer:
    213 mm derinlik X 360 mm genişlik x 430 mm yükseklik
    Frekans Bilgileri
    Frekans aralığı 200 Hz – 20.000 Hz
    Subwoofer frekans aralığı 50 Hz – 180 Hz

* Toplam 210 Watt ses çıkış gücü
    * Hoparlörler için 30 Watt
    * Subwoofer için 60 Watt
    * 5.1 analog, CD ve AUX girişleri
    * DVD Oynatıcı, TV, Digiturk, uydu alıcısından
    * 5.1 surround ses
    * 6 çıkışlı DVD player’lar doğrudan bağlanabilir
    * Hoparlörler : 3” woofer + 0.5” tweeter
    * Subwoofer : 6.5” woofer
    * Uzaktan kumanda
    * Duvara asılabilir

Uzaktan Kumanda : Var
    Ses Çıkış Gücü : Toplam 210W
    Subwoofer : 60W
    Ön Hoparlörler : 2x30W
    Arka Hoparlörler : 2x30W
    Merkez Hoparlör : 30W
    Boyutlar(G*Y*D)(mm) :
    Boyut (Subwoofer) (Y*G*D) : 430x213x360 mm
    Boyut (Ön Hoparlörler) (Y*G*D) : 185x110x110 mm
    Boyut (Arka Hoparlörler) (Y*G*D) : 185x110x110 mm
    Boyut (Merkez Hoparlör) (Y*G*D) : 185x110x110 mm

http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/ses_ve_goruntu_sistemleri/ev_sinema_sistemleri/ht_cube_9_hoparlor_seti

Fiyat: 199.00 TL
    --------------------
    Ses sistemleri hakkında fazla bilgim yok...

Bir kaç sorum olacak.
    1. Hazır sistem almak mantıklı yoksa dvd player + hoparlör setimi? (çünkü hazır sistemlerde girişler - çıkışlar dvd player in arkasında)
    2. 300 TL ye kadar en iyi F/P oranına göre alabileceğim ürünler neler olabilir ?
    3. Aktif ses sistemi ne anlama geliyor?
    4. Bu vestel ürününde dobly digital - dts özelliği yok. Aktif ses dobly digital sertifkalarıyla bir ilgisi var mı?
    5. Şu ürünler nasıl LG HT-353SD EV SİNEMA PAKETİ - PHILIPS HTS3020/12 EV SİNEMA SİSTEMİ

Şimdiden teşekkürler

• hiç uğraşmayın derim 200 tl buna verceksiniz birde dvd player alcaksınız 300 tl bulur zatende ayırdığınız bütçe okadarmış 300 tl ye büyük mağzalarda compkat sistem bulmak mümkün philips ve lg belki samsung da olabilir genelde daha çok...o fiyat aralığında bulabileceğiniz compak ses sitemi alırsanız hiç uğraşmazsınız biraz araştırma yapmalısınız
  • Dostum bence dvd player lı 5.1 ses sistemlerinden birini al. Bunu alırkende lcd tv varsa sony-samsung-lg-philips aynı marka al ki tek kumanda özelliği kullanırsın. Bu markaların zaten ucuz 5.1 ev sinema sistemleri 250-400 lira arası. Bende Lg tv var bende lg nin ht503sh modelinin siparişini verdim. Fiyat/performans çok iyi göründü gözüme. 500watt+simplink+hdmi çıkış+dts çözme özelliği 350-400 arası fiyatı var.
  • 200 Lira bu sistem için eder fiyat mıdır?
    Vestel HT Cube 9 kullanan var mı? Eğer varsa ürünü değerlendirebilir mi.?

Hala kararsızım.
    DVD player + hoparlör mü alsam (DVD player kendim istediğim gibi almış olurum-Altyazı sorunu olmayan vs...)
    yoksa komple set mi?

LG 353 SD ya da yukardaki set + dvd player arasında kaldım ...
  • bu ses sisteminden bende almaya karar verdim de kullanıcı yorumlarına internette o kadar baktım ama hiç bulamadım sizce nasıl bu sistem ben bilgisayarda kullanmayı düşnüym
  • Arkadaslar yok mu kullanan bu ürünü iki adet hediye geldi bir firmadan, açıp kullanmaya deger mi yoksa satıp daha güzel bir sey mi alsam ne dersiniz? Digiturkün hd alıcılı recieverina baglayarak kullanmayı düsünüyorum bir problem olur mu?
  • BANA BUNUN KUMANDASI LAZIM ACİL.. sedasteknik@gmail.com a mailden ulasabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedasteknik -- 31 Temmuz 2013; 10:47:44 >
  • biraz geç oldu ama ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dizzy

Evinizdeki Sinema Salonu
    Vestel HT Cube 9 Hoparlör Seti ile evinizin salonunda sinema keyfi yaşayacaksınız. Şık tasarımları ile televizyonunuzla kusursuz bir uyum sağlayan HT Cube 9 ile evinizde daha fazla zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.
    Özel kampanya
    Hoparlör setinizi, Vestel DVD oynatıcı modelleri ile birlikte aldığınızda özel ev sinema paketi fiyatlarından
    faydalanabilirsiniz.
    210 Watt Ses Çıkışı
    İdeal ses düzeyi ile ev sinemanızın keyfini çıkarabilirsiniz.
    5.1 Aktif Ses Sistemi
    DVD oynatıcısına, uydu alıcısına, Digiturk cihazlarına ve televizyona kolaca bağlanarak, 5.1
    surround efektlerin sinemada yarattığı gerçekliği evinize taşır.
    İdeal Boyutlar
    Küçük ebatlı güçlü ses çıkışı sağlayan hoparlörleri ile salonunuz için ideal boyut.
    Hoparlörler:
    110 mm derinlik X 110 mm genişlik x 185 mm yükseklik
    Subwoofer:
    213 mm derinlik X 360 mm genişlik x 430 mm yükseklik
    Frekans Bilgileri
    Frekans aralığı 200 Hz – 20.000 Hz
    Subwoofer frekans aralığı 50 Hz – 180 Hz

* Toplam 210 Watt ses çıkış gücü
    * Hoparlörler için 30 Watt
    * Subwoofer için 60 Watt
    * 5.1 analog, CD ve AUX girişleri
    * DVD Oynatıcı, TV, Digiturk, uydu alıcısından
    * 5.1 surround ses
    * 6 çıkışlı DVD player’lar doğrudan bağlanabilir
    * Hoparlörler : 3” woofer + 0.5” tweeter
    * Subwoofer : 6.5” woofer
    * Uzaktan kumanda
    * Duvara asılabilir

Uzaktan Kumanda : Var
    Ses Çıkış Gücü : Toplam 210W
    Subwoofer : 60W
    Ön Hoparlörler : 2x30W
    Arka Hoparlörler : 2x30W
    Merkez Hoparlör : 30W
    Boyutlar(G*Y*D)(mm) :
    Boyut (Subwoofer) (Y*G*D) : 430x213x360 mm
    Boyut (Ön Hoparlörler) (Y*G*D) : 185x110x110 mm
    Boyut (Arka Hoparlörler) (Y*G*D) : 185x110x110 mm
    Boyut (Merkez Hoparlör) (Y*G*D) : 185x110x110 mm

http://www.vestel.com.tr/tuketici_elektronigi/ses_ve_goruntu_sistemleri/ev_sinema_sistemleri/ht_cube_9_hoparlor_seti

Fiyat: 199.00 TL
    --------------------
    Ses sistemleri hakkında fazla bilgim yok...

Bir kaç sorum olacak.
    1. Hazır sistem almak mantıklı yoksa dvd player + hoparlör setimi? (çünkü hazır sistemlerde girişler - çıkışlar dvd player in arkasında)
    2. 300 TL ye kadar en iyi F/P oranına göre alabileceğim ürünler neler olabilir ?
    3. Aktif ses sistemi ne anlama geliyor?
    4. Bu vestel ürününde dobly digital - dts özelliği yok. Aktif ses dobly digital sertifkalarıyla bir ilgisi var mı?
    5. Şu ürünler nasıl LG HT-353SD EV SİNEMA PAKETİ - PHILIPS HTS3020/12 EV SİNEMA SİSTEMİ

Şimdiden teşekkürler

bu sistemlerin 3 ündede (vestel-philips-lg) optik spdif giriş çıkış yok. artı olarak. tv den yada digitürk uydu alıcısından yada herhangi bir uydu alıcısından 5.1 ses alamazsınız. yok öyle bir şey. sesler cevreden gelsin fln filan diye düşünüyorsanız sadece dvd 5.1 ses destekli cd takıp izlediğiniz filmlerde tam anlamıyla 5.1 ses alırsınız. 5.1 ses alsanızda bu kolonlardan efekt almak cok tat vermez.

zaten çoke ski sistemler piyasadada bulamazsınız 2006-2007 üretimi fln bunlar. 2012 üretimlerini bile piyasada bulmak zor.

benim size önerim şudur. paranızı çöpe atmayın. bütçenizde paket sistem almaya yetiyor. 300-350 tl ye lg bh 6730 s yada 6530 s gibi bir model alabilirsiniz tabii ikinci el temiz bulursanız ama 300-350 tl ye alanlar var ikinci el cokta memnunlar. benim size direkt olarak tavsiyem bu . hem bluray li en güzelide usb den hdd bağlayığ 5.1 kanal mkv filmelri oynatabilirsiniz.

bu gösterdiğiniz sistemler mkv bile oynatmıyor. ben tv me bağlarım tv nin usbsinden film acarım kolonlardada 5.1 ses alırım diye umut ediyorsanız mümkünatı yok o dediğiniz bu cihazlarla.

tavsiyem bu ve bana kalırsa size yaptığım tavsiye altın değerinde bir tavsiye. sakın 300 liranızı çöpe atmayın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerX53

biraz geç oldu ama ben kullanıyorum.

arkadaş bırak geç kalmayı konuyu hortlatmışsın :) bende tarihe hiç bakmadan cevap yazdım. adam 7 yıl önce yazmış. 7 yıl öncesi için harika bir sistemdi :D

senin biraz geç oldu dediğin sürede, insanlar evlendi barklantı çocuk yaptı cocukları büyüdü baba demeye başladı. sacları beyazlayan, okulunu bitirip meslek sahibi olan, iflas eden-zengin olan. bir cok sey oldu yani :D

dile kolay 7 yıl :d:D:d
  • Yuh.lan o kadar sey oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle oğlum şu an 7 yaşında 2009 doğumlu. Bu arada ses sistemini de onun odasına koydum. Çalışyor....
    Zaman hızlı geçiyor.
  • tespitim çok doğru olmuş o zaman:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.