Arkadaşlar Ben Vestel PLATINUM A-18 sipariş ettim 1050 tl peşin fiyatı daha alamadım bir kaç güne gelir ama nette biraz inceleme yapınca sipariş ettiğim klima konusunda teredütte kaldım PLATINUM A-18 Inverter daha çok mantıklı ama fiyatı baya tuzlu bu konuda fikir verecek arkadaşlardan cevap bekliyorum vermiş oldugum siparişi iptal edip PLATINUM A-18 Inverter mi alınmalı yoksa sipariş ettiğim PLATINUM A-18 ile Batman'da Yazı kışı sorunsuz geçirebilirmiyim tecrube sahibi arkadaşların desteğine ihtiyacım var Şimdiden Teşekürler.
PLATINUM A-18 Gri Fiyat: 1299.00 TL
Renk : Gri Antibakteriyel İç Tasarım : Var Antibakteriyel Toz Filtre : Var Restart : Var Yüksek Soğutma/Isıtma Performans : Var Havalandırma(Fan) : Var Turbo Soğutma/Isıtma : Var 3 Dakika Gecikmeli Çalışma Fonksiyonu : Var Uyku Modu : Var Otomatik Kapanma Ayarı : Var Zaman Ayarlı Otomatik Açma/Kapama (0.5-16 Saat) : Var Negatif İyon Jeneratörü : Var Antibakteriyel Filtre : Var Koku Giderici Fitre(Opsiyonel) : Var Flowera Koku Kartuşu : Var Otomatik Mod : Var Bakımı Kolay Panel : Var Ayarlanabilir Yukarı Aşağı Hava Salınımı : Var Güçlü Nem Alma : Var Uzaktan Kumanda : Kristal Ekranlı(LCD) Rotary Kompresör : Var Uzun Üfleme Mesafesi : Var 4 Yöne Hava Salınımı : Var 3 Kademeli Fan Hızı : Var Program Hafızası : Var Estetik Dizayn : Var Otomatik Fan Hızı Kontrolü : Var Ionizer : Var Isı Pompası : Var Nem Alma Kapasitesi : 2.2 Lt./s Gaz Tipi : R-22 Soğutma Kapasitesi(Lt./saat) : 18,000 Btu/h - 5,280 W Isıtma Kapasitesi(Lt./saat) : 19,000 Btu/h 5,570 W Enerji Sınıfı(Soğutma/Isıtma) : A/C Elektriksel Özellikler : 220-240 V / 50 Hz Çekilen Güç(Soğutma/Isıtma) : 1640/1720 Çekilen Elektrik Akımı(Soğutma/Isıtma) : 7,2/7,5 Ses Seviyesi(İç Ünite/Dış Ünite) : 36/58 Hava Debisi(S/I) : 13.5/14 Dış Ünite Boyutları(Y*G*D)(mm) : 619*911*320 İç Ünite Boyutları(Y*G*D)(mm) : 275*1080*210 Net Ağırlık(Dış Ünite)(Kg) : 48 Net Ağırlık(İç Ünite)(Kg) : 12
PLATINUM A-18 Inverter Fiyat: 1889.00 TL
Renk : Gri Antibakteriyel İç Tasarım : Var Antibakteriyel Toz Filtre : Var Inverter Çalışma Sistemi : Var -15 Derecede Çalışabilme : Var Yüksek Soğutma/Isıtma Performans : Var Havalandırma(Fan) : Var 3 Dakika Gecikmeli Çalışma Fonksiyonu : Var Uyku Modu : Var Otomatik Kapanma Ayarı : Var Zaman Ayarlı Otomatik Açma/Kapama (0.5-16 Saat) : Var Negatif İyon Jeneratörü : Var Antibakteriyel Filtre : Var Koku Giderici Fitre(Opsiyonel) : Var Flowera Koku Kartuşu : Var Otomatik Mod : Var Bakımı Kolay Panel : Var Ayarlanabilir Yukarı Aşağı Hava Salınımı : Var Güçlü Nem Alma : Var Uzaktan Kumanda : Kristal Ekranlı(LCD) Rotary Kompresör : Var Uzun Üfleme Mesafesi : Var 4 Yöne Hava Salınımı : Var 3 Kademeli Fan Hızı : Var Program Hafızası : Var Estetik Dizayn : Var Otomatik Fan Hızı Kontrolü : Var Ionizer : Var Isı Pompası : Var Nem Alma Kapasitesi : 2.2 Lt./s Gaz Tipi : R-410a Soğutma Kapasitesi(Lt./saat) : 18,000 Btu/h - 5,280 W Isıtma Kapasitesi(Lt./saat) : 20,000 Btu/h - 5,865 W Enerji Sınıfı(Soğutma/Isıtma) : A/A Elektriksel Özellikler : 220-240 V / 50 Hz Çekilen Güç(Soğutma/Isıtma) : 1650 / 1830 Çekilen Elektrik Akımı(Soğutma/Isıtma) : 7/8 Ses Seviyesi(İç Ünite/Dış Ünite) : 36/58 Hava Debisi(S/I) : 14/14.5 Dış Ünite Boyutları(Y*G*D)(mm) : 619*911*320 İç Ünite Boyutları(Y*G*D)(mm) : 275*1080*210 Net Ağırlık(Dış Ünite)(Kg) : 51 Net Ağırlık(İç Ünite)(Kg) : 12
Batman gibi bi yerde inverter olmayanla kışı rahat çıkaramazsınız.Bence o miktarlarda başka cihazlarda araştırın fakat soğutmada randıman istiyorsanız inverter düşünmenizi tavsiye ederim durumunuz elveriyorsa.