Şimdi Ara

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
465
Cevap
10
Favori
63.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam;
    makinanın arka alt köşesinde bir kapak var.
    o kapağı açın (vida ve tırnaklar var)

kapağı açtiktan sonra 2 adet hortum göreceksiniz. pompaya bağlı olanı sökün ve olduğu gibi boşta bırakın.

sökülen hortum yerine direk tahliye hortumunu takın ve hortumun diğer ucunu da gidere bağlayın.

en son olarak da kapağı kapatın tabiki:)

kapağı açmadan da yapabilirsiniz ancak bence açarak daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

Merhaba hocam;
    makinanın arka alt köşesinde bir kapak var.
    o kapağı açın (vida ve tırnaklar var)

kapağı açtiktan sonra 2 adet hortum göreceksiniz. pompaya bağlı olanı sökün ve olduğu gibi boşta bırakın.

sökülen hortum yerine direk tahliye hortumunu takın ve hortumun diğer ucunu da gidere bağlayın.

en son olarak da kapağı kapatın tabiki:)

kapağı açmadan da yapabilirsiniz ancak bence açarak daha kolay.
    Hocam detayli anlatmiş bende şunu söyleyeyim. Kapaği tutan vida yildiz veya düz değil torx vida. Bana kurmaya gelen servisin Torx ucu yoktu oyuzden kuramayacaklarini soyledi, kendi takim cantamdan cikartip verdim oyle kurduk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full dolu kurutmadan tek yikama ile çikan toz katmani :

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

İnanilacak gibi değil.

• cevap için teşşekkür ederim.elimde tüm aletler mevcut.sanırım borunun biri yukarıya su haznesine giidyor onu değil de diğerini mi sökeceğim?yani ısı pompasına gittiğini almamam mümkün mü?
    bir diğer sorum:kapı açılma yönünü değişmek basit mi?servisle ugrasmak istemiyorum.
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Hangi hortumun söküldüğüne dikkat etmedim fakat muhtemelen yukari su haznesine gideni sokup gider hortumu takiliyordur. Fakat emin değilim. Kapak yönü için göz ucuyla kontrol etmiştim, oldukca kolay gözüküyordu. Birkaç vida sökerek halledilecek gibi. Fakat uçlar torx bilginize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese , bende ki makinenin sol dolan haznesi tam oturmuyor 2 mm felan boşluk var üst kısımda. Sizde de durum böyle mi ?

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Resim paylasirsaniz, bizde kontrol edelim

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum bende ki , sorun olmuyor ama merak ettim.

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Bence normal kapak olduğu için...bende de buna yakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaki pompa su pompasıdır.

Su pompasına bağlı (siyah renktedir pompa) açık gri renkli ucu kauçuk gibi olan hortumu söküp, onun yerine direk tahliye hortumunu takmanız gerekiyor.

bir de ürün 9 kg ise kapı yönü değişiyor. benimki 7 kg bende öyle bir şans yok mesela.. firma bunu sadece 9 kiloda standart bir özellik olarak sunmuş..:(
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cvp için. Evet 9 kg.

Merhaba;
    makinanızda kapı yönünü değiştirebilirsiniz. Eli tornavida tutan biri yapabilir.

1- Kapı menteşesinin vidalarını sökün, sonra menteşeyi monte edeceğiniz taraftaki plastiği sökün.

2- Kapıyı plastiği söktüğünüz tarafa, plastiği de kapıyı söktüğünüz tarafa takın..

Şimdi kapı camınız 180 derece ters halde kalmış olmalı.. altı üste, üstü de alta bakar gibi..

3- kapıyı açtığınızda (iç tarafta) altlı üstlü iki adet plastik ek parça göreceksiniz. bunları vidalarını sökerek çıkartın.. bunu yapınca kapı camı serbest halde kalacak..
    4- Kapı camını elinizle 180 drece döndürün. (şimdi kapı istenen pozisyona gelmiş olmalı)
    5- çıkardığınız iki adet plastiği tekrar monte edin..

Kapı yönü değişmiş oldu..
  • Merhaba, 8 kg ile 9 kg farkı nedir acaba, tambur neredeyse ayni, sanırım 1 lt daha geniş ( 113 Lt), 150 TL fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 4 Şubat 2020; 13:7:33 >
  • beyaz_esyaci B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cvp için...

• Arkadaşlar merhaba,

Evimdeki çamaşır Makinesi 7 kg kurutma makinesi olarak alttaki modeli almayı düşünüyorum
    Vestel KM 8811 8 Kg
    Vestel KM 9711 9 kg ikisi arasında 120 TL fark var büyük almam bir avantajı varmı yoksa dezavantaj mı yaratır

Büyük olsun içinde sirkülasyon fazla olur daha güzel ve daha az kırışık mı çıkar yoksa çamaşırlar daha fazla yıpranır daha mı çok zarar görür ya da daha mı çok ses yapar daha fazla elektrik sarfiyatı daha uzun kullanım gibi dezavantajlı mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler İyi forumlar

• Serkan.Unal kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı kaygılarla özellikle kırışık daha az olur geniş geniş kurur düşüncesiyle 9 kg aldım. Şimdi olsa 8 kg hatta 7 kg bile alabilirdim. Kocaman makine geniş yer olunca daha çok nevresim vs turleri toplanıyor hiç gerek yok. 7 kg bile yeter 7 kg çamasır makinesine.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

bu arada almak isteyen arkadaşlar varsa şu anda kendi sitesi de dahil olmak üzere çok iyi fiyatlarla satışta VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

• kurutma makineleri de tüketim toplumunun bir parçası çamaşırları daha çabuk yıpratıp daha çabuk yenisini almamızı sağlıyor aldık kullanmıyoruz
  • Bilgilendirme için teşekkürler, @fatih7676

Tabi bir bakıma dediğiniz de doğru ama bir yerde de ihtiyaç bir şekilde hayatımıza giriyor.

Bu arada KM8811 sipariş verdim inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir ve kullanmak nasip olur.

Konu sahibine ve emeği geçen tüm forumdaşlara teşekkürler 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan.Unal -- 6 Şubat 2020; 15:52:1 >
  • Serkan.Unal kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.