Şimdi Ara

Vestel'in Windows Phone telefonu gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette Vestel'in seneye çıkacak Windows Phone'li amiral gemisi telefonu olduğu söyleniyor sizce mümkün mü bu? Bana Twitter'de denk geldi hemen indirdim görüntüyü ama paylaşan sayfayı bulamadım bir daha bilgisi olan varsa paylaşalım, çok güzel görünüyor telefon...

• Bilgisayarda çizilmiş bir görüntüden telefonun güzel göründüğünü nasıl çıkardın ? Lumia 920'nin altında hoparlör eklenmişi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 9 Ekim 2016; 20:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bilgisayarda çizilmiş bir görüntüden telefonun güzel göründüğünü nasıl çıkardın ? Lumia 920'nin altında hoparlör eklenmişi işte.

Görüntü olarak hoş duruyor? Sizin mantığınızla o zaman Noklia Lumia 920 de iPhone 4'ün kenarlarına sarı çerçeve atılmış hali oluyor? Ben uzaktan yakından bir benzerlik kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lumianist -- 9 Ekim 2016; 21:07:00 >

• Çok zor, ama gerçekse Vestel telefonun satmamasını wp olmasına bağlayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarırsa ilk müşterisi seve seve olurum kaç defa mail attım ama olumlu dönmediler

• Cortana ve turkçe? Diyorum sen anla gerisini hocam

• Bilgisayarda çizilmiş bir görüntüden telefonun güzel göründüğünü nasıl çıkardın ? Bunun altına hoparlör eklenmişinin aynı işte.

Hey Allah'ım..

Konuya dönersek, ben beğendim tasarımı, gerçekse iyi olur tabi ama Vestel'in özel yazılım çıkaracağını sanmıyorum. Demek istediğim, Lumia'lar ilk çıktığında Lumia Camera, Lumia Creative Studio, Lumia Ringtone Maker vs. bir sürü özel uygulama vardı, Vestel bunları yapmazsa pek tutacağını sanmıyorum açıkçası. Ha oldu ki bu tasarım, özel uygulamalar, 1-2 yıl garanti, donanım da iyiyse ilk alıcılarından olabilirim ileride. Çok hayal kurduk, artık gerçekliğe dönelim isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıdan yapıya koşup, Windows Mobile gelişecekçiler gelmiş bile.
  • Desenize daha çok insan boşa para harcayacak. 800tl civarında çıksa bari daha az söverler en azından.

• İçinde windows olduğu için ederi 500 tele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fan yapımı bir görsel. Ayrıca turkce cortana resimleri resmi lumia satışi yapan hepsiburada gibi sitelerin ilanlarinda da var. Heveslenmeyin yani. Ben İngilizce olarak 2 senedir kullanıyorum cortana bu saatten sonra gelmese de olur benim için iş işten geçti Görsel doğru olmasa da geçen sene de haberler çıkıyordu vestel WM kullanacak diye. Hayirlisi....

• Tasarım olarak hoş lumia tasarımları hoşuma gidiyor fakat uygulama yetersizliğinden bence vestel bile olsa bu saatten sonra BENCE Windows Phone tutmaz. :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.